Az Oroszlán

Szentül hiszi, hogy az ellentétek vonzzák egymást, ezért – míg mások a hozzájuk hasonló párt keresik – az Oroszlán azt várja, hogy olyan társra találjon, aki az ő szöges ellentéte. Azt vallja, párjával csak így egészíthetik ki egymást tökéletesen, azzal viszont nem számol, hogy az ilyen kapcsolat sok összetűzést is hoz magával.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Ma nagyon forgalmas napra számíthat, kedves Oroszlán. Már reggel sok dolga lehet otthon, majd jönnek az elhalaszthatatlan elintéznivalók, és természetesen munkájában is megtalálják a bonyolult ügyek. Ezt az egész napos fárasztó, hektikus nyüzsgést a legjobb, ha este egy baráti összejövetel keretében vezeti le.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Szűz

Ő sem szűri össze a levet akárkivel, mielőtt szerelembe esne, alaposan szemügyre veszi, kivel is hozta össze a sorsa. A Szűz különleges elvárásainak nem könnyű megfelelni, leginkább azoknak van esélye nála, akik intelligensek és szórakoztatók, nem mellesleg képesek megugrani a magasra helyezett lécet.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Ma, kedves Szûz, igazán segítõkész kedvében van, ugyanis saját feladatai elvégzése után még arra is marad elég energiája, hogy besegítsen környezetének ügyes-bajos dolgaikban. Ez nagyon szép gesztus és higgye el, ha nem is csinálja jól, mindenkinek jól esik ez a kis figyelmesség és alkalomadtán nem marad kedvessége viszonzatlan.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szombati Horoszkóp 2022-11-19

A Mérleg

Bár az egyik legmegbízhatóbb csillagjegy, a Mérleg nehezen bízik meg másokban. Cseppet sem bánja, amikor hosszúra nyúlik az ismerkedős szakasz a komoly elköteleződés előtt. Azért ilyen óvatos, mert úgy gondolja, jobb félni, mint megijedni.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Tartsa nyitva ma szemét és fülét kedves Mérleg. Lehet, hogy régóta keres valamit, vagy valakit, de sikertelenül, azonban ma akár a legváratlanabb helyeken találhatja meg. Nem is biztos, hogy pontosan elképzeléseinek megfelelõ a találat, ám egy kis fantáziával az élet adta lehetõségeket nagy sikerrel átültetheti saját igényeibe.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Skorpió

Rendkívül elszánt és határozott típus, amikor nem foglalt a szíve, teljes erőbedobással veti bele magát a munkába, és ezen a téren törekszik az önmegvalósításra. A Skorpió sokszor akkor sem helyezi a fontossági sorrend végére a karrierjét, amikor úgy igazán szerelembe esik.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Ma igencsak nosztalgikus hangulatban lehet, kedves Skorpió. Sok régi emlék törhet fel elméjében, amik bizony azt is eredményezik, hogy felértékelõdnek önben a régi tárgyak. Amennyiben a lakásába vásárolna valamilyen kiegészítõt ma hajlamos lehet inkább a patinásabb darabokat keresni. Várjon a nagyobb beruházásokkal néhány napot, nehogy megbánja azokat, hátha hangulata csak egy napra szólt.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: