Ha májusban születtél

Meg fog változni az életed. Nem mindig lesz ez sétagalopp, de a kulisszák mögött minden a te érdekedben történik. Fel a fejjel, és figyelj oda az apró örömökre – hamarosan csak úgy elárasztanak majd! 2020 pezsgéssel teli kezdést hoz. Tisztában vagy a tehetségeddel, és tudod, mekkora esélyed van sikeresnek lenni az élet minden területén, ami igencsak motiváló számodra. Nem fogsz habozni, ha az lesz a kérdés, túl akarsz-e teljesíteni önmagadon. Ez az év arra is fog bíztatni, hogy merj nagyot álmodni a karriereddel kapcsolatban, és vállalj kockázatot, hogy megtaláld a boldogságot. Minden lehetőséget meg fogsz ragadni, és bármit megteszel majd, ami segít, hogy az általad kijelölt ösvényen haladj.

Ha júniusban születtél

2020-ban semmi sem keseríthet el! A lehetőségek éve lesz ez. Ajtók, amik évekig zárva maradtak előtted, most kinyílnak. Béke és elégedettség járja át az életedet, felfrissítve téged testileg-lelkileg. Mások kritikái és ellenérzései kétségek közé fognak sodorni az év elején. Harcias elszántságod motiválni fog abban, hogy minden feladatot rendesen befejezz, de ettől még nem tűnnek el utadból a felmerülő nehézségek. Határozottságod alább fog hagyni az év során, és napról-napra nehezebb lesz teljesítened, bár optimizmusod némileg segít ezen. A téged érő változások az életedet is más irányba fogják terelni.

Keddi Horoszkóp 2023-07-25

Ha júliusban születtél

2020 neked és a családodnak is egy elképesztően sikeres év lesz. Minden, amibe belekezdesz, az sikerülni fog, hiszen őszinte és nyílt ember vagy. A barátaid és a családod minden lépésnél ott lesznek, hogy szurkoljanak. Türelem, elmélkedés és jó döntések fogják meghatározni az évet. Az eddig titkolt vágyaidat valósággá kell alakítanod, és azt tenned, amit igazán szeretnél, többé semmi sem tarthat vissza! Hagyd magad mögött a szorongásokkal és kétségekkel teli énedet, nyisd ki a szemed, hogy egy új világot fedezhess fel, tele lehetőségekkel. Idén végre a következő szintre léphetsz és bátor lehetsz, még ha a siker nem is azonnal eredményezi a változást, akkor is nagyon lenyűgöző, hogy mire vagy képes. Ne feledd, aki mer, az nyer! A jövő igenis fényes!

Ha augusztusban születtél

2020-ban egy egészen új oldaladat ismerheted meg. Mindenki tudja, hogy vicces vagy… de valami egy egészen új énedet is előhozza. Végre lesz időd leülni és értékelni az életedet, és feltenni magadnak néhány őszinte kérdést. Boldog vagy úgy, ahogy vagy, esetleg tenned kéne még valamit, hogy az legyél, aki szeretnél lenni? Úgy mennek a dolgok, ahogyan eltervezted, vagy csak megjátszod, hogy így van? Kevésbé leszel rugalmas, inkább racionális és földhözragadt az év során. Egy kihívás sem lesz túl nagy számodra, és meglesz a lelkierőd, hogy a legváratlanabb helyzeteket is nyugodtan kezeld. Februárban elkezd megváltozni az életed, és összességében minden sokkal pozitívabban fog alakulni.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: