Aki nem hisz a horoszkópban és a csillagok állása sem izgatja fel a mindennapokban, annak mindez csak annyit jelent az életben, hogy mely napra esik a születésnapja. Akik viszont egy kicsit jobban érdeklődnek a csillagok iránt, azok tudják, hogy a csillagjegy számos dolgot meghatározhat a személyiségben. Erősségek, gyengeségek, főbb személyiségjegyek, és még sok más. Például, hogy mi az, ami miatt irigyek vagy féltékenyek rád a környezetben élők. Lássuk, mik ezek!

Skorpió

Felfűtött érzelmek, odaadó szeretet és érzéki szexualitás. Ezek azok a pontok, amit a legjobban irigyel tőled a környezeted. Neked ugyanis az, hogy lángoló, szenvedélyes és vad vagy, az legbelülről jön, nem is kell megerőltetned magad. Ez egy párkapcsolatban szuper, hiszen folyamatosan fenntarthatod vele a tüzet és az izgalmat, de a baráti és családi kapcsolataidban van, hogy a túlságosan heves érzelmek nem mindig célravezetőek. Tipp: Próbáld meg kezelni a benned élő oroszlánt és csak akkor engedd szabadjára, amikor megfelelő a pillanat!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-03)

Ma kissé meggyûlhet a baja az anyagiakkal, kedves Skorpió, aminek fõ oka mozgalmas mindennapjaiban keresendõ, melyek során, a sok ide-oda rohangálás közepette, képtelen észben, s ez által kordában tartani a napi költéseit. A legjobb módszer eme effektus ellensúlyozására, ha otthonról indulva, csakis annyi pénzt vesz aktuálisan magához, amennyit arra a napra szán, s akkor biztosan nem költhet majd többet a megengedettnél. Tegyen egy próbát ezzel az egyszerû módszerrel, hátha beválik!

Mérleg

Ha mérleg vagy, biztosan feltűnt már, hogy a környezetedhez képest sokkal stabilabb, kiegyensúlyozottabb és rendszerezettebb vagy. Ez a személyiséged letagadhatatlan része, sőt ez a központi magja annak, amilyen valójában vagy. Ne szégyelld, hogy megtaláltad a belső hangod, hogy rendezett az életed és a környezeted, inkább próbálj meg segíteni azoknak, akiknek ehhez még hosszú utat kell megtenniük! Ha valaki irigy rád amiatt, mert higgadt, nyugodt és kiegyensúlyozott tudsz maradni szinte minden szituációban, akkor hagyd, emiatt nem kell megváltoznod!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-03)

Ma igyekezzen minél inkább tartózkodni a homályos, ködös megfogalmazásoktól és egyáltalán bármitõl, ami félreértésekre adhat okot. Ha mégis nem sikerülne szót értenie valakivel, úgy ne erõltesse mondandóját, mert valószínûleg azzal csak egyre távolabb és távolabb kerülhet céljától, inkább kutassa fel gyorsan azt a személy a környezetében, akivel már szinte szavak nélkül is megértik egymást, s kérje az õ segítségét!

Ha ezeket megfogadnod 2020-ban a csillagjegyed szerint siker, szerelem és boldog év vár rád

Bak

A bak jegyben születettek igazán szigorúak tudnak lenni. Ha valamit elhatároznak, akkor nincs szülinap, nincs csalás, nincs kivétel. Eldöntötted, hogy életformát választ és mostantól egészségesen étkezel? Nincs süti, ami elcsábíthat. Le szeretnéd futni a maratont? Nincs olyan körülmény, ami megállíthat. Meg akarsz tanulni egy új nyelvet vagy szinte irreálisan magas célokat fektettél le magadnak a munkában? Nálad odaadóbb és céltudatosabb ember nem is létezik. Ez a határozottság és önuralom irigylésreméltó, így ha valaki emiatt féltékeny rád, inkább büszke legyél magadra és folytasd, amit elkezdtél!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-03)

Ma egy kicsit érzékenyebb lehet a szokásosnál, kedves Bak, aminek folytán meglehetõsen intuitívan reagálhat a társadalmi, politikai problémákra. Hasznosítsa eme érzését valami jóra és az így nyert indíttatással szervezzen esetleg egy adománygyûjtõ, vagy jótékonysági eseményt, segítsen ott ahol tud, és meglátja rengeteg hasonló ember van, akik segítenek és ettõl bizony szebb lesz a világ.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: