Mindenkinek egyaránt vannak jó és rossz tulajdonságai, és bármennyire is szeretnénk, de soha senkit nem fogunk tudni megváltoztatni. Jobb, ha elfogadjuk a bosszantó tulajdonságokat is, mert az idegeskedéssel csak saját magunknak ártunk.

Nézzük, a csillagjegyek alapján, melyek azok a tulajdonságok, amiket a legnehezebben tolerálnak másokban.

Kos

Nem szereted az aprólékos munkát, nehezen viseled az olyan személyeket, akik sokáig szöszmötölnek valamivel. Szerinted a hatékonyság és a gyorsaság szinonimák. Erős személyiség vagy, mindent rögtön és azonnal meg szeretnél kapni. Mielőtt eldöntenéd, hogy mit fogsz tenni, már azelőtt 15 perccel készen állsz a cselekvésre.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Valahonnét egy nagyobb pénzösszeg kifizetését várhatja, ami azonban késhet, s emiatt frusztrált lehet ma, kedves Kos. Sajnos bizony sokszor elõfordulhat, hogy egy utalás késik és ilyenkor természetes az idegesség. Ne aggódjon, meg fog érkezni, amire vár, csak nyugodjon meg és várja hátradõlve.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

Inkább a rutinos dolgok híve vagy, a nagy változások kiborítanak. Nem bírod a drámázásokat, inkább azoknak a társaságát részesítik előnyben, akik bátran vállalják a felelősséget. Mindaddig elfogadod a változást, amíg nem kell mindent a nulláról kezdeni.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Ma prioritásba kerülhet életében a romantika, kedves Bika. A kedves bókoktól, amiket a mai nap folyamán kaphat, igencsak vonzónak érezheti magát, ami némileg felszabadítja a mindennapok terhe alatt sínylõdõ gátlásait. Vegyen egy csinos ruhát és lepje meg párját valami kedvességgel.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Gyakran vagy a gondolataid rabja, állandóan töröd a fejed valamin, viszont, ha nem találsz valami érdekes témát, akkor gyorsan elkezdesz unatkozni. Olyan vagy, mint egy vulkán, látszólag kedves és rokonszenves személy vagy, de bármelyik pillanatban elromolhat a kedved, és akkor robbansz.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Ha egyedül él, eszébe juthat múltjából egy szerelem és feltörhet önben a kíváncsiság, hogy vajon mi lehet rég nem látott kedvesével. Ha kapcsolatban van, úgy ma lehet, hogy egyedül tölti az estét. Esetleg egy kisebb nézeteltérés állhat a pillanatnyi szétválás hátterében. Próbálja meg jól kihasználni az egyedül töltött idõt, ne aggódjon és jegyezze meg, ha állandóan a telefont figyelgeti, biztosan nem fog megcsörrenni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Nem szereted azokat az embereket, akik mindenképp bele akarják ütni az orrukat a magánéletedbe. Ha valaki mégis kíváncsiskodik, akkor azzal rövid időn belül megszakítod a kapcsolatot. Egy falat építettél fel magad köré, amit szinte senki sem léphet át. Szerinted mindenki a saját boldogságának felépítésével kell foglalkozzon, és nincs értelme mások életét piszkálni.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Kedves Rák, ma szívesen tölteni idejét inkább párjával, mintsem munkahelyén. Titokban talán reménykedik is abban, hogy kedvese meglepi és elrabolja kötelezettségei elõl. Sajnos azonban õ lehet, hogy ma egészen más dolgokra koncentrál, s ez kihathat estéjükre is.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-12-24

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: