Vajon gondolkoztál már rajta, hogy melyik csillagjegy lehet a legbolondosabb, vagy a legkiszámíthatatlanabb? Tény, hogy vannak köztük olyanok, akik érdekesebbek a többieknél, de vajon mennyi és milyen jellegű őrültség rejlik bennük? Az alábbi rangsorból fura szokásairól ismerheted meg a csillagjegyeket. Vajon, te hányadikként szerepelsz?

12. A Mérleg

A Mérleg valójában kicsit sem őrült csillagjegy. Szeret mindent átgondolni, nem különösebben temperamentumos típus, s mivel mindig a harmóniára, a békére törekszik, azt sem mondhatni róla, hogy különösebben impulzusember lenne.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma valósággal ragyog, kedves Mérleg. Mi lehet az oka ennek? Esetleg az, hogy sikerült kipihennie magát, vagy párjával jól alakultak az elmúlt napok? Valószínûleg az öröm sugárzik önbõl és ezt bizony mások is látják, sõt, ennek hatására néhány kacér pillantást is kaphat idegenektõl, ami csak tovább növeli jókedvét. Élvezze ki ezt a napot és próbálja meg a többit is hasonlóan megélni.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szombati Horoszkóp 2020-10-03

11. A Rák

A Rák leggondoskodóbb csillagjegy. Bár van benne pici őrültség, de egyáltalán nem annyi, hogy előrébb kerüljön a rangsorban. Nagyon önzetlen, mindig másokra gondol. Noha ebben olykor hibázik, de ettől még nem megy fel benne a pumpa. Az egyetlen őrült dolog, ami tetten érhető nála, hogy megszállott tud lenni, szinte rögeszméssé válhat a párkapcsolatában.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma különösen sokszor megfordulhat a fejében ingatlanának értéknövelõ felújítása, vagy esetleg egy új értékbe való befektetés. Az ötlet kiváló, de ez semmiképp sem olyan döntés, amit jó elhamarkodottan meghozni. Járja körbe alaposan a témát és nézzen szét a piacon, hogy megtalálja az ön számára legkedvezõbb ajánlatot. Vigyázzon, az értéknövekedés eltarthat egy darabig, de ha tud várni, busásan megtérülhet befektetése, kedves Rák.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

10. A Halak

A Halak valójában jobban kedveli a fantáziát a valóságnál, ezért is foglalja el ezt a helyet a listán. Mindenhez más a hozzáállása, mint a többi csillagjegynek. Bizonyos dolgokhoz a többieknél erősebben kötődik, s ez az életére is alaposan kihat. Legyen szó bármilyen őrültségről, ő pontosan attól kap idegrohamot…

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Lelkesedése és intuíciói segítik tevékenységeit a mai nap folyamán, kedves Halak. Lehet, hogy koncentrációja alább hagyhat munkájában, de ezen is átsegítik a fent említett képességei, melyek segítségével hazaérve még akár párjával is eltölthet egy-két romantikus órácskát. Ne várjon el túl sokat ma önmagától inkább koncentráljon arra, hogy az elkezdett dolgokat be is fejezze.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

9. A Kos

Olyasvalaki, aki magába fojtja a dolgokat, ez pedig sokszor nem jó. Amikor azonban robban, a Kos – még ha csak ritkán is – kissé ijesztőnek tűnhet a többiek szemében. Valójában közepesen őrültként lehetne őt jellemezni. Amikor rossz napja van, felbosszantják, könnyen kiborul, és hajlamos beleállni a vitákba is.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma igazán erõs és tartós kapcsolatok kialakítására lehet lehetõsége, kedves Kos. A szerelemben egy magasabb szintre léphetnek kedvesével, míg üzleti értelemben elmélyítheti, sõt lekötelezheti hosszú távra is üzlettársait. Használja ki jól ezt a napot és élvezze, hogy nem csak eddigi ismeretségei mehetnek át minõségi javuláson, de új, gyümölcsözõ ismerõsökre is szert tehet.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: