Mérleg

A Mérlegek alapvetően szeretik a társaságot, azt, ha van közönségük, a harmónia azonban fontos számukra, ezért időről időre szükségük van arra, hogy egy kicsit elvonuljanak és magukban legyenek. A legpihentetőbb számukra valamilyen csendes tevékenység, például egy jó könyv olvasása, aminek hatására szinte kiszakadnak a világból, olyan, mintha egy másik dimenzióba kerülnének, ahonnan feltöltődve és kipihenten térnek vissza. Ha egy puha takaró, egy kényelmes kanapé, egy csésze gőzölgő tea és esetleg egy doromboló macska is jár az olvasás mellé, akkor tényleg minden vágyuk teljesül.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Egy régi ismerõse bukkanhat fel a múltból, akihez nem csak barátság fûzte. Lehet, hogy meghívja önt egy vacsorára, ami önnek épp jókor jött, hiszen nem lett volna este amúgy sem semmi dolga. Érezze hát jól magát a rögtönzött találkán és ne lepõdjön meg nagyon, ha ismerõse virággal és pezsgõvel akarja elvarázsolni.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

A Skorpiókban nagyon sok a szenvedély, amit nem mindig tudnak megélni vagy levezetni, és ha mindez felgyülemlik, az nagyon sok stresszt okozhat náluk. Éppen ezért valamiféle alkotó tevékenységben, írásban, festésben, zenében találhatják meg azt a kifejezésmódot, amire szükségük van, hogy egyáltalán meg tudják fogalmazni az érzelmeiket, ezzel pedig rendet tegyenek a lelkükben, rátaláljanak a belső békéjükre. Miközben alkot, egy Skorpió számára a világ ismét békés hellyé válik, ahol van helye az érzelmeinek, és ahol nem kell minden energiáját abban ölnie, hogy elfojtsa őket.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Valószínûleg sokszor megfordult már a fejében, hogy alkosson valamit, kedves Skorpió, vagy lehet, hogy már meg is tette, de eddig nemigen figyelt fel önre senki. Ma azonban fordulhat a kocka. Kreativitása lehetõséget kaphat arra, hogy szárnyaljon. Legyen türelmes és várja ki, hogy az önt körülvevõ lehetõségek kiforrják magukat.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-10-01

Nyilas

Nem feltétlenül egy rohanós, hétköznap reggeli rántotta összedobására gondolunk, de ha van rá idejük, és ha megadhatják a módját, a Nyilasok a konyhában érzik a legjobban magukat. Főzés közben teljesen az elemükbe jönnek, mivel imádnak újdonságokat kipróbálni, szeretik, hogy szabad kezet kapnak. A főzés számukra egyszerre játék és alkotás, az pedig külön örömmel tölti el a barátságos Nyilasokat, hogy az eredményt meg is oszthatják másokkal. Így, miközben a legjobb fogásaikat alkotják meg, a Nyilasok minden gondjukról hajlandóak elfeledkezni.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Valaki nagyon vonzónak találhatja munkahelyén, amit ma ki is mutathat önnek, kedves Nyilas. Ez az illetõ lehet, hogy az ön egyik felettese, így gondolja át jól, hogyan reagál közeledésére, mert egy hirtelen visszautasítást lehet, hogy nem viselne jól. A legjobb, ha megtartja vele a távolságot, amíg ki nem derül, valóban komolyak-e az érzelmei.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: