RÁK

Gabriel arkangyal a narancs színével dolgozik, és ő uralja a Holdat, a Rákcsillagjegyet és a hétfő napot. Gábriel jelenléte a Rák szülöttnek érzékenységet ad, továbbá olyan kisugárzást, melynek köszönhetően szimpátiát vált ki a többi emberből. A Rák szülött azt az elvet vallja, miszerint egyensúlyt kell teremteni az érzelmek minden egyes szintjén. Szívesen siet mások segítségére, különösen szeret az érzelmi potenciál növekedésének és fejlesztésének érdekében foglalatoskodni. Időnként passzívnak tűnhet, pedig a felszín alatt nagyon is aktívan tevékenykedik. Nehezen engedi el azokat az embereket, akiket közel érez magához, és szívesen birtokolja azokat, akik érzéseket váltanak ki belőle, és boldogsággal töltik fel. Számára rendkívüli fontossággal bírnak a kapcsolatok, és bár vágyik az intimitásra, érzelmei terén igencsak sebezhető, ezért gyakran lehet bizalmatlan.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-21)

A mai nap ideális körülményeket biztosít egy kis meditációnak, vagy éppen az élet nagy dolgainak átgondolására, éppen ezért ma ne vásárolgatással, vagy éppen evéssel próbálja terelni gondolatait, levezetni a feszültséget, kedves Rák! Ha lelkiségrõl van szó, gondolkodjon inkább a természet közelségében, például egy nagy sétára egy közeli parkban, vagy erdõben, esetleg menjen ki egy tóhoz, folyóhoz, dobáljon kavicsokat bele és mélyüljön el zavartalanul gondolataiban. Ha végzett, úgy fogja majd érezni magát, mint akit kicseréltek!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

OROSZLÁN

Az Oroszlán jegyet Michael arkangyal uralja, akinek színe a kék. Hozzá tartozik a Nap és a vasárnapi nap. Az Oroszlán szülött számára nagyon fontos a kommunikáció, és inspirálják a magasabb szintű, rejtett igazságok. Nyitottságát és nagylelkűségét Michaeltől kapta. Rendkívül szervezett, és szívesen dolgozik olyan területen, ahol elismerést szerezhet. Szeret dicsfényben pompázni és reflektorfényben lenni, ugyanakkor fel van készülve rá, hogy a dicsőséghez időnként hosszabb út vezet, mind a magán, mind a szakmai életében. Az Oroszlán hajlamos a versengésre, és mivel nagyon szeret nyerni, mindent megtesz a győzelem érdekében. Pozitív tulajdonságai közé sorolható a melegség, az őszinteség, mások védelmezése, és az, hogy általában szerethető. Hatalmas adag önbizalommal rendelkezik, és képes legyűrni az előtte álló akadályokat. Ugyanakkor bőven rendelkezik negatív tulajdonságokkal is, hiszen gyakran hiú, túl büszke, és egy kicsit különc. Néha egyszerűen csak kikapcsol, és nem vesz semmiről tudomást.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-21)

Annak ellenére, hogy ma kifejezetten túlteng önben a kreativitás, kedves Oroszlán, sajnos nem igazán lesz alkalma mégsem szabadon kamatoztatni, annyira elterelhetik figyelmét mások, illetõleg a társadalmi élet protokolláris tevékenységei. Ne mérgelõdjön ezen, inkább próbálja meg, ha más nem, hát ezen területeken a hasznára fordítani képzelõerejét, minél egyszerûbbé, elviselhetõbbé téve ezzel a most megfutandó kötelezõ köröket.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Ez a 6 csillagjegy irtózik bármilyen változástól

Ez a 6 csillagjegy irtózik bármilyen változástól

A változással egy valamit kezdhetnek: elfogadják, továbblépnek, ami persze korántsem egyszerű. Ezeknek a csillagjegyeknek az átlagosnál is nagyobb szenvedéssel járnak a változások… Lássuk, mit mutat erről a horoszkópjuk.

Cikkajánló Tovább olvasom

SZŰZ

Raphael arkangyal uralma alá tartozik a Szűz csillagjegy, a Merkúr bolygó, és a szerdai nap. Raphael az egyik leghíresebb gyógyító angyal, és neki köszönhető, hogy a Szűz szülött annyira hatékony és analitikus. Végtelenül szorgalmas és szeret odafigyelni a legapróbb részletekre is. Mielőtt meghozna egy döntést, minden lehetőséget számításba vesz. Pozitív tulajdonságai közé tartozik, hogy végtelenül segítőkész, szenvedélyes és megbízható, ugyanakkor negatív tulajdonsága, hogy szeret másokban hibát keresni, nem túl nyugodt természetű és határozatlan. Gyakran visszahúzódó és szerény, egyáltalán nem szeret a középpontban lenni. Szívesebben húzódik meg inkább a háttérben, és ott munkálkodik, ahol kevesebb figyelem vetül rá.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-21)

Vigyázzon, kedves Szûz, mert a mai napon, nagyon könnyen elveszhet a részletekben és ennek a nagy egész láthatja kárát. Bár maximalizmusa biztosan nehezen nyugszik bele, de ne törje magát egy olyan probléma miatt, amit nem, vagy csak nehezen tud megoldani, hiszen néha bizony elõfordul, hogy el kell veszítenünk egy csatát, ahhoz, hogy megnyerjünk egy háborút.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

MÉRLEG

Mérleg jegy Hagiel arkangyal uralma alatt ál, aki harmóniával és diplomatikus gondolkodásmóddal ruházza fel. Hagielhez tartozik továbbá a Vénusz bolygó, és a pénteki nap. A Mérleg szülött arra törekszik, hogy mindent mérlegeljen, és pártatlanul ítéljen, melyet az érzelmek egyáltalán nem irányítanak. Így minden döntés előtt figyelembe veszi, hogy melyik választás mivel járhat. Mindig törekszik továbbá a test, a lélek és a szellem egyensúlyban tartására. A Mérleg jegyében szülött emberek igénylik a harmóniát, a stabil, kiegyensúlyozott környezetet, híresek a logikájukról és diplomáciájukról. Egy adott kérdés mindkét oldalát alaposan megvizsgálják, de talán így is nehezen hozzák meg a végső döntést. Szeretik a megszokott rendszereket és a társaságot, általában kifinomult emberek. Mivel levegő jegy, szereti a tudást, igényli a kommunikációt, a nyelv fontos szerepet tölt be az életében.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-21)

A mai nap folyamán könnyen úgy érezheti, kedves Mérleg, hogy összecsapnak a feje fölött a hullámok, annyira el lehet telve memóriája a mindennapok örökös gondjaival. Mindez a sok munkának, de leginkább a pluszmunkának köszönhetõ, melyet az utóbbi idõben végzett, így a megoldás is kézenfekvõ. Itt az ideje, egy szusszanásnyi pihenésnek, de fõleg, a hétköznapi rutin megtörésének, s a valódi kikapcsolódásnak, amikor is egy pillanatra sem gondol munkára! Szervezzen ma valahogy magának egy kis szabadságot!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

SKORPIÓ

Skorpió jegyet az Azrael és Camael arkangyalok felügyelik és irányítják. Azrael arkangyal egy "pásztor" angyal, aki uralja a Plútó bolygót és a Skorpió csillagjegyet, Camael pedig a Mars és a keddi nap irányítója. A Skorpió uralkodó bolygója a Plútó, a rejtett dolgok bolygója, ezért személyisége rendkívül erős, ugyanakkor könnyen megszállottá, paranoiássá is válhat. Egyszerűen muszáj tudnia, hogy mi zajlik körülötte az életben. A Skorpió szülöttek híresek az erős érzelmeikről, ragaszkodnak ahhoz, ami a birtokukban van, és ha harcra kerül a sor, biztos, hogy nem riadnak vissza. Amikor egy Skorpió elveszti az érdeklődését valaki vagy valami iránt, az azonnal láthatóvá és észrevehetővé válik. Az érdeklődés újbóli felkeltése egyáltalán nem könnyű, a Skorpió kegyetlen ellenállásával szemben. Ugyanakkor nem szabad azt gondolni, hogy a Skorpió jegyű embernek csak negatív tulajdonságai vannak, hiszen számos jó tulajdonsággal is fel van ruházva, mint a hűség és a felelősségtudat. Sokszor féltékeny, szeret birtokolni, önpusztító és képes rombolni időnként a környezetét is. Valljuk, be, hihetetlenül kegyetlen tud lenni azokkal, akik egyszer már fájdalmat okoztak nekik, vagy cserbenhagyták.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-21)

Ma bizony feltörnek önben a régi emlékek, kedves Skorpió. Hosszasan elmereng a múlton, a barátaival töltött kellemes idõkön, s nosztalgikus hangulatában lehet, hogy fel is keresi valamelyik, rég nem látott kedves ismerõsét. Tegye meg az elsõ lépést, vegye fel a telefont, barátja is bizonyosan örülni fog nem várt megkeresésének.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: