Nehogy azt hidd, hogy az istennők mindenáron kiakarnak veled babrálni, hogy örömüket lelik abban, hogy próbák elé állítanak, hogy sírni, szenvedni vagy küzdeni látnak. Hiszed vagy sem, de érted teszik. Azt akarják, hogy tanulj, fejlődj, tedd jobbá a kapcsolatodat vagy pont, hogy engedd el végre el, mert lejárt az időtök. Az idén vajon melyik sötét istennő kíván leckét adni neked és nehezíti meg ezért a párkapcsolatodat?

Kos - Itzpapalotl

Ītzpāpālōtl egy félelmetes harcos azték harcos, aki az éjszaka és a csillagok istennője. Tamoanchan-ban, a Paradicsomban uralkodik az odajutott áldozatok, lelkek felett. Különböző harcokba, vitákba fog keverni, ahol végre megvédheted az érdekeidet, nézeteidet, hitedet és persze önmagadat. Ám nem mindegy majd, hogy ezt miként teszed! Nem csak erővel lehet harcolni! Meg kell tanulnod, hogy nem csak a saját igazságod a legfontosabb, hanem az egyetértés, a békesség, és nem a státuszod, erőt fitogtatása. Ha helyesen kezeled a vitás helyzeteket, partnereddel megtalálhatjátok kapcsolatotokban az egyenlőséget, a végtelen szeretetet és türelmet.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-15)

Ma fáradtnak, kimerültnek érezheti magát, kedves Kos. Bár biztosan nem beteg, mégis a mindennapi stressz hatására kimerültek tartalékai. Vegye ki a napot, pihenjen egy kicsit, törõdjön ma önmagával. Készítsen magának egy relaxáló, meleg fürdõt, majd egy jó könyvvel, vagy filmmel koronázza meg napját.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-10-03 - Egy kis fejtörést okozhat ma valaki, aki meglepõen nagy hatással lehet most a szerelmi életére...

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-10-03 - Egy kis fejtörést okozhat ma valaki, aki meglepõen nagy hatással lehet most a szerelmi életére...

Kövesd szerelmi horoszkópodat és tudd meg mikor van a legnagyobb esélyed egy romantikus élményre!

Cikkajánló Tovább olvasom

Bika - Nótt

Nótt a skandináv éjszaka, és a sötétség istennője. Nótt és fia, a fény istene Dagr a világ teremtéséhez köthetőek, akik segítenek fenntartani az egyensúlyt. Nótt célja, hogy megtaláld az egyensúlyt a párod és közted. Ehhez viszont változtatni kell a megadó, olykor megalázkodó, behódoló és egyenesen féltékeny, birtokló magatartásodon. Kemény leckékkel készül Nótt, hogy rábírjon arra, hagyjatok fel az alá-fölé rendelt szerepekkel és hogy kivívd pároddal szemben az egyenlőséget és elérd, hogy tiszteljen, megbecsüljön és akár kivegye a részét a háztartásból, a gyereknevelésből, hogy ne mindent egyedül neked keljen csinálnod.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-15)

A mai nap folyamán gondok nyomaszthatják, melyek mostanában egyre több fejtörést okoznak önnek, ám ugyanakkor egy önhöz közeli személy segítõ kezet nyújthat a problémás ügyekben, melybe érdemes belecsapnia, mivel ez egykettõre kiránthatja önt a pácból, vagy legalábbis nagyban megkönnyítheti dolgát. Ne is habozzék elfogadni a segítséget, hisz végül is mire jók a barátok, ha nem arra, hogy segítsék egymást. Inkább jöjjön egy szívességgel egy kedves ismerõsének, mintsem szenvedjen még heteket olyan dolgokkal, melyeket segítséggel egy csapásra megoldhatott volna.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Ikrek - Hekaté

A görög Hekaté istennő a boszorkányság, a varázslás, a sötétség és az éjszaka úrnője. Az a legfőbb célja, hogy megváltoztasd a kapcsolatod minőségét. Olyan eseményeket idézhet elő, amire egyszerűen azt fogod mondani „nem hiszem el, ha nem velem történik”. Szabályosan felforgatja a szerelmi életedet, olyan új fajta helyzetekbe rángat bele, amelyek megkívánják majd józan gondolkodásodat és hogy kezedbe vedd az irányítást. Talán kedvesed irreális elvárásokkal áll elő, új hóbortjai lesznek, megváltozik és neked meg kell tanulnod kezelni, de még akár észhez is téríteni! AZ istennő tudni akarja mennyit viselsz el és hogyan reagálsz ilyen helyzetekre!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-15)

A mai napon fordítson nagy figyelmet barátaira, kedves Ikrek. Szorítson idõt közeli kedves ismerõseire és beszélgessen el velük, akár rég ki nem mondott sérelmekrõl, akár az életükben bekövetkezett változásokról. Tartsa kézben a dolgait, energikus és világos tettekkel reagáljon környezete impulzusaira, barátai történeteire, hogy lendületével nekik és ez által barátságuknak is további energiát kölcsönözzön.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Rák - Lilith

Lilith a sumér termékenységi, a pusztítás és a Fekete Hold istennője. Megtanít arra, hogy kezeld a pároddal szembeni tehetetlen, frusztrált agressziódat, hogyan alakítsd át teremtő energiává, hiszen ez a célravezető, nem pedig a felrobbanás vagy az eltűrés. Nem csak nehéz helyzetekbe kever de ráadásul úgy alakítja az eseményeket, hogy azt érezd, nem az történik veled, mint amire vágytál, amit elképzeltél. Idővel fogod csak belátni, hogy nem is az volt az utad. Engedd, hogy Lilith vezessen, és ha nehéz leckék elé is nézel, tiéd lesz a győzelem. Előbb le kell rombolni az akadályokat, a nehézségeket, a rossz szokásokat önmagadban és a kapcsolatodban és utána lehet ismét építkezni.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-15)

Ma érdemes lenne esetleg egy új táncot kipróbálnia, még annak ellenére is, ha úgy érzi, ön bizony két ballábbal született! Az univerzum ugyanis ma nagyon jó energiákat jelez fizikális és mentálhigiénés területeken egyaránt, azaz rendkívüli fogékonyságát a testet megmozgató, ugyanakkor kulturális és intellektuális metszetekkel is bíró tevékenységek végzése iránt. Ha még csak egy próbaórára is megy el ma, s nem jut ennél tovább a dolog, akkor is hihetetlenül jól fog esni az effajta kikapcsolódás, amellett, hogy még maga is rádöbbenhet, hogy valójában, igenis van tehetsége a tánchoz, csak nem mindegy, melyikhez! Ha pedig esetleg már táncos, nos, akkor ma csakis az öné lesz a parkett, ez garantált!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: