Nehogy azt hidd, hogy az istennők mindenáron kiakarnak veled babrálni, hogy örömüket lelik abban, hogy próbák elé állítanak, hogy sírni, szenvedni vagy küzdeni látnak. Hiszed vagy sem, de érted teszik. Azt akarják, hogy tanulj, fejlődj, tedd jobbá a kapcsolatodat vagy pont, hogy engedd el végre el, mert lejárt az időtök. Az idén vajon melyik sötét istennő kíván leckét adni neked és nehezíti meg ezért a párkapcsolatodat?

Kos - Itzpapalotl

Ītzpāpālōtl egy félelmetes harcos azték harcos, aki az éjszaka és a csillagok istennője. Tamoanchan-ban, a Paradicsomban uralkodik az odajutott áldozatok, lelkek felett. Különböző harcokba, vitákba fog keverni, ahol végre megvédheted az érdekeidet, nézeteidet, hitedet és persze önmagadat. Ám nem mindegy majd, hogy ezt miként teszed! Nem csak erővel lehet harcolni! Meg kell tanulnod, hogy nem csak a saját igazságod a legfontosabb, hanem az egyetértés, a békesség, és nem a státuszod, erőt fitogtatása. Ha helyesen kezeled a vitás helyzeteket, partnereddel megtalálhatjátok kapcsolatotokban az egyenlőséget, a végtelen szeretetet és türelmet.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-19)

A pozíció, a hatalom, de akár egy kiemelt feladat, vagy megbízás is felelõsséggel jár, ám, ma ön ezzel tökéletesen tisztában van, felkészült, így kétségtelen, hogy a legtökéletesebb erre! Kérdés, ezt környezete is így gondolja-e. Ha mégsem, minden bizonnyal rosszul gondolkodtak, ami hamarosan ki is fog derülni. sebaj, eme testi és lelki stabilitása remek lehetõségeket rejt így is magában, melyekbõl csak profitálhat és, ha azt vesszük, az ön szempontjából végül is ez a legfontosabb. Csak így tovább, élvezze, hogy simán megy minden!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-12-25 - A mai napon meglehetõsen sok impulzus érheti szerelmi téren...

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-12-25 - A mai napon meglehetõsen sok impulzus érheti szerelmi téren...

A lényeg, hogy ne ragadtassa el magát! Egy egészséges adag józanész ma segíthet meghozni a helyes döntéseket.

Cikkajánló Tovább olvasom

Bika - Nótt

Nótt a skandináv éjszaka, és a sötétség istennője. Nótt és fia, a fény istene Dagr a világ teremtéséhez köthetőek, akik segítenek fenntartani az egyensúlyt. Nótt célja, hogy megtaláld az egyensúlyt a párod és közted. Ehhez viszont változtatni kell a megadó, olykor megalázkodó, behódoló és egyenesen féltékeny, birtokló magatartásodon. Kemény leckékkel készül Nótt, hogy rábírjon arra, hagyjatok fel az alá-fölé rendelt szerepekkel és hogy kivívd pároddal szemben az egyenlőséget és elérd, hogy tiszteljen, megbecsüljön és akár kivegye a részét a háztartásból, a gyereknevelésből, hogy ne mindent egyedül neked keljen csinálnod.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-19)

Talán úgy érzi, hogy a mai nap kissé több figyelmességre, szeretettre, megértésre lenne szüksége, mint más napokon. Ha kapcsolatban él, akkor ezt párja is látni fogja önön és megkapja azt a törõdést, mit oly nagyon várt. Ha viszont szingli, akkor se csüggedjen néha egy jó barát, vagy egy baráti társaság is segít átlendülni az ilyen napokon. A fontos csak az, hogy ne zárkózzon el. Legyen nyitott és életvidám.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Ikrek - Hekaté

A görög Hekaté istennő a boszorkányság, a varázslás, a sötétség és az éjszaka úrnője. Az a legfőbb célja, hogy megváltoztasd a kapcsolatod minőségét. Olyan eseményeket idézhet elő, amire egyszerűen azt fogod mondani „nem hiszem el, ha nem velem történik”. Szabályosan felforgatja a szerelmi életedet, olyan új fajta helyzetekbe rángat bele, amelyek megkívánják majd józan gondolkodásodat és hogy kezedbe vedd az irányítást. Talán kedvesed irreális elvárásokkal áll elő, új hóbortjai lesznek, megváltozik és neked meg kell tanulnod kezelni, de még akár észhez is téríteni! AZ istennő tudni akarja mennyit viselsz el és hogyan reagálsz ilyen helyzetekre!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-19)

Kedves Ikrek, önben mindig is égett a vágy, hogy valami új dolgot sajátítson el, vagy elõrébb lépjen az oktatás, a kultúra terén. A mai nap erre egy kiváló alkalom lesz, hogy elkötelezze magát és egy új irányt vegyen az élete. Járjon nyitott szemmel, és ha egy olyan érzés fogná el, hogy a látott dolgot ön is szívesen kipróbálná, habozás nélkül vágjon bele. Meglátja, a jövõben is hasznát fogja még venni az elsajátítottaknak, akár a munka, a párkapcsolat vagy a tanácsadás terén.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Rák - Lilith

Lilith a sumér termékenységi, a pusztítás és a Fekete Hold istennője. Megtanít arra, hogy kezeld a pároddal szembeni tehetetlen, frusztrált agressziódat, hogyan alakítsd át teremtő energiává, hiszen ez a célravezető, nem pedig a felrobbanás vagy az eltűrés. Nem csak nehéz helyzetekbe kever de ráadásul úgy alakítja az eseményeket, hogy azt érezd, nem az történik veled, mint amire vágytál, amit elképzeltél. Idővel fogod csak belátni, hogy nem is az volt az utad. Engedd, hogy Lilith vezessen, és ha nehéz leckék elé is nézel, tiéd lesz a győzelem. Előbb le kell rombolni az akadályokat, a nehézségeket, a rossz szokásokat önmagadban és a kapcsolatodban és utána lehet ismét építkezni.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-19)

Ma hihetetlenül erõs érzelmek törhetnek a Rákra, melyek hatására mindenre tüzes hévvel reagálhat. Érdemes azonban felkészülnie arra, hogy lehet, hogy nem mindenki éli meg ezt a napot ilyen intenzíven, így bizonyos esetekben lehet, hogy érzéki közeledése hûvös fogadtatásra lel, ami igencsak bántó lehet. Igyekezzen tehát érzelmeit koncentráltan, csak is az ön számára legfontosabbakra irányítani, akkor már sokkal kevésbé érheti csalódás! Ettõl függetlenül azért, ha mégis úgy gondolja, másokkal szembe sem bírja magában tartani a dolgokat, mondja csak ki nyugodtan õket, aztán lesz, ami lesz, végül is nincs ezen semmi szégyellni való.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: