Mindenkinek vannak fura, különc és őrült szokásai. A horoszkóp most ezek alapján állítja sorrendbe a csillagjegyeket. Vajon te hányadikként szerepelsz a listán?

Vajon gondolkoztál már rajta, hogy melyik csillagjegy lehet a legbolondosabb, vagy a legkiszámíthatatlanabb? Tény, hogy vannak köztük olyanok, akik érdekesebbek a többieknél, de vajon mennyi és milyen jellegű őrültség rejlik bennük? Az alábbi rangsorból fura szokásairól ismerheted meg a csillagjegyeket. Vajon, te hányadikként szerepelsz?

12. A Mérleg

Kicsit sem őrült csillagjegy. Szeret mindent átgondolni, nem különösebben temperamentumos típus, mivel mindig a harmóniára, a békére törekszik.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

A pénzügyek terén ma kissé megfenekleni látszik aktuális költségvetése, esetleg hirtelen, talán kissé túlzó kiadásai is adódtak mostanában. Bármennyire is lehetetlennek, frusztrálónak tûnik a helyzet, ne aggodalmaskodjon, hisz úgyis kitalál majd valamit, mint mindig!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Karmahoroszkóp április 8. szerda – Úgy tűnik, hogy a dolgok kezdenek olyan irányba rendeződni, amely...

11. A Rák

A leggondoskodóbb csillagjegy. Bár kicsit őrült, de egyáltalán nem annyi, hogy előrébb kerüljön a rangsorban. Nagyon önzetlen, mindig másokra gondol. Noha ebben olykor hibázik, de ettől még nem megy fel benne a pumpa. Az egyetlen őrült nála, hogy megszállott tud lenni, szinte rögeszméssé válhat kapcsolatában.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Amennyiben szingli, kedves Rák, ma, meglehetõsen érdekes körülmények között, megismerhet egy személyt, aki vonzó, intelligens, szabad szellemû, ráadásul, mintha az elsõ perctõl kezdve, oda lenne önért. Meglehetõsen veszélyes kombó, így ne haladjon túl gyorsan, mert azzal nem csak egy törött szívet kockáztat, hanem a sikert is azzal, hogy lerohanja. Legyen türelmes és hagyja, hogy csak úgy, spontán szövõdjön az új szerelem!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

10. A Halak

A Halak valójában jobban kedveli a fantáziát a valóságnál, ezért is foglalja el ezt a helyet a listán. Mindenhez más a hozzáállása, mint a többi csillagjegynek. Bizonyos dolgokhoz a többieknél erősebben kötődik, s ez az életére is alaposan kihat. Legyen szó bármilyen őrültségről, ő pontosan attól kap idegrohamot…

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Valami most nagyon lekötheti a figyelmét, érdeklõdését, amitõl szinte alig lehet majd elrángatni önt, mégis egyesek eredményes kísérleteket tehetnek erre. Ha alkalmilag enged is, mihelyt lehet, térjen vissza a hazai pályára, mert addig úgysem lel nyugalmat, amíg a végére nem jár annak, aminek szeretne!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: