Mindenkinek vannak fura, különc és őrült szokásai. A horoszkóp most ezek alapján állítja sorrendbe a csillagjegyeket. Vajon te hányadikként szerepelsz a listán?

Vajon gondolkoztál már rajta, hogy melyik csillagjegy lehet a legbolondosabb, vagy a legkiszámíthatatlanabb? Tény, hogy vannak köztük olyanok, akik érdekesebbek a többieknél, de vajon mennyi és milyen jellegű őrültség rejlik bennük? Az alábbi rangsorból fura szokásairól ismerheted meg a csillagjegyeket. Vajon, te hányadikként szerepelsz?

12. A Mérleg

Kicsit sem őrült csillagjegy. Szeret mindent átgondolni, nem különösebben temperamentumos típus, mivel mindig a harmóniára, a békére törekszik.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig is nagyon jól végezte munkáját, sõt néha már-már õrült módon. Megfordult már a fejében az, hogy ez az egészsége rovására is mehet? Talán meg kéne fontolnia, hogy nem mostani munkája az ideális az ön számára, kedves Mérleg, és el kellene gondolkoznia a változtatáson.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-09-09

11. A Rák

A leggondoskodóbb csillagjegy. Bár kicsit őrült, de egyáltalán nem annyi, hogy előrébb kerüljön a rangsorban. Nagyon önzetlen, mindig másokra gondol. Noha ebben olykor hibázik, de ettől még nem megy fel benne a pumpa. Az egyetlen őrült nála, hogy megszállott tud lenni, szinte rögeszméssé válhat kapcsolatában.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma egy nehéz és fárasztó nap elé nézhet, kedves Rák. Ön nagyon jól átlátja a kényes helyzeteket és meg tudja vizsgálni õket minden oldalról, s ezért általában jó döntéseket képes hozni bonyolult ügyekben is. Ma is egy hasonló problémával kerülhet szembe, ahol esetleg egy szerzõdést kell újra mérlegelni, vagy felülírni. Bízzon saját ítéletében és tapasztalataiban, s akkor nem történhet semmi probléma.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

10. A Halak

A Halak valójában jobban kedveli a fantáziát a valóságnál, ezért is foglalja el ezt a helyet a listán. Mindenhez más a hozzáállása, mint a többi csillagjegynek. Bizonyos dolgokhoz a többieknél erősebben kötődik, s ez az életére is alaposan kihat. Legyen szó bármilyen őrültségről, ő pontosan attól kap idegrohamot…

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma egy hatalmas felfedezést tehet, kedves Halak, mely gyökerestõl változtathatja meg gondolkodásmódját. Miközben néhány, a múltban történt eseményen morfondírozik, váratlanul kikristályosodhat ön elõtt valami, ami magyarázat lehet arra, hogy azok az események hogyan befolyásolják jelenlegi döntéseit rossz irányba.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: