A csillagjegyek némelyike rendkívül megbízható, szinte vakon hihetsz bennük. Mások kevésbé tartják magukat az ígéretekhez, de legalábbis hajlamosak a feledékenységre, vagy az is megeshet, tudatosan rejtegetnek valamit előled. Milyen jelekből gyanakodhatsz, hogy titkol a párod valamit előled? És vajon te mennyire vagy megbízható típus? A horoszkóp mindkettőtöket leleplezi.

A Kos (március 21. – április 20.)

A Kos szinte kirobban az energiáktól. Így az sem véletlen, hogy azonnal robban, ha olyasmivel vádolod, amiben valójában bűnösnek kéne magát éreznie. Szóval, ha olyasmit kérsz rajta számon, amitől pillanatok alatt felmegy benne a pumpa ahelyett, hogy jót nevetve a kérdésen, valójában neked van okod a mérgelődésre. Alapvetően megbízhatsz benne, de időnként az óvatosság sem árt.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Ma pénzügyi dolgai jól alakulhatnak, kedves Kos. Lehet, hogy egy jó befektetés, vagy egy kis elõre gondolkodás hozza meg ma gyümölcsét, mely a vártnál is jobban alakul. Az így megszerzett plusszal érdemes lehet egy kicsit tovább gondolkoznia, és körbeérdeklõdni további hasznos konstrukciók irányába. Úgy látszik mostanában ez nagyon megy önnek.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-12-26

A Bika (április 21. – május 20.)

A Bika a megbízható, öntudatos típusok közé tartozik. Viszont amikor önmagához képest bizonytalannak tűnik, szinte biztosra veheted, hogy nem mond igazat, hogy próbál valamit elrejteni előtted. A számonkérésre könnyedén visszavág, sőt még ő kezd el féltékenykedni, amivel ugyanakkor csak a saját hűtlenségét vagy a hazugságot próbálja leplezni. 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

A mai egy csodálatos nap lehet az életében, kedves Bika. Ismerõsei kedvesen, érdeklõdve közelítenek ön felé, kollégái segítõkészek és együttmûködõek, családja pedig a szokottnál is jobban szeretne a kedvében tenni, s kedvese lehet, hogy ma végre megcsinálja, amit már hetek óta ígérgetett. Ez egy felhõtlenül harmonikus nap lehet, nincs más dolga, minthogy élvezze.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az Ikrek (május 21. – június 21.)

Az Ikrek igencsak csavaros észjárású. Gyűlöli az ellenőrzést, a számonkérést, amire persze mindenkor tökéletes válaszokat képes adni. Amikor olyan mondatokkal dobálózik, hogy „te semmit nem tudsz, csak én tudhatom”, vagy „ne kutakodj folyton utánam”, akkor jobban teszed, ha nem bízol meg benne. Alapból nagyon nyitott, és szívesen osztja meg veled a gondolatait, ezért mindig komoly oka van, amikor rejteget előled valamit.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Lehet, hogy lenne egy kis pénze, amit szívesen befektetne, de nem tudja, hogyan? A mai egy kiváló nap arra, hogy informálódjon ezen a téren. Járja körbe alaposan a témát és jegyezze fel, hogy milyen lehetõségei vannak. Ne feledje, hogy manapság egy kis leleményességgel hozhatja ki a legtöbbet anyagi tartalékaiból.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: