Nem tudjuk az okát, de mégis elég nagy a valószínűsége, hogy az azonos hónapban született embereknek hasonló jellemvonásaik vannak. Vajon hogyan lehetséges, hogy az azonos hónapban született lányok hasonlóan viselkednek?

Íme néhány megdöbbentő tény!

Milyen lesz a házasságod? Csillagjegyed elárulja!

Január

A januári lányok nagyon céltudatosak, általában konzervatívak és megfontoltak. Néha hajlamosak kritikusak lenni másokkal szemben és a legtöbbször nem szeretnek beszélni az érzéseikről. A januári születésű lányok olyan emberekkel szeretnek beszélgetni, akik intellektuálisan velük egy szinten vannak. Csak kevés emberrel kommunikálnak, elsősorban olyanokkal, akik hozzájuk hasonlóan gondolkodnak az élet dolgairól.

Február

A februári lányok elég romantikusak, türelmesnek kell lenni velük, mert a hangulatuk gyakran ingadozik. Emiatt van az is, hogy nem mindenki képes megérteni őket. Képesek absztrakt módon gondolkodni, és a legtöbbször függetlenül, szabadon cselekszenek. Azonban aki elárul egy februári lányt, többé sosem nyerheti el a kegyeit.

Március

A márciusban született nők általában karizmatikusak és elbűvölőek. Elszántak és hűségesek, azonban nehezen esnek szerelembe. Ha felidegesítik őket, nagyon harciasak tudnak lenni, általában viszont nyugodtak és kellemes beszélgetőpartnerek.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: