Vajon a bőség, a szerelem vagy a szépség istennője áll melletted? Ki gondoskodik rólad tavasszal? Ki mutathat utat, amikor nem tudod merre menj és mit tegyél? Ki fog neked kölcsönözni az erejéből, hogy magad is istennő lehess? A horoszkópod megsúgja, mely istennő lesz a személyes jótevőd, akihez bármikor fordulhatsz segítségért, mert mindig van egy istennő, akire számíthatunk!

Kos - Cerridwen

Úgyis emlegetik, hogy az Üst Úrnője. A nagy kelta Anya és Természet istennő, akiket a boszorkányok is saját anyjukként tisztelnek. Üstje életet és halált, ételt és italt oszt. Később úgy tartották, hogy ez az Üst maga a Szent Grál. A varázslat, természet és mindennemű fehér mágia, bájitalok, a termékenység, az újjászületés istennője. Te is ilyen rendkívül családcentrikus, igazi anyatípus, védelmező vagy, akinek fejlett az igazságérzete és sosem hagyna cserben senkit. Mindig lehet rád számítani és bármikor segítesz. Nagylelkű, nagyvonalú, odaadó vagy és cserébe csak egy kis elismerést, dicséretét vársz, mert jól esik tudnod, hogy szeretnek.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Ma pénzügyi dolgai jól alakulhatnak, kedves Kos. Lehet, hogy egy jó befektetés, vagy egy kis elõre gondolkodás hozza meg ma gyümölcsét, mely a vártnál is jobban alakul. Az így megszerzett plusszal érdemes lehet egy kicsit tovább gondolkoznia, és körbeérdeklõdni további hasznos konstrukciók irányába. Úgy látszik mostanában ez nagyon megy önnek.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp 2022-11-11

Bika - Toci

Az azték Toci egyszerre a „mi nagyanyánk” és a legfőbb anya istennő is Teteoinnan, mivel két aspektussal rendelkezik. Ő egy mindenkiről gondoskodó, mindenkit meghallgató, megtámogató istennő, akihez bármikor, bármiért lehet fordulni. Így ő a legfőbb tanácsadó, aki végtelen bölcsességgel és tudással bír. Vagyis Toci tipikusan olyan, mint egy tyúkanyó, aki ráadásul érted is nagyban felel. Határtalan türelemmel és támogatással lát el téged a mindennapokban, folyamatosan vezet, terel és üzen az álmaidon és az intuícióidon keresztül. Segít tisztán látni, hogy felismerd a lelki társadat és az igazi kapcsolatokat. Megmutatja, hogyan lehetsz jó feleség és anya, miközben magadra és a lelkedre is marad időd.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

A mai egy csodálatos nap lehet az életében, kedves Bika. Ismerõsei kedvesen, érdeklõdve közelítenek ön felé, kollégái segítõkészek és együttmûködõek, családja pedig a szokottnál is jobban szeretne a kedvében tenni, s kedvese lehet, hogy ma végre megcsinálja, amit már hetek óta ígérgetett. Ez egy felhõtlenül harmonikus nap lehet, nincs más dolga, minthogy élvezze.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek - Freya

A skandináv szépség, a szerelem, a szenvedély, a tűz, a termékenység, a mágia, a varázslás istennője, kinek fogatát macskák húzzák. A Valhalla asszonya, azé a helynek, ahová a harcosok térnek meg a haláluk után. A szerelmi mágia, az asztrálutazás, a szexuál mágia mestere. Harcra képes, bátor, tetterős, diplomatikus, bölcs és eszes vagy. Mindamellett, hogy érzelmekkel teli, romantikus, gyengéd, családszerető, jóságos, oltalmazó, segítőkész is egyszerre.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Lehet, hogy lenne egy kis pénze, amit szívesen befektetne, de nem tudja, hogyan? A mai egy kiváló nap arra, hogy informálódjon ezen a téren. Járja körbe alaposan a témát és jegyezze fel, hogy milyen lehetõségei vannak. Ne feledje, hogy manapság egy kis leleményességgel hozhatja ki a legtöbbet anyagi tartalékaiból.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: