RÁK

Gabriel arkangyal a narancs színével dolgozik, és ő uralja a Holdat, a Rákcsillagjegyet és a hétfő napot. Gábriel jelenléte a Rák szülöttnek érzékenységet ad, továbbá olyan kisugárzást, melynek köszönhetően szimpátiát vált ki a többi emberből. A Rák szülött azt az elvet vallja, miszerint egyensúlyt kell teremteni az érzelmek minden egyes szintjén. Szívesen siet mások segítségére, különösen szeret az érzelmi potenciál növekedésének és fejlesztésének érdekében foglalatoskodni. Időnként passzívnak tűnhet, pedig a felszín alatt nagyon is aktívan tevékenykedik. Nehezen engedi el azokat az embereket, akiket közel érez magához, és szívesen birtokolja azokat, akik érzéseket váltanak ki belőle, és boldogsággal töltik fel. Számára rendkívüli fontossággal bírnak a kapcsolatok, és bár vágyik az intimitásra, érzelmei terén igencsak sebezhető, ezért gyakran lehet bizalmatlan.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma egy nehéz és fárasztó nap elé nézhet, kedves Rák. Ön nagyon jól átlátja a kényes helyzeteket és meg tudja vizsgálni õket minden oldalról, s ezért általában jó döntéseket képes hozni bonyolult ügyekben is. Ma is egy hasonló problémával kerülhet szembe, ahol esetleg egy szerzõdést kell újra mérlegelni, vagy felülírni. Bízzon saját ítéletében és tapasztalataiban, s akkor nem történhet semmi probléma.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

OROSZLÁN

Az Oroszlán jegyet Michael arkangyal uralja, akinek színe a kék. Hozzá tartozik a Nap és a vasárnapi nap. Az Oroszlán szülött számára nagyon fontos a kommunikáció, és inspirálják a magasabb szintű, rejtett igazságok. Nyitottságát és nagylelkűségét Michaeltől kapta. Rendkívül szervezett, és szívesen dolgozik olyan területen, ahol elismerést szerezhet. Szeret dicsfényben pompázni és reflektorfényben lenni, ugyanakkor fel van készülve rá, hogy a dicsőséghez időnként hosszabb út vezet, mind a magán, mind a szakmai életében. Az Oroszlán hajlamos a versengésre, és mivel nagyon szeret nyerni, mindent megtesz a győzelem érdekében. Pozitív tulajdonságai közé sorolható a melegség, az őszinteség, mások védelmezése, és az, hogy általában szerethető. Hatalmas adag önbizalommal rendelkezik, és képes legyűrni az előtte álló akadályokat. Ugyanakkor bőven rendelkezik negatív tulajdonságokkal is, hiszen gyakran hiú, túl büszke, és egy kicsit különc. Néha egyszerűen csak kikapcsol, és nem vesz semmiről tudomást.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Lehet, hogy nemrég valaki elhagyta, akire nagyon számított kedves Oroszlán. Ez a nagy csalódás lehet, hogy eltört valamit önben, s ettõl egy kicsit úgy érezheti, hogy nem bízhat meg többé senkiben. Próbálja meg felidézni azokat az embereket az életében, akikben pozitívan csalódott és merítsen erõt ezekbõl a gondolatokból. Meglátja, hamarosan megint közel tudja engedni magához az arra érdemeseket.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez az 5 csillagjegy csókol a legjobban

SZŰZ

Raphael arkangyal uralma alá tartozik a Szűz csillagjegy, a Merkúr bolygó, és a szerdai nap. Raphael az egyik leghíresebb gyógyító angyal, és neki köszönhető, hogy a Szűz szülött annyira hatékony és analitikus. Végtelenül szorgalmas és szeret odafigyelni a legapróbb részletekre is. Mielőtt meghozna egy döntést, minden lehetőséget számításba vesz. Pozitív tulajdonságai közé tartozik, hogy végtelenül segítőkész, szenvedélyes és megbízható, ugyanakkor negatív tulajdonsága, hogy szeret másokban hibát keresni, nem túl nyugodt természetű és határozatlan. Gyakran visszahúzódó és szerény, egyáltalán nem szeret a középpontban lenni. Szívesebben húzódik meg inkább a háttérben, és ott munkálkodik, ahol kevesebb figyelem vetül rá.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Szûz, bizony a régi rossz szokásokat, nagyon nehéz elhagyni, de olykor felül kell írnunk azokat a gondolatokat, amik berögzõdéseink kialakulásához vezettek, annak érdekében, hogy a ránk váró változások be tudjanak köszönteni életünkben. Engedje, hogy barátai segítsenek önnek ebben a nehéz lépésben, s meglátja, a jövõben döntésének számtalan elõnyét élvezheti majd.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

MÉRLEG

Mérleg jegy Hagiel arkangyal uralma alatt ál, aki harmóniával és diplomatikus gondolkodásmóddal ruházza fel. Hagielhez tartozik továbbá a Vénusz bolygó, és a pénteki nap. A Mérleg szülött arra törekszik, hogy mindent mérlegeljen, és pártatlanul ítéljen, melyet az érzelmek egyáltalán nem irányítanak. Így minden döntés előtt figyelembe veszi, hogy melyik választás mivel járhat. Mindig törekszik továbbá a test, a lélek és a szellem egyensúlyban tartására. A Mérleg jegyében szülött emberek igénylik a harmóniát, a stabil, kiegyensúlyozott környezetet, híresek a logikájukról és diplomáciájukról. Egy adott kérdés mindkét oldalát alaposan megvizsgálják, de talán így is nehezen hozzák meg a végső döntést. Szeretik a megszokott rendszereket és a társaságot, általában kifinomult emberek. Mivel levegő jegy, szereti a tudást, igényli a kommunikációt, a nyelv fontos szerepet tölt be az életében.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig is nagyon jól végezte munkáját, sõt néha már-már õrült módon. Megfordult már a fejében az, hogy ez az egészsége rovására is mehet? Talán meg kéne fontolnia, hogy nem mostani munkája az ideális az ön számára, kedves Mérleg, és el kellene gondolkoznia a változtatáson.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

SKORPIÓ

Skorpió jegyet az Azrael és Camael arkangyalok felügyelik és irányítják. Azrael arkangyal egy "pásztor" angyal, aki uralja a Plútó bolygót és a Skorpió csillagjegyet, Camael pedig a Mars és a keddi nap irányítója. A Skorpió uralkodó bolygója a Plútó, a rejtett dolgok bolygója, ezért személyisége rendkívül erős, ugyanakkor könnyen megszállottá, paranoiássá is válhat. Egyszerűen muszáj tudnia, hogy mi zajlik körülötte az életben. A Skorpió szülöttek híresek az erős érzelmeikről, ragaszkodnak ahhoz, ami a birtokukban van, és ha harcra kerül a sor, biztos, hogy nem riadnak vissza. Amikor egy Skorpió elveszti az érdeklődését valaki vagy valami iránt, az azonnal láthatóvá és észrevehetővé válik. Az érdeklődés újbóli felkeltése egyáltalán nem könnyű, a Skorpió kegyetlen ellenállásával szemben. Ugyanakkor nem szabad azt gondolni, hogy a Skorpió jegyű embernek csak negatív tulajdonságai vannak, hiszen számos jó tulajdonsággal is fel van ruházva, mint a hűség és a felelősségtudat. Sokszor féltékeny, szeret birtokolni, önpusztító és képes rombolni időnként a környezetét is. Valljuk, be, hihetetlenül kegyetlen tud lenni azokkal, akik egyszer már fájdalmat okoztak nekik, vagy cserbenhagyták.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ön mindig céltudatos, következetes és akaratos, kedves Skorpió, így elhatározásaiban is igencsak hajthatatlan. Azonban ma eljött az ideje, hogy megengedjen magának egy kis élvezetet. Akár az elmúlt idõszak jutalmaként, akár azért, hogy tovább tudja csinálni elhatározásait, kényeztesse magát egy nagy adag édességgel, néhány óra relaxálással, vagy valamivel, amirõl már régóta lemondott. Ne vegye mindig olyan komolyan az életet, néha engedje el magát.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: