Ha szeptemberben születtél

Valaki, akiről sosem hitted volna, az életed rendkívül fontos részévé fog válni. A köztetek kialakuló kapocs mindkettőtök számára áldás lesz. Légy nyitott azok felé, akik keresztezik az utadat, mert sosem tudhatod, melyikük fogja megváltoztatni az életed! Az új év első hónapjai kissé lehangolhatnak, akár anyagi krízissel is szembe kell majd nézned. Nem olyan lesz az életed, amilyennek elképzelted, ami frusztrálttá tehet. Próbálj az élet pozitív aspektusaira fókuszálni, és tervezd a jövődet, miközben a szívedet és az álmaidat követed. Eszedbe juthatnak olyan régi emlékek, amik esetleg fájdalmat okozhatnak, de végső soron erősebbé tesznek. 2019 remek év arra, hogy elgondolkozz azon, mire is vágysz, ahelyett, hogy megmaradnál a jelenlegi helyzetedben.

Ha októberben születtél

2020 új, izgalmas kapcsolatokat hoz az életedbe. Tudjuk, hogy nem nyitod ki a szívedet egykönnyen, hiszen nem minden ember méltó a bizalmadra. De ne aggódj – akik most fognak jönni, a legjobbat akarják majd neked! A hosszú távú terveidre fogsz fókuszálni. Jó ötleteid vannak, amik később akár jövedelemforrásként is hasznosíthatóak, nagyjából október környékén. Érdekelni fognak a spirituális dolgok, amik motiválni fognak a tanulásra és az olvasásra. 

Ha novemberben születtél

2020 annyi örömet tartogat számodra, hogy szinte szárnyalni fogsz a boldogságtól! A többieknek ez fel fog tűnni, és meg fogják kérdezni, mi újság az életedben. Semmit sem kell tenned, hogy ezt a boldogságot kiérdemeld – csak fogadd el! Megérdemled. Anyagilag adódhatnak rázós helyzetek az év során. Még inkább a karrierednek kell szentelned magad. Idén leszüretelheted a munkád gyümölcsét, de mielőtt eljutsz idáig, fel kell készítened rá magad. Néha agresszívnek és ambiciózusnak kell lenni, hiszen ez az év erőfeszítéseket kíván. Fontos, hogy elengedd a régi rossz szokásokat és kapcsolatokat. Ezért a 2020 néha túlontúl érzelmes lehet, ami miatt visszahúzódóbbá válsz. Idővel azonban ez elmúlik, és erőd a sokszorosára növekszik.

Ha decemberben születtél

2020-ban sokan megvallják majd az irántad érzett gyengéd érzelmeiket. Rendkívül vonzó vagy, éppen ezért többen is randira hívnak. Tudnod kell azonban, hogy a szerelem nem épp egyszerű dolog, randizni pedig necces is lehet – éppen ezért nem játszadozol mások szívével. Kipihent leszel, és sokat gondolkodsz, játszol és nevetsz. Tölts el időt a szeretteid körében, beszéld meg ötleteidet másokkal is. Te magad és a terveid is hamar támogatókra fogtok találni, ami tovább növeli majd a jövővel kapcsolatos optimizmusodat. A szerelem fontos szerepet fog kapni 2020-ban, és az esélyei annak, hogy megtaláld a neked rendelt párt, rendkívül magasak.

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: