RÁK

Gabriel arkangyal a narancs színével dolgozik, és ő uralja a Holdat, a Rákcsillagjegyet és a hétfő napot. Gábriel jelenléte a Rák szülöttnek érzékenységet ad, továbbá olyan kisugárzást, melynek köszönhetően szimpátiát vált ki a többi emberből. A Rák szülött azt az elvet vallja, miszerint egyensúlyt kell teremteni az érzelmek minden egyes szintjén. Szívesen siet mások segítségére, különösen szeret az érzelmi potenciál növekedésének és fejlesztésének érdekében foglalatoskodni. Időnként passzívnak tűnhet, pedig a felszín alatt nagyon is aktívan tevékenykedik. Nehezen engedi el azokat az embereket, akiket közel érez magához, és szívesen birtokolja azokat, akik érzéseket váltanak ki belőle, és boldogsággal töltik fel. Számára rendkívüli fontossággal bírnak a kapcsolatok, és bár vágyik az intimitásra, érzelmei terén igencsak sebezhető, ezért gyakran lehet bizalmatlan.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-18)

Ma igazán erõs lehet önben az intuíció és a kreativitás, melynek köszönhetõen rengeteg ötlete születik. Megpróbálhatja ezeket leírni, de annak nagy veszélye, hogy a papír elveszik egy fiók mélyén örökre és gondolatai sohasem kerülnek megvalósításra. Ehelyett inkább beszélgessen el barátaival és kérje ki véleményüket, melyik az az ötlet, amibe a leginkább érdemes lenne belevágni.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

OROSZLÁN

Az Oroszlán jegyet Michael arkangyal uralja, akinek színe a kék. Hozzá tartozik a Nap és a vasárnapi nap. Az Oroszlán szülött számára nagyon fontos a kommunikáció, és inspirálják a magasabb szintű, rejtett igazságok. Nyitottságát és nagylelkűségét Michaeltől kapta. Rendkívül szervezett, és szívesen dolgozik olyan területen, ahol elismerést szerezhet. Szeret dicsfényben pompázni és reflektorfényben lenni, ugyanakkor fel van készülve rá, hogy a dicsőséghez időnként hosszabb út vezet, mind a magán, mind a szakmai életében. Az Oroszlán hajlamos a versengésre, és mivel nagyon szeret nyerni, mindent megtesz a győzelem érdekében. Pozitív tulajdonságai közé sorolható a melegség, az őszinteség, mások védelmezése, és az, hogy általában szerethető. Hatalmas adag önbizalommal rendelkezik, és képes legyűrni az előtte álló akadályokat. Ugyanakkor bőven rendelkezik negatív tulajdonságokkal is, hiszen gyakran hiú, túl büszke, és egy kicsit különc. Néha egyszerűen csak kikapcsol, és nem vesz semmiről tudomást.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-18)

Az ember néha hajlamos racionális és józan maradni, mert környezete bizonyos jelzései azt sugallják, hogy ez a jó döntés. Ma azonban bármennyire is szeret beilleszkedni egy közösségbe, álmai miatt adja fel ezt a tulajdonságát, és cselekedjen szíve szerint, mert a mai nap rendkívül alkalmas lehet vágyai megvalósítására.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-12-15 - Ma inkább igyekezzen tartózkodni a nagyobb érzelmi kitörésektõl...

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-12-15 - Ma inkább igyekezzen tartózkodni a nagyobb érzelmi kitörésektõl...

Ez azonban nem azt jelenti, hogy szerelmének ne mutassa ki õszintén, mennyire gyengéd érzéseket táplál iránta, csupán azt, hogy most burkolt, diplomatikus fellépésével elejét vegye annak, hogy egyesek kapcsolatán reszeljék a nyelvüket. Ha ez mégis megesne

Cikkajánló Tovább olvasom

SZŰZ

Raphael arkangyal uralma alá tartozik a Szűz csillagjegy, a Merkúr bolygó, és a szerdai nap. Raphael az egyik leghíresebb gyógyító angyal, és neki köszönhető, hogy a Szűz szülött annyira hatékony és analitikus. Végtelenül szorgalmas és szeret odafigyelni a legapróbb részletekre is. Mielőtt meghozna egy döntést, minden lehetőséget számításba vesz. Pozitív tulajdonságai közé tartozik, hogy végtelenül segítőkész, szenvedélyes és megbízható, ugyanakkor negatív tulajdonsága, hogy szeret másokban hibát keresni, nem túl nyugodt természetű és határozatlan. Gyakran visszahúzódó és szerény, egyáltalán nem szeret a középpontban lenni. Szívesebben húzódik meg inkább a háttérben, és ott munkálkodik, ahol kevesebb figyelem vetül rá.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-18)

Legyen szó házimunkáról, vagy munkahelyén egy nehezebb feladatról, a mai napon semmi sem lehetetlen. Bármibe kezd is, minden könnyedén megy. Ne féljen akár új dolgokba is belevágni, kipróbálni, legyen ez akár egy új recept, vagy netán egy merész vállalkozás, a siker garantált. Ezt mások is érzik és bizony kérdéseikkel meg is találják.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

MÉRLEG

Mérleg jegy Hagiel arkangyal uralma alatt ál, aki harmóniával és diplomatikus gondolkodásmóddal ruházza fel. Hagielhez tartozik továbbá a Vénusz bolygó, és a pénteki nap. A Mérleg szülött arra törekszik, hogy mindent mérlegeljen, és pártatlanul ítéljen, melyet az érzelmek egyáltalán nem irányítanak. Így minden döntés előtt figyelembe veszi, hogy melyik választás mivel járhat. Mindig törekszik továbbá a test, a lélek és a szellem egyensúlyban tartására. A Mérleg jegyében szülött emberek igénylik a harmóniát, a stabil, kiegyensúlyozott környezetet, híresek a logikájukról és diplomáciájukról. Egy adott kérdés mindkét oldalát alaposan megvizsgálják, de talán így is nehezen hozzák meg a végső döntést. Szeretik a megszokott rendszereket és a társaságot, általában kifinomult emberek. Mivel levegő jegy, szereti a tudást, igényli a kommunikációt, a nyelv fontos szerepet tölt be az életében.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-18)

A mérleg jegy igazán kitartó, nem számít milyen nehéz egy feladat, bármi áron megcsinálja és élvezi is, fõként, ha az kutatást, tanulást igényel. Ez a habitus kíséri végig mai napját. Tiszta gondolkodással tudja végezni munkáját, méghozzá olyan hatékonyan, hogy holnapra már biztosan semmi sem marad.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

SKORPIÓ

Skorpió jegyet az Azrael és Camael arkangyalok felügyelik és irányítják. Azrael arkangyal egy "pásztor" angyal, aki uralja a Plútó bolygót és a Skorpió csillagjegyet, Camael pedig a Mars és a keddi nap irányítója. A Skorpió uralkodó bolygója a Plútó, a rejtett dolgok bolygója, ezért személyisége rendkívül erős, ugyanakkor könnyen megszállottá, paranoiássá is válhat. Egyszerűen muszáj tudnia, hogy mi zajlik körülötte az életben. A Skorpió szülöttek híresek az erős érzelmeikről, ragaszkodnak ahhoz, ami a birtokukban van, és ha harcra kerül a sor, biztos, hogy nem riadnak vissza. Amikor egy Skorpió elveszti az érdeklődését valaki vagy valami iránt, az azonnal láthatóvá és észrevehetővé válik. Az érdeklődés újbóli felkeltése egyáltalán nem könnyű, a Skorpió kegyetlen ellenállásával szemben. Ugyanakkor nem szabad azt gondolni, hogy a Skorpió jegyű embernek csak negatív tulajdonságai vannak, hiszen számos jó tulajdonsággal is fel van ruházva, mint a hűség és a felelősségtudat. Sokszor féltékeny, szeret birtokolni, önpusztító és képes rombolni időnként a környezetét is. Valljuk, be, hihetetlenül kegyetlen tud lenni azokkal, akik egyszer már fájdalmat okoztak nekik, vagy cserbenhagyták.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-18)

Ma fény derülhet néhány olyan személyes, félreérthetõ dologra, melyet régebben nem tudott megérteni, kedves Skorpió. Tiszta gondolatainak köszönhetõen munkájában dinamikus lehet, pikk-pakk végez az önre kirótt feladatokkal. Legyen ma még a szokásosnál is különösebb tekintettel pénzügyi dolgaira, és akkor biztosan elégedetten zárhatja napját.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: