RÁK

Gabriel arkangyal a narancs színével dolgozik, és ő uralja a Holdat, a Rákcsillagjegyet és a hétfő napot. Gábriel jelenléte a Rák szülöttnek érzékenységet ad, továbbá olyan kisugárzást, melynek köszönhetően szimpátiát vált ki a többi emberből. A Rák szülött azt az elvet vallja, miszerint egyensúlyt kell teremteni az érzelmek minden egyes szintjén. Szívesen siet mások segítségére, különösen szeret az érzelmi potenciál növekedésének és fejlesztésének érdekében foglalatoskodni. Időnként passzívnak tűnhet, pedig a felszín alatt nagyon is aktívan tevékenykedik. Nehezen engedi el azokat az embereket, akiket közel érez magához, és szívesen birtokolja azokat, akik érzéseket váltanak ki belőle, és boldogsággal töltik fel. Számára rendkívüli fontossággal bírnak a kapcsolatok, és bár vágyik az intimitásra, érzelmei terén igencsak sebezhető, ezért gyakran lehet bizalmatlan.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-15)

Ma egy váratlan feladattal bízhatják meg, esetleg egy elõre nem várt, anyagi természetû változás állhat be életébe, így szüksége lesz majd minden rugalmasságára és kreativitására, hogy sikerrel zárhassa a mai, igencsak kimerítõ napot, ugyanakkor, ha ez most sikerül, rendkívül nagy lépést tehet elõre! Tartson ki, kedves Rák és mutassa meg másoknak is, hogy a szakma bizony a kisujjában van!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

OROSZLÁN

Az Oroszlán jegyet Michael arkangyal uralja, akinek színe a kék. Hozzá tartozik a Nap és a vasárnapi nap. Az Oroszlán szülött számára nagyon fontos a kommunikáció, és inspirálják a magasabb szintű, rejtett igazságok. Nyitottságát és nagylelkűségét Michaeltől kapta. Rendkívül szervezett, és szívesen dolgozik olyan területen, ahol elismerést szerezhet. Szeret dicsfényben pompázni és reflektorfényben lenni, ugyanakkor fel van készülve rá, hogy a dicsőséghez időnként hosszabb út vezet, mind a magán, mind a szakmai életében. Az Oroszlán hajlamos a versengésre, és mivel nagyon szeret nyerni, mindent megtesz a győzelem érdekében. Pozitív tulajdonságai közé sorolható a melegség, az őszinteség, mások védelmezése, és az, hogy általában szerethető. Hatalmas adag önbizalommal rendelkezik, és képes legyűrni az előtte álló akadályokat. Ugyanakkor bőven rendelkezik negatív tulajdonságokkal is, hiszen gyakran hiú, túl büszke, és egy kicsit különc. Néha egyszerűen csak kikapcsol, és nem vesz semmiről tudomást.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-15)

Akármennyire is szeretne ragaszkodni a múlthoz, kedves Oroszlán, könnyen lehet, hogy a mai nap a lezárásról, az elengedésrõl szól majd. Fontos megérteni, hogy néha az embernek le kell tudnia zárni a múltat, hogy lehessen jövõje. Legyen bölcs, tekintse elõre, s hagyjon a háta mögött mindent, ami elmúlt...

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-07-08 - A mai nap kifejezetten kedvez a romantikának...

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-07-08 - A mai nap kifejezetten kedvez a romantikának...

Kövesd szerelmi horoszkópodat és tudd meg mikor van a legnagyobb esélyed egy romantikus élményre!

Cikkajánló Tovább olvasom

SZŰZ

Raphael arkangyal uralma alá tartozik a Szűz csillagjegy, a Merkúr bolygó, és a szerdai nap. Raphael az egyik leghíresebb gyógyító angyal, és neki köszönhető, hogy a Szűz szülött annyira hatékony és analitikus. Végtelenül szorgalmas és szeret odafigyelni a legapróbb részletekre is. Mielőtt meghozna egy döntést, minden lehetőséget számításba vesz. Pozitív tulajdonságai közé tartozik, hogy végtelenül segítőkész, szenvedélyes és megbízható, ugyanakkor negatív tulajdonsága, hogy szeret másokban hibát keresni, nem túl nyugodt természetű és határozatlan. Gyakran visszahúzódó és szerény, egyáltalán nem szeret a középpontban lenni. Szívesebben húzódik meg inkább a háttérben, és ott munkálkodik, ahol kevesebb figyelem vetül rá.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-15)

Ma nagy szüksége lehet a segítségére, támogatására valakinek, aki igazán közel áll önhöz. Halgassa meg elképzeléseit, s idomuljon hozzájuk, kedves Szûz, hogy minél nagyobb segítségére lehessen a rászorulónak. Este alkalmasint még lepje is meg egy kis kiruccanással, megvendégeléssel az illetõt, hogy ez valóban az õ napja legyen!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

MÉRLEG

Mérleg jegy Hagiel arkangyal uralma alatt ál, aki harmóniával és diplomatikus gondolkodásmóddal ruházza fel. Hagielhez tartozik továbbá a Vénusz bolygó, és a pénteki nap. A Mérleg szülött arra törekszik, hogy mindent mérlegeljen, és pártatlanul ítéljen, melyet az érzelmek egyáltalán nem irányítanak. Így minden döntés előtt figyelembe veszi, hogy melyik választás mivel járhat. Mindig törekszik továbbá a test, a lélek és a szellem egyensúlyban tartására. A Mérleg jegyében szülött emberek igénylik a harmóniát, a stabil, kiegyensúlyozott környezetet, híresek a logikájukról és diplomáciájukról. Egy adott kérdés mindkét oldalát alaposan megvizsgálják, de talán így is nehezen hozzák meg a végső döntést. Szeretik a megszokott rendszereket és a társaságot, általában kifinomult emberek. Mivel levegő jegy, szereti a tudást, igényli a kommunikációt, a nyelv fontos szerepet tölt be az életében.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-15)

Elõfordulhat, hogy ma csalódnia kell valakiben, aki közel áll önhöz, talán egy jóbarátban, s ez meglehetõsen rosszul érintheti, megviselheti. Kétségtelen, hogy néha nem is árt egy kis lelkizés, de igyekezzen mégis hamar kijönni most a mélypontról, ugyanis valahol nagy szükség lehet most önre, ahol fontos, hogy száz százalékban ott tudjon lenni!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

SKORPIÓ

Skorpió jegyet az Azrael és Camael arkangyalok felügyelik és irányítják. Azrael arkangyal egy "pásztor" angyal, aki uralja a Plútó bolygót és a Skorpió csillagjegyet, Camael pedig a Mars és a keddi nap irányítója. A Skorpió uralkodó bolygója a Plútó, a rejtett dolgok bolygója, ezért személyisége rendkívül erős, ugyanakkor könnyen megszállottá, paranoiássá is válhat. Egyszerűen muszáj tudnia, hogy mi zajlik körülötte az életben. A Skorpió szülöttek híresek az erős érzelmeikről, ragaszkodnak ahhoz, ami a birtokukban van, és ha harcra kerül a sor, biztos, hogy nem riadnak vissza. Amikor egy Skorpió elveszti az érdeklődését valaki vagy valami iránt, az azonnal láthatóvá és észrevehetővé válik. Az érdeklődés újbóli felkeltése egyáltalán nem könnyű, a Skorpió kegyetlen ellenállásával szemben. Ugyanakkor nem szabad azt gondolni, hogy a Skorpió jegyű embernek csak negatív tulajdonságai vannak, hiszen számos jó tulajdonsággal is fel van ruházva, mint a hűség és a felelősségtudat. Sokszor féltékeny, szeret birtokolni, önpusztító és képes rombolni időnként a környezetét is. Valljuk, be, hihetetlenül kegyetlen tud lenni azokkal, akik egyszer már fájdalmat okoztak nekik, vagy cserbenhagyták.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-15)

Ma kissé nehezen juthat szóhoz mások mellett, talán eleinte nem akarják kikérni, vagy éppen meghallani a véleményét, s ez kicsit rosszul eshet, azonban, ne adja át magát sokáig a búslakodásnak, kedves Skorpió, ugyanis hamarosan, minden tekintet önre szegezõdhet, mert adódhat valami, amivel csakis ön képes boldogulni, s akkor újra az ön kezében lehet majd a gyeplõ!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: