A zodiákus 12 csillagjegyre van felosztva, és mindegyikhez tartozik egy-egy arkangyal. Minden ember (és egyébként állat is) egy ilyen periódusban születik, és ez kihat az egész életére.

Téged melyik arkangyal figyel?

KOS

Kos jegyet Camael arkangyal felügyeli, miközben magával hozza az önteltség és a bizalom minőségét. Camael a Nap angyala, az ő uralma alá tartoznak a Mars bolygó, a Kos jegy és a keddi napok. A Kos jegyében született ember általában extrovertált, rendkívül impulzív és telis tele van jobbnál jobb ötletekkel. Általában lelkes, néha kicsit sok az életében a dráma, de mindig örömmel tekint az újabb kihívások felé. Rendkívül domináns személyiségről van szó, aki gyakran pont a dominanciával próbálja leplezni az elégedetlenségét vagy a bizonytalanságát. Időnként megesik vele, hogy túlságosan meggyőzőnek szeretne mutatkozni, miközben legbelül még ő sem tudja pontosak, hogy mi is történik körülötte, annyira bizonytalan. A türelem egyáltalán nem az ő asztala, nem figyel a részletekre és könnyen bedühödik. Ezek a dühkitörések azonban nem tartanak tovább néhány percnél, és nagyon hamar elfelejti még a kiváltó okot is.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma számos új emberrel ismerkedhet meg, ami legfõképpen mai, szakmai tevékenységének köszönhetõ, néhányan közülük ráadásul, meglehetõsen jó partnernek bizonyulnak a jövõbeni terveihez. Bármennyire is bizalomgerjesztõnek tûnnek, csak lassan, tapogatózva ossza meg velük elképzeléseit, hogy még idõben megállhasson, ha szükséges!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

BIKA

Bika jegyét Hagiel arkangyal uralja, aki a megbízhatóság és a gyakorlatiasság minőségére hívja fel a figyelmet. Hagiel uralma alá tartozik a Vénusz bolygó, a Bika csillagjegy és a pénteki nap. A Bikának, földi léte során nagyon fontos a kényelem, mind fizikai, mind anyagi szinten. Élvezi a luxust, a szépséget és imádja a kiváló minőségű termékeket, és olyan dolgoktól teljesedik ki, amik valamilyen érzékhez köthetők. Szeret tevékeny lenni, energiát fektetni valamibe, nagyon fontos azonban, hogy ez a sok energia nem hatalmasodjon el, és ne vegye felette át az irányítást. Szereti a természetet, és végtelenül gyakorlatias, legfontosabb életfeladata azonban az, hogy elsajátítsa a türelmet.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Már hosszú ideje nem érezhette magát ennyire energikusnak és motiváltnak, mint ma, kedves Bika, ennek hatására, valósággal megtáltosodhat, és sikert, sikerre halmozhat! Bátran emelje a tétet, mert ma nincs az a feladat, amit ne lenne képes megoldani!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Igénylik az állandóságot és a biztonságot. A Bikának természetes hajlama van a stabilitás és a biztonság iránt, ugyanakkor nem árt az óvatosság, ha nem akarja, hogy mindez túlságosan átcsapódjon az anyagi világba.

IKREK

Ikrek csillagjegyet Raphael arkangyal felügyeli, és ez teszi lehetővé a jegy szülöttei számára azt a határtalan alkalmazkodóképességet, rugalmasságot és közvetlenséget, mellyel rendelkeznek. Raphael az egyik legnagyobb gyógyító, aki képes irányítani az összes többi gyógyítót. Ő uralja a Merkúr bolygót és a szerdai napot, és arra hívja fel a figyelmet, hogy az emberek felelősséggel tartoznak a Földért. Az Ikreket gyakran ábrázolják úgy, mintha két különböző emberről lenne szó. E jegy szülöttjei gyakran nagyon okosak és tehetségesek, legfőbb eszközük az agyuk. Igénylik a változatosságot, nem szeretnek feleslegesen energiát ölni dolgokba, emiatt gyakran lehetnek idegesek, vagy kimerültek. Úgy tűnnek, mintha olthatatlan tudásszomjjal rendelkeznének, mindenre kíváncsiak, ezért szívesen tanulnak. Folyamatosan gyűjtik magukba az újabb információkat, ugyanakkor nem szívesen osztják meg ezeket másokkal.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma rendkívül mozgalmas lehet a napja, ráadásul, a technika vívmányaival is meggyûlhet a baja, így nem éppen stresszmentes napnak nézhet elébe. Végzõdjenek bárhogy is a dolgok, a legfontosabb, hogy ne veszítse el a fejét, legyen kitartó és áldozatkész. Este mindenképpen oldja a stresszt, egy forró fürdõ, vagy egy masszázs most ebben sokat segíthet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétfői Horoszkóp 2024-02-12

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: