Oroszlán

Az Oroszlán szeret a középpontban lenni, imádja, ha csodálják és elismerik, és ebből a szerepből nem is szívesen enged.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Ma akkor lehet a legeredményesebb, kedves Oroszlán, ha kivételesen, nem hajlik a kompromisszumokra, hanem szilárdan ragaszkodik a saját elképzeléseihez, még, ha ez kissé rugalmatlan hozzáállásnak is tûnik. Ezúttal engedjenek mások!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ha a másiknak nagyon szüksége van rád, akkor persze háttérbe tudod szorítani saját magadat, de előfordulhat, hogy ezt az igényt nem veszed időben észre, vagy nem veszed eléggé komolyan, és az önzéseddel megsebezheted a másikat, és a kapcsolatotok egyensúlyát is.

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2021.05.24-igEgy ideje már bizonytalankodsz abban, hogy jó irányba halad-e ?

Szűz

A Szűz számára fontos a harmónia, és nehezen enged be valakit a személyes életterébe.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Vigyázzon, kedves Szûz, mert ma könnyen kenyérre kenhetõ lehet, s ezt mások, de különösen szerettei, alkalmasint, nem is lesznek restek kihasználni. csak nehogy imázsa, vagy éppen pénztárcája súlyos kárát lássa lágyszívûségének!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ha mégis így tesz, akkor is sokáig tarthat fent falakat, amiket akkor sem enged lebontani, amikor a másik már egészen közel engedte őt magához.

Ezzel viszont bizalmatlanságot kelthet, vagy azt éreztetheti a másikban, hogy nem bízik meg benne, nem tartja őt elég jónak.

Mérleg

A Mérleg imád flörtölni, és mivel jellemzően nagy hatással is van a másik nemre, nehéz számára ezzel leállni, akkor is, amikor kapcsolatban van.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Meglehet, hogy ma egy olyas valakit tisztel meg a bizalmával, aki nem méltó rá, mégis valahogy megeshet rajta a szíve. Ez önmagában még jó tulajdonság is legyen, azonban, nem kis kockázattal is jár, így igyekezzen azért nem túlságosan kiadni magát.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Lehet, hogy számára mindez csak ártatlan játék, de a másiknak fájdalmat okozhat vele, esetleg indokolatlan féltékenységet ébreszt benne, ami aztán olyan konfliktusokhoz vezet, amik elkerülhetőek lettek volna.

Skorpió

Igazi heves természet vagy, aki gyorsan felcsattan, és olyasmiket vághat a másik fejéhez, amiket később aztán megbán.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Ma csak úgy sugározhat önbõl a bölcsesség, kedves Skorpió, s környezete valósággal ihatja szavait, melynek minden cseppje arany! Arra azért ügyeljen, hogy a nagy lelkesedésben, be ne avasson a fontosabb terveibe egy olyas valakit, aki késõbb még visszaélhet bizalmával. Tartson meg bizonyos dolgokat magának is!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mivel cserébe szenvedélyes szerető is vagy, ezt egy darabig megbocsájthatják neked, de ha nem sikerül megtalálnod az arany középutat, a kilengéseidből a másiknak idővel elege lehet.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: