A bölcs és megvilágosodott Buddha ezúttal a csillagjegyeknek intézi az üzeneteit. Vajon mi életed legfőbb kihívása, amivel szembe kell nézned, és amivel akár egész életedben is küzdhetsz? A nagymester kiolvasta a csillagjegyedből és most felhívja rá a figyelmedet, hogy tudatosan nézhess vele szembe!

Bak - Önsorsrontás

„Még egy isten sem változtathatja vereséggé annak az embernek győzelmét, aki önmagát győzte le."

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Egy nagyon izgalmas valakivel hozhatja ma össze az élet, kedves Bak, akinek sikerül hamar feledtetni önnel a napi gondokat. Amennyiben mégis úgy gondolná, mindez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, ne tegye, mert ez bizony szép és igaz is egyszerre!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezekre a bátorító szavakra van most szükséged a csillagjegyed alapján

Te gyakran csak korlátozod saját magadat. A legfőbb ellenséged, aki akadályozhat, a legnagyobb kihívás, ami megrémíthet, Te magad vagy. Ezért pont, a legnagyobb győzelem nem a munkahelyeden fog érni, nem a szerelemben vagy bárhol máshol fog érni, hanem akkor, amikor önmagadat, határaidat és belső korlátaidat győzöd le. Mert csak akkor élhetsz igazán felszabadult, teljes életet.

Bika - Ítélkezés

„Amit gondolunk, azzá' leszünk." „Mindannyian saját tetteink rabszolgái vagyunk: Miért haragudnánk emiatt másokra?"

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma egyesülhet ténykedésében a modern technika és a kreativitás, aminek következtében, kimagasló dolgokat hozhat létre, esetleg nagy igazságokra jöhet rá. Mindenképpen ossza meg másokkal is, amit ma tapasztal, mert õk további érdekes ismeretekkel bõvíthetik észrevételeit, esetleg gondolatok egész sorát indíthatják el önben azzal, amit mondanak.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Gyakran felbosszant mások viselkedése, ahogy egymással, az állatokkal vagy a környezetükkel bánnak. Pedig csak olyanok, amilyenek, nekik ez valószínűleg fel sem tűnik. Mint ahogy sokszor neked se tűnnek fel a saját hibáid, mert azt hiszed, az a helyes, amit teszel. De ki mondhatná meg mi a jó és a helyes, ha te egyszer már annak véled? Érzed ezt a csapdát? Vizsgáld felül a saját tetteidet és kezd azzal,  hogy megpróbálod önmagadat adni, mert csak talán hiszed, hogy azt adod... sose ítélj elhamarkodottan magad vagy mások felett.

Ikrek - Szélsőségek

„Helyzetünket paradicsomiként vagy pokoliként is megélhetjük, minden a felfogásunktól függ."

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Meglehet, kedves Ikrek, hogy most szíve szerint, teljesen máshol lenne, vagy abszolút mást csinálna, mint amit muszáj. Ne tetézze azzal a dolgokat, hogy belegondolva mindebbe, lehangolja magát, inkább próbálja meg a dolgok jó oldalát is észrevenni, s valahogy, pozitívan felfogni a jelen helyzetet, akkor nem csak az idõ fog gyorsabban telni, de sokkal jobb kedvre is derülhet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-04-06

E gyszer a mennyekben érzed magadat, máskor meg a pokolban a mindennapokban?. Nehogy azt hidd, hogy ez személyektől, a sorstól vagy az eseményektől függ. Csak is tőled, mert te döntöd el, miként élsz meg egy helyzetet. Ha képes vagy meglelni minden rosszban a jót, egy szemernyi pozitívumot, akkor mindennapod paradicsomi lesz. De amíg a rosszat és a hibákat várod és keresed, ne is csodálkozz azon, milyen napot teremtesz magadnak.

Rák - Nosztalgia

„Egyetlen pillanat létezik csupán, amelyben fontos, hogy felébredj. Ez a pillanat most van."

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Amennyiben szingli, kedves Rák, ma, meglehetõsen érdekes körülmények között, megismerhet egy személyt, aki vonzó, intelligens, szabad szellemû, ráadásul, mintha az elsõ perctõl kezdve, oda lenne önért. Meglehetõsen veszélyes kombó, így ne haladjon túl gyorsan, mert azzal nem csak egy törött szívet kockáztat, hanem a sikert is azzal, hogy lerohanja. Legyen türelmes és hagyja, hogy csak úgy, spontán szövõdjön az új szerelem!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Gyakran álmodozol a szép múltról. Vagy éppen hagyod, hogy a sötét múlt beárnyékolja a napjaidat. Néha többet élsz a történelemben, semmint a jelenben. Pedig az legfontosabb, ami ma van, mert ma tudsz bármit is tenni a jövődért és önmagadért. Élj a mának, ébredj fel, és élj tudatos életet! Ne vándorolj tovább az idősíkok között, se a múltban, se a jövőben, te csak a mával törődj.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: