Oroszlán

Szükségük van a drámára és az adrenalinra. Állandóan a figyelem középpontjában kívánnak lenni és arra vágynak, hogy mindig ők álljanak az első helyen párjuk fontossági sorrendjében. Emellett a fizikai kapcsolat legyen a lehető legizgalmasabb. Ha ezek nem teljesülnek, nem restellnek máshol kielégülni minden téren.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-15)

Meglehet, hogy a tervei közt szerepel, hogy részt vesz egy társadalmi eseményen, melyet már alig vár. Az élvezet és a szórakozás közé furakodhat azonban még a papírmunka és néhány elintézni való, melyekre most percrõl-percre nehezebb lehet odafigyelnie, mivel gondolatai már az esti kiruccanás körül járnak. Tegye félre maximalizmusát! Ameddig eljut, addig eljut, aztán irány a buli! Megérdemli a kikapcsolódást!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Szűz

Nagyon komolyan veszi a párkapcsolatait és nagyon kritikus természet. Amit nehezen visel az az, ha a párja őt kritizálja, és ha semmit nem tesz bele egy kapcsolatba, mert úgy gondolja, hogy az jól működik magától. Ilyenkor hajlamos új vizekre evezni. Ha értékeled a Szűz párodat és úgy fogadod el, ahogy van, akkor hű lesz hozzád örökké.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-15)

Ma egy kissé szórakozott és szétszórt lehet, mellesleg kissé rendezetlenül, egyszerre akarhat végezni mindennel, mi meglehetõsen lelassíthatja, s káoszba taszíthatja ténykedését. Álljon meg egy pillanatra és vegyen egy mély lélegzetet, kedves Szûz! Elõször analizálás, aztán rend a fejben és egymás után, nem párhuzamban, hisz nem tud százfelé szakadni, délutánra már végezhet mindennel. Este pedig kötelezõ a kiruccanás, vagyis az aktív pihenés! Nem lehet elég késõ ahhoz, hogy az ember jól érezze magát egy kicsit...

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Kíváncsi vagy, hogy milyen leszel idős korodban? A horoszkópod elárulja

Kíváncsi vagy, hogy milyen leszel idős korodban? A horoszkópod elárulja

Most megtudhatod, hogy milyen leszel, ha megöregszel.

Cikkajánló Tovább olvasom

Mérleg

A Mérlegek alapvetően nem hűtlen típusok, egyszerűen csak nagyon barátságosak és kedvesek másokkal. Néha észre sem veszik, hogy valakivel flörtbe torkollik a dolog és ez már könnyen átcsaphat csalásba is. Ők azok, akik szeretik, ha a párjuk egyben a legjobb barátjuk is. Ha te az vagy a Mérleg párodnak, akkor semmi félnivalód nincsen.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-15)

Jó híreket kaphat pénzügyeivel kapcsolatban, s ez beindíthatja fantáziáját, mire is költené legszívesebben a rendelkezésére bocsátott forrásokat. Talán egy új elektronikai cikk, egy bútor, vagy átdekorálás is szóba jöhet. Szárnyaljon nyugodtan, csak, mielõtt megvásárolna valamit, mindenképpen realizáljon, nehogy aztán hamarosan azt vegye észre, hogy otthona telis-tele van felesleges holmikkal.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Skorpió

A Skorpió jegyet gyakran kötik össze a hűtlenséggel, hiszen nagyon szenvedélyes és titokzatos. Ha párkapcsolatot kezdesz egy Skorpióval látni fogod, hogy nagyon hűséges típus és nem célja a megcsalás, viszont téged az őrületbe kergethet a hamis felvetéseivel és a féltékenykedésével. Mivel imádja a testi kalandokat, mindig átélhetsz vele valami újat. Ha úgy érzed, hogy egy Skorpió mégis hűtlen lenne veled, akkor valószínűleg nem tévedsz, az ok pedig, hogy elege lett belőled.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-15)

Ma meglehetõsen frissen ébredhet, és hamar feltöltõdhet szellemi energiákkal, melyek következtében, esze élesen vág, szíve pedig hevesen dobog. Ezt a csupa pozitív életenergiát mások is tudat alatt érezhetik ma önön és nem is ódzkodnak majd tanácsot kérni öntõl, családtagja éppúgy, mint barátai. Mondja el mindenkinek õszintén a véleményét, hisz ez pont az ön asztala, legyen szó szakmáról, vagy szívügyekrõl. Élvezze a reflektorfényt, kedves Skorpió, hisz ott érzi csak igazán elemében magát, amivel a világon nincs is semmi baj!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: