NYILAS

Egy elemző évnek nézel elébe 2020-ban, amikor is igyekszel az életed minden aspektusát megvizsgálni és fontos döntéseket hozol a jövődre nézve. Az év első 5 hónapjában lehetséges, hogy áthelyeznek valahová, vagy a beosztásodon változtatnak majd. A legnagyobb fókusz a családodon lesz. Igyekszel minél több időt tölteni pároddal, szüleiddel, gyermekeiddel és utakat tervezel, hogy minél többet lehess azokkal, akik távol vannak tőled. Az egyedülálló Nyilasok radikális változáson mennek keresztül a párkapcsolatokhoz való hozzáállásukat illetően. Próbálják sokkal jobban megérteni saját érzéseiket és begyógyítani múltbéli sebeket, amelyek még mindig megnehezítik életüket. Lehetséges, hogy valamilyen pszichoterápiát, vagy egyéb spirituális segítséget vesznek igénybe, hogy teljes harmóniába kerülhessenek végre.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma úgy érezheti magát, kedves Nyilas, mint egy kocka, amit egy kör alakú lyukon próbálnak átpasszírozni. Nem biztos, hogy a legkényelmesebb élethelyzetbe keveredik és mindenki öntõl várhatja a megoldást. Talán a legrövidebb úton úgy keveredhet ki a szituációból, ha magára vállalja a kellemetlenség tárgyát, még akkor is, ha ez plusz munkát ró önre.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

BAK

Szakmai szempontból a 2020-as év egy remek év lesz nemzetközi kapcsolatok erősítésére. Ha saját üzleted van, akkor ebben az évben felvirágoztathatod, növelheted a bevételedet és a népszerűséged mértékét is. Spirituális téren nagy belső változáson mész keresztül, ám ebben nem biztos, hogy a párod támogatását élvezni fogod. Az egyedülálló Bakok az év első felében jelentős felfedezéseket tesznek önmagukkal kapcsolatban, a második felében pedig egy olyan baráti kapcsolat veszi kezdetét, amelyből mély szerelem alakulhat ki. Március-április környékén egy nagy családi esemény következik be, mint például egy házasság, esetleg egy gyermekáldás, ami ugyan sok hónapnyi előkészülettel, ám annál nagyobb boldogságban és jó hangulatban telik majd. A kiadásokon kár is őrlődni.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Nem minden az, aminek elsõre látszik, Kedves Bak. Ma sajnos errõl kell megbizonyosodnia egy ismerõsével kapcsolatban, akirõl eddig pozitív véleménnyel volt. Lehet, hogy õ változott ekkorát? Vagy az ön értékrendje változott volna meg az idõk során? Mindenesetre nem árt, ha rendezi gondolatait és azt, hogy ismerõsei körében kivel hányadán áll.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Így választja meg a lélek a családtagokat és barátokat mielőtt leszületne a Földre!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: