Nyilas - Elégedetlenkedés

„Az egészség a legnagyobb ajándék, az elégedettség a legnagyobb gazdagság, a hűség a legjobb kapcsolat."

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma hamar a figyelem középpontjába kerülhet az által, hogy sok tapasztalatát és meglátását osztja meg másokkal, akik szinte csak úgy isszák szavait. Ne csodálkozzon, hogy nagy hatással van másokra munkássága, hisz van mit tanulni öntõl! Legyen büszke és készséges!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Gyakran elégedetlenkedsz, és azt kérded, miért nincsen még neked ez vagy az? Sokszor azt látod, ami nincs és észre sem veszed, amid van? A kiegyensúlyozott, boldog és harmonikus élethez nem kell más, mint az egészséged, az elégedettség, és a hűség. Ha nincs komoly betegséged, van mit enned, felvenned, van egy társad, gyermeked, vallásod, akkor már minden okod meg van örömre. 

Hétfői Horoszkóp 2022-03-21

Kos - Önzés

„Valójában semmit sem birtokolsz, csak őrzöl egy darabig. S ha képtelen vagy tovább adni azokat, akkor azok birtokolnak téged. Bármi legyen is a kincsed, úgy tartsd a markodban, mintha vizet tartanál. Mert ha megszorítod, eltűnik. Ha kisajátítod, tönkreteszed. Tartsd szabadon és örökké a tiéd marad."

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma számos új emberrel ismerkedhet meg, ami legfõképpen mai, szakmai tevékenységének köszönhetõ, néhányan közülük ráadásul, meglehetõsen jó partnernek bizonyulnak a jövõbeni terveihez. Bármennyire is bizalomgerjesztõnek tûnnek, csak lassan, tapogatózva ossza meg velük elképzeléseit, hogy még idõben megállhasson, ha szükséges!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Életed egyik fő mumusa nem más, mint az önzés. Márpedig az elvárásokat szül magaddal és másokkal szemben és korlátoz, megköt. Hogy legyen így teljes, szabad életed, mint amire vágysz? Meg kell tanulnod bízni és elengedni. Ez a kettő vezet a szabadsághoz és vágyaid beteljesüléséhez. 

Vízöntő - Hűség

„Az élet hosszú útján a hűség a legjobb útitárs."

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma nagy eséllyel barátkozhat össze, köthet barátságot egy olyas valakivel, aki nagy hatást gyakorolhat életére. Vezesse be mielõbb a baráti körébe, mutassa be minél több embernek, hogy ezzel is mindinkább közel tudhassa magához!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Légy hűséges a szerelemedhez, a hivatásodhoz, a hobbidhoz, a hitedhez, mert ez a világ egyik legkifizetődőbb állapota. Hiszen a hűség egyet jelent a biztonsággal és a társasággal. Aki hűséges, az nem lehet egyedül és sosem fog elveszni. Ez nem azt jelenti, hogy elveszíted minden szabadságodat, rabszolga leszel és mindenki megmondja, mit tegyél. Mindez kompromisszum kérdése. A biztonságban is élhetsz szabadon.

Halak - Szenvedés

„A feltételekhez kötött lét szenvedéssel jár. A szenvedésnek van oka, van vége, és vannak utak, melyek elvezetnek a végéhez.”

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Meglehet, kedves Halak, hogy már nagyon várta a mai napot. Talán némi meglepetésben is része lesz, de ami biztos, hogy nem fog unatkozni, bármi is legyen a terve mára. Minden körülmény adott, hogy jól érezze magát, éljen a lehetõséggel, s ne mondjon semmire se nemet, mert ez lehet az egyetlen, ami most elronthatná napját!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Profi vagy a szenvedésben, sokan hiszik azt, hogy egyenesen szeretsz szenvedni, mert mindig kitalálsz magadnak valamit. Minél kevesebb szabályt állítasz fel magadnak és másoknak, annál kevesebb szenvedés lesz az életedben. Mert ami feltételekkel jár, magában hordozza az elvesztéstől való félelmet, ezért megszállottan küzdesz és rettegsz egyszerre. Kíméld meg magadat ettől és igyekezz szabadon élni. 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: