A Teszlek Süvege elárulja!

Fogadjunk, hogy amióta először olvastad a Harry Pottert, folyton eszedbe jut, vajon melyik roxforti házba tartoznál. Harryékkel együtt a Griffendélbe járnál? Vagy Choval és Lunával spanolhatnál a Hollóhátban? Esetleg Cedric osztálytársa lennél a Hugrabugban? Vagy te lennél a kivétel, akit nem érint meg a sötét oldal a Mardekárban? Hát ahogy a Teszlek Süveg, úgy a horoszkópod is a személyiségedből indul ki. Ezért a csillagjegyed alapján te is megtudhatod, melyik házba kerülnél!

Griffendél: Kos, Oroszlán, Nyilas

A Griffendélt 110 százalékosan a tüzes jegyűeknek találták ki! Először is, a jelképe az oroszlán, a színe pedig a piros és az arany. De ami fontosabb, hogy a griffendélesek a határozottságukról, bátorságukról és vakmerőségükről ismertek. Plusz nagyon atletikusak, szóval ők a roxforti sportoló klikk. Ez pedig mind-mind a tüzes jegyekre jellemző! Mind közül a Kos, az Oroszlán és a Nyilas azok, akiknek a legnagyobb mázlijuk volt, amikor a tehetséget osztották. Igen, még úgy is, ha néha fel kell nőnöd ahhoz, hogy felfedezd magadban (rád gondolunk, Neville). Plusz ezek a zodiákusok elképesztően jó szándékú embert takarnak, akik képesek a megbocsátásra, még akkor is, ha néha túltolják a versenyszellemet és túlságosan forrófejűek lesznek. Egyébként Harry Potter maga is tüzes jegyű (ugyebár Oroszlán a horoszkópja), ahogy Ronon kívül (ő Halak) az összes Weasley-gyerek is.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Lelkesedése és intuíciói segítik tevékenységeit a mai nap folyamán, kedves Halak. Lehet, hogy koncentrációja alább hagyhat munkájában, de ezen is átsegítik a fent említett képességei, melyek segítségével hazaérve még akár párjával is eltölthet egy-két romantikus órácskát. Ne várjon el túl sokat ma önmagától inkább koncentráljon arra, hogy az elkezdett dolgokat be is fejezze.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hugrabug: Bika, Szűz, Bak

Jó, hát szegény Hugrabugnak elég béna hírneve van. Valamiért elterjedt, hogy ide kerül a roxforti diákok „maradéka”. De ennek mostantól véget vetünk! Hiszen a hugrabugosoknak annyi jó tulajdonsága van: elkötelezettek, türelmesek, szorgalmasak. És kikre lenne ez jobban jellemző, mint a föld jegyűekre?! Arról pedig már ne is beszéljünk, hogy a Hugrabug klubhelyisége a föld alatt van, közvetlenül a konyha mellett. (Menő, igaz?) És a föld jegyűek, közülük is legjobban a Bikák hatalmas kajarajongók. Plusz a Bika, Szűz és Bak horoszkópokról sokszor elmondják, hogy ők kötődnek leginkább a természethez. És ki a Hugrabug-ház vezető tanára? Hát Bimba professzor, a gyógynövénytan tanár, akinek nem mellesleg szintén Bika a csillagjegye.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Lehet, hogy egy nagyobb lakoma hatására kissé labilisnak érezheti közérzetét, ezért elhatározhatja, hogy ezen túl nagyobb figyelmet fordít egészségére és azon belül is táplálkozására. Ne csak étrendjét reformálja meg, hanem életmódját is, kezdjen el rendszeresen mozogni és járjon utána, hogy önnek, személy szerint mely étrendek a legkiválóbbak. Lehet, hogy az elején nehéz lesz, de higgye el, kedves Bika, hogy változás idõvel megéri a fáradozást.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: