NYILAS

Egy elemző évnek nézel elébe 2020-ban, amikor is igyekszel az életed minden aspektusát megvizsgálni és fontos döntéseket hozol a jövődre nézve. Az év első 5 hónapjában lehetséges, hogy áthelyeznek valahová, vagy a beosztásodon változtatnak majd. A legnagyobb fókusz a családodon lesz. Igyekszel minél több időt tölteni pároddal, szüleiddel, gyermekeiddel és utakat tervezel, hogy minél többet lehess azokkal, akik távol vannak tőled. Az egyedülálló Nyilasok radikális változáson mennek keresztül a párkapcsolatokhoz való hozzáállásukat illetően. Próbálják sokkal jobban megérteni saját érzéseiket és begyógyítani múltbéli sebeket, amelyek még mindig megnehezítik életüket. Lehetséges, hogy valamilyen pszichoterápiát, vagy egyéb spirituális segítséget vesznek igénybe, hogy teljes harmóniába kerülhessenek végre.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-30)

Van úgy, hogy az ember egy kis romantikára vágyik és úgy tûnik önnek ma jött el ez a nap, kedves Nyilas. Elsõre úgy tûnhet, partnere lehet, hogy nem osztja ezt az érzést, de az is elõfordulhat, hogy csak egy kis bátorításra van szüksége. Ne erõltesse, inkább csak változtasson környezetük atmoszféráján. Csináljon némi hangulatvilágítást, tegyen be valami kellemes zenét, lazítsa el kedvesét egy gyengéd masszázzsal és meglátja ezek után neki sem kell több noszogatás.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

BAK

Szakmai szempontból a 2020-as év egy remek év lesz nemzetközi kapcsolatok erősítésére. Ha saját üzleted van, akkor ebben az évben felvirágoztathatod, növelheted a bevételedet és a népszerűséged mértékét is. Spirituális téren nagy belső változáson mész keresztül, ám ebben nem biztos, hogy a párod támogatását élvezni fogod. Az egyedülálló Bakok az év első felében jelentős felfedezéseket tesznek önmagukkal kapcsolatban, a második felében pedig egy olyan baráti kapcsolat veszi kezdetét, amelyből mély szerelem alakulhat ki. Március-április környékén egy nagy családi esemény következik be, mint például egy házasság, esetleg egy gyermekáldás, ami ugyan sok hónapnyi előkészülettel, ám annál nagyobb boldogságban és jó hangulatban telik majd. A kiadásokon kár is őrlődni.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-30)

A mai napon minden tökéletesen, a terveinek megfelelõen alakulhat, amennyiben végig csakis oda koncentrál, amit csinál, kedves Bak. Miután azonban végzett a teendõivel, onnantól kezdve csakis a pihenésre, kikapcsolódásra reflektáljon, hogy aztán holnapra, újra összeszedetten és energiával teli vághasson neki a napnak!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: