Vajon milyen a személyes életutad, amit be kell járnod, és ami elvezet a teljes élethez, a boldogsághoz, a céljaidhoz, az önmegvalósításhoz? Egyszóval a beteljesüléshez, hogy azt lehessen mondani, megérkeztél! Persze az út folyamatos és örökké tart még azután is, de most amíg aktívan haladsz, nem árt tudni milyen a minősége és mire számíthatsz az utad során!

Kos 

Rögös életút áll előtted céljaid eléréshez. Nem vagy az a fajta, akinek az ölébe hullnak a dolgok. Mindenért meg kell dolgoznia, akár kicsit, akár nagyon. De nem is baj, mert úgysem szereted azt, ha csak úgy valami az öledbe pottyan, jobb szeretsz mindent kiérdemelni vagy legalábbis önerőből elérni. A rögös út téged kifejezetten edzetté tesz. Minden egyes kavicsot, sziklát és akadályt kihívásnak veszel, ami csak arra vár, hogy bevedd és az uralmad alá vond. Számodra ez az útépítő hatású, mely megedzi a testedet és a lelkedet egyaránt, hogy aztán minden legyőzött akadály után még erősebbnek tudhasd magad.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma számos új emberrel ismerkedhet meg, ami legfõképpen mai, szakmai tevékenységének köszönhetõ, néhányan közülük ráadásul, meglehetõsen jó partnernek bizonyulnak a jövõbeni terveihez. Bármennyire is bizalomgerjesztõnek tûnnek, csak lassan, tapogatózva ossza meg velük elképzeléseit, hogy még idõben megállhasson, ha szükséges!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Minden csillagjegynek van 1 bűne, ami leviszi őt a helyes útról. A tiéd mi?

Bika 

Életutad olyan forró, mint amilyen az utak szoktak lenni a működő vulkánok vagy termálvizek közelében. Hogy miért? Mert így egy kicsit mindig csipkeded majd a lábadat és szép fokozatosan haladsz előre. Máskülönben téged csak maga az út, a bámészkodás, az élvezet kötne le és sosem érnél el sehova. Áldott természet ez, hogy téged így leköt az út és az élet, - igen, köztudottan hedonista vagy - de ha szeretnél is valamit, azért tenni is kell. Lépni felé. Ezért a sors téged örökösen mozgat és motivál azzal, hogy egy kicsikét mindig égeti a lábad alatt a talajt. Ha túl csökönyös vagy, akkor nagyon is, ugye?

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Már hosszú ideje nem érezhette magát ennyire energikusnak és motiváltnak, mint ma, kedves Bika, ennek hatására, valósággal megtáltosodhat, és sikert, sikerre halmozhat! Bátran emelje a tétet, mert ma nincs az a feladat, amit ne lenne képes megoldani!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek 

A te utad kétségkívül mindig biztonságos, hiszen erre is törekszel. Rendkívül óvatos, megfontolt, logikus természet vagy, aki mindig megtudja magyarázni, merre tart és miért oda, ahova. Kell, hogy értelme legyen az utadnak. Ezért mindig ott lebeg a cél a szemed előtt, pontos számításokat végzel és terveket kovácsolsz az elérésének érdekében. Osztol-szorzol és ha minden kész van, csak akkor vágsz neki. Akkor is inkább lassan és óvatos, hogy akármi történjék, ki tudd védeni a bajt. Amúgy sem vagy az a kapkodós fajta, sőt, néha kifejezetten lassú vagy és időnként rád férne egy kis tempó, gyorsaság, mert különben megalszik a tej a szádban. Persze így van elég időd szép lassan kiélni magad, ami nem előnytelen dolog!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma rendkívül mozgalmas lehet a napja, ráadásul, a technika vívmányaival is meggyûlhet a baja, így nem éppen stresszmentes napnak nézhet elébe. Végzõdjenek bárhogy is a dolgok, a legfontosabb, hogy ne veszítse el a fejét, legyen kitartó és áldozatkész. Este mindenképpen oldja a stresszt, egy forró fürdõ, vagy egy masszázs most ebben sokat segíthet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

A te életutad tele van vargabetűkkel. Azt is mondhatnánk, sok körrel tartozol az Ördögnek. Bizonyára ezért van ez így, mert nehezen tanulsz és az életnek többször is le kell adnia egy leckét ahhoz, hogy tényleg és igazán megtanuld. Nem azért, mert a felfogásoddal van a baj. Hanem mert a csökönyösséged, akaratosságod vagy a naiv, álmodozó természeted miatt kerülsz gyakran nehéz helyzetbe. Lehet, hogy egy kicsit nehezebben tanulsz, de utána tényleg egy életre megtanulod a leckéidet. De különben is, te az vagy, akinek nem csak a cél számít, hanem maga az út is, ezért tisztában vagy azzal, miért kell néha újabb köröket futnod, ezért képes vagy azokat is élvezni és a legtöbbet hozni ki belőlük, mert mindenben újabb esélyt látsz.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ön rendkívül nagy erõfeszítéseket képes tenni nap, mint nap azért, hogy sikereket érjen el, ám teljesítményét sokszor nem értékelik az önt körülvevõk eléggé, ami annak is betudható, hogy általában nem veri nagydobra elért eredményeit. Meglehet, hogy érdemes és jövedelmezõ lenne változtatni ezen a gyakorlatán, kedves Rák!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: