MÉRLEG

A 2020-as év a megújulás éve lesz, amelynek egyik fő motivációja a világ jobbá tétele lesz. A karrieredet illetően egy nagyon sűrű évre kell számítanod, ami tele lesz fontos projektekkel, munkahelyi eseményekkel és rengeteg új ismeretséggel. Több figyelmet kell szentelned majd a munkahelyi kapcsolataidnak, jobban kivenni a részed a csapatmunkából és jobban megismerni a kollégák igényeit. Nem lesz könnyű, ám meg kell majd találnod az arany középutat munka és magánélet között, mert ha az egyik javára billen a mérleg, azonnal meg fogod érezni annak nyomasztó hatását. Ha fontolgatod, hogy munkahelyet válts ebben az évben, akkor tartsd észben, hogy a március-június időszak lesz a legkedvezőbb hozzá. Október és november is remek lehetőségeket tartogat számodra. A párkapcsolatban élő Mérlegeknek fel kell frissíteniük kapcsolatukat párjukkal és több megértéssel fordulniuk felé. Az egyedülállóak befelé tekintve jobban megismerik magukat és rájönnek, hogy mit várnak el egy kapcsolattól, ugyanakkor arra is, hogy mikor kell egy mérgező kötelékből kiszállni.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ma meglehetõsen sok felé kell megosztania figyelmét, kedves Mérleg. Még szerencse, hogy ez igencsak jól megy önnek. Ilyenkor érzi igazán elemében magát, amikor mindenki elveszti a fejét, s csak ön látja át a káoszt. Azért, ha úgy érzi, ez már önnek is sok, ne legyen rest segítséget kérni egy hasonlóan elszánt kollégájától.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

SKORPIÓ

A 2020-as év örömökben bővelkedő esztendő lesz számodra. Sokkal kevésbé leszel kritikus és szigorú önmagaddal, megbocsátod múltbéli hibáidat. Ezek mind segíteni fognak abban, hogy kivirágozz és a lehető legjobban kihasználd a kínálkozó lehetőségeket. A pároddal sokkal hatékonyabb lesz kettőtök között a kommunikáció, szexualitásotok új szintjét fedezitek fel és ha lehet, még intimebbé válik köztetek a kapocs. Akik kevésbé sikeres kapcsolatban éltek eddig, azok közös megegyezéssel a különválás mellet döntenek. Az egyedülállóak nem fognak megelégedni csupán a fizikai vonzalommal és a futó kalandokkal, hanem végre időt szánnak magukra, hogy rájöjjenek, mit akarnak valójában a jövőben. Mivel ez az év is eléggé sikeres volt számodra, ezért a karriered miatt nem kell félned, a pozitív hullám folytatódni fog. Több kötelezettséget is el kell majd vállalnod, de ezt megtiszteltetésnek fogod venni, amely mellett még mindig jut majd időd pihenni is.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-03-12 - A mai napon az apróságoké lehet a fõszerep, és persze...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: