Aki nem hisz a horoszkópban és a csillagok állása sem izgatja fel a mindennapokban, annak mindez csak annyit jelent az életben, hogy mely napra esik a születésnapja. Akik viszont egy kicsit jobban érdeklődnek a csillagok iránt, azok tudják, hogy a csillagjegy számos dolgot meghatározhat a személyiségben. Erősségek, gyengeségek, főbb személyiségjegyek, és még sok más. Például, hogy mi az, ami miatt irigyek vagy féltékenyek rád a környezetben élők. Lássuk, mik ezek!

Skorpió

Felfűtött érzelmek, odaadó szeretet és érzéki szexualitás. Ezek azok a pontok, amit a legjobban irigyel tőled a környezeted. Neked ugyanis az, hogy lángoló, szenvedélyes és vad vagy, az legbelülről jön, nem is kell megerőltetned magad. Ez egy párkapcsolatban szuper, hiszen folyamatosan fenntarthatod vele a tüzet és az izgalmat, de a baráti és családi kapcsolataidban van, hogy a túlságosan heves érzelmek nem mindig célravezetőek. Tipp: Próbáld meg kezelni a benned élő oroszlánt és csak akkor engedd szabadjára, amikor megfelelő a pillanat!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-19)

A mai napon egy gyors anyagi segítségért fordulhat önhöz egy csoport, vagy társulás, akik számítanak önre, azonban, annak ellenére, hogy általában szívesen és azonnal igyekszik segíteni ilyen esetekben, most mégis érdemes a válasszal várnia egy napot, s alaposan megfontolni, vajon mikor is láthatja reálisan újra a kölcsönzött összeget, mert lehet, hogy még néhány, ezzel kapcsolatos információ nem került napvilágra. Türelem!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Mérleg

Ha mérleg vagy, biztosan feltűnt már, hogy a környezetedhez képest sokkal stabilabb, kiegyensúlyozottabb és rendszerezettebb vagy. Ez a személyiséged letagadhatatlan része, sőt ez a központi magja annak, amilyen valójában vagy. Ne szégyelld, hogy megtaláltad a belső hangod, hogy rendezett az életed és a környezeted, inkább próbálj meg segíteni azoknak, akiknek ehhez még hosszú utat kell megtenniük! Ha valaki irigy rád amiatt, mert higgadt, nyugodt és kiegyensúlyozott tudsz maradni szinte minden szituációban, akkor hagyd, emiatt nem kell megváltoznod!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-19)

Ma meglehetõsen alacsonynak ígérkezik energiaszintje, így kimerítõ lehet megbirkóznia a mindennapi feladatokkal. Ne csüggedjen azonban kedves Mérleg, ha kötelezõrõl van szó, az bizony mindenkit ennyire megvisel, sõt, vannak szép számmal, akiket még jobban is. A mélypontok az ember életében ugyanúgy a természetes ciklus részét képezik, mint a jobb idõszakok, csak az a nem mindegy, hogy az ember hogyan is viseli azokat. Ne akarjon többet kihoznia dolgokból, mert most, önön kívül álló okok miatt azt nem lehet, ezért nem is sikerül semmi.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-08-21

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-08-21

Kövesd szerelmi horoszkópodat és tudd meg mikor van a legnagyobb esélyed egy romantikus élményre!

Cikkajánló Tovább olvasom

Bak

A bak jegyben születettek igazán szigorúak tudnak lenni. Ha valamit elhatároznak, akkor nincs szülinap, nincs csalás, nincs kivétel. Eldöntötted, hogy életformát választ és mostantól egészségesen étkezel? Nincs süti, ami elcsábíthat. Le szeretnéd futni a maratont? Nincs olyan körülmény, ami megállíthat. Meg akarsz tanulni egy új nyelvet vagy szinte irreálisan magas célokat fektettél le magadnak a munkában? Nálad odaadóbb és céltudatosabb ember nem is létezik. Ez a határozottság és önuralom irigylésreméltó, így ha valaki emiatt féltékeny rád, inkább büszke legyél magadra és folytasd, amit elkezdtél!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-19)

Kedves Bak, önnek van egy inspiráló személy az életében, akitõl mindig új erõre kap. Nyugtassa meg hát az a tudat, hogy egy biztos háttérrel rendelkezik és mind azt az energiát, amit kap, fektesse munkájába, terveibe, ötleteibe. Elérkezett az idõ, hogy erõfeszítéseit, megkoronázzák, és sikert sikerre halmozzon. Az estét töltse kedvesével és mutassa meg, hogy e csillagjegy szülöttei milyen hálásak is tudnak lenni, ha valaki igazán törõdik velük.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: