A testsúly nem esztétikai, hanem egészségügyi kérdés, és mint ilyen, nem játék, hanem olyasmi, amit komolyan kell venni. A rendszeres testmozgás és az elfogyasztott kalóriák száma természetesen nagyban befolyásolja, de ezen kívül számos tényező alakíthatja a testsúlyodat. Ha valóban fogynod kell, akkor erről természetesen mindenképpen érdemes orvossal is konzultálnod, de érdekességképpen most megnézheted azt is, csillagjegyed szerint mi okozza legnagyobb valószínűséggel a nem kívánatos plusz kilókat.

Kos

A Kosokat leginkább a rendszertelenség és meggondolatlanság sodorhatja az elhízás csapdájába. Ugyan jellemzően aktív életet élnek, de ha megéheznek, akkor bizony sokukat nem érdekli, hány óra van, vagy mi van a hűtőben, és a mértékre sem fordítanak nagyobb figyelmet: ha este 10-kor jut eszükbe, hogy enni kellene valamit, kinyitják a hűtőt, és kiveszik, ami csak megtetszik. Ha törekszel arra, hogy eleve csak egészséges élelmiszerek legyenek otthon, akkor kiküszöbölheted ezt a bajt.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Valahonnét egy nagyobb pénzösszeg kifizetését várhatja, ami azonban késhet, s emiatt frusztrált lehet ma, kedves Kos. Sajnos bizony sokszor elõfordulhat, hogy egy utalás késik és ilyenkor természetes az idegesség. Ne aggódjon, meg fog érkezni, amire vár, csak nyugodjon meg és várja hátradõlve.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

A Bikákat szintén a rendszertelenség sodorhatja bajba, ám az ő esetükben inkább az jellemző, hogy az egész napos hajtás, rohanás közben elfelejtkeznek arról, hogy enniük is kellene valamit. Sokszor napközben éppen csak bekapnak valamit, esetleg egyáltalán nincs idejük enni, és ezt este pótolják, ami az ingadozó vércukorszinttel együtt egyáltalán nem tesz jót az egészséges testsúly megőrzésének.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Ma prioritásba kerülhet életében a romantika, kedves Bika. A kedves bókoktól, amiket a mai nap folyamán kaphat, igencsak vonzónak érezheti magát, ami némileg felszabadítja a mindennapok terhe alatt sínylõdõ gátlásait. Vegyen egy csinos ruhát és lepje meg párját valami kedvességgel.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Az Ikrek kissé csapongó természete nem kedvez az egészséges étrend megtartásához. Néha szigorú szabályokat állítanak maguknak, és azt lenyűgöző kitartással képesek is követni, máskor viszont mindent félresöpörnek, és válogatás nélkül habzsolják a kedvenc falatjaikat, amik úgy hiányoztak nekik.  Lehet, hogy hosszú távon egészségesebb egy kevésbé szigorú, de következetes és tartható diétát követni.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Ha egyedül él, eszébe juthat múltjából egy szerelem és feltörhet önben a kíváncsiság, hogy vajon mi lehet rég nem látott kedvesével. Ha kapcsolatban van, úgy ma lehet, hogy egyedül tölti az estét. Esetleg egy kisebb nézeteltérés állhat a pillanatnyi szétválás hátterében. Próbálja meg jól kihasználni az egyedül töltött idõt, ne aggódjon és jegyezze meg, ha állandóan a telefont figyelgeti, biztosan nem fog megcsörrenni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

A Rákok vonalait az érzelmi ingadozás sodorhatja bajba, mivel hajlamosak érzelmeiket elfojtani, a sérelmeket, fájdalmaikat gyakran valamilyen finom falattal próbálják tompítani. Ez persze se nem egészséges, se a vonalaknak nem tesz jót, arról nem is beszélve, hogy egy tábla csoki elmajszolása után nem is fogják jobban érezni magukat. Jobban jársz, ha találsz arra módot, hogyan tárd fel az érzéseidet.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Kedves Rák, ma szívesen tölteni idejét inkább párjával, mintsem munkahelyén. Titokban talán reménykedik is abban, hogy kedvese meglepi és elrabolja kötelezettségei elõl. Sajnos azonban õ lehet, hogy ma egészen más dolgokra koncentrál, s ez kihathat estéjükre is.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: