Mérleg 

Életutad olyan forró, mint amilyen az utak szoktak lenni a működő vulkánok vagy termálvizek közelében. Hogy miért? Mert így egy kicsit mindig csipkeded majd a lábadat és szép fokozatosan haladsz előre. Máskülönben téged csak maga az út, a bámészkodás, az élvezet kötne le és sosem érnél el sehova. Áldott természet ez, hogy téged így leköt az út és az élet, - igen, köztudottan hedonista vagy - de ha szeretnél is valamit, azért tenni is kell. Lépni felé. Ezért a sors téged örökösen mozgat és motivál azzal, hogy egy kicsikét mindig égeti a lábad alatt a talajt. Ha túl csökönyös vagy, akkor nagyon is, ugye?

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig is nagyon jól végezte munkáját, sõt néha már-már õrült módon. Megfordult már a fejében az, hogy ez az egészsége rovására is mehet? Talán meg kéne fontolnia, hogy nem mostani munkája az ideális az ön számára, kedves Mérleg, és el kellene gondolkoznia a változtatáson.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

Bár nem Farkas a jegyed, mégis a te utad többnyire mindig magányos. Nem csak azért, mert magadnak való teremtés vagy, aki sokszor jobb szeret egyedül lenni, mert úgy könnyebben éri el a céljait, vagy mert így kényelmesebb neki. Még ha vannak barátaid, akkor velük is egy ideig nagyon jól vagy, aztán követeled a magányodat. Sőt, ha házas vagy, és nagy a szerelem, még akkor is sokszor hajlamos vagy úgy érezni, egyedül vagy és nem értenek meg téged. De különben is, úgyis jobb szeretsz egyedül dolgozni és egymagad érni el a céljaidat segítség nélkül. Túl büszke vagy, aki nem szívesen kér szívességet, mert amúgy is bizonyítani akar, ezért ha választhatnál, akkor is inkább a magányos úton maradnál.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Nem minden az, aminek elsõre látszik, Kedves Bak. Ma sajnos errõl kell megbizonyosodnia egy ismerõsével kapcsolatban, akirõl eddig pozitív véleménnyel volt. Lehet, hogy õ változott ekkorát? Vagy az ön értékrendje változott volna meg az idõk során? Mindenesetre nem árt, ha rendezi gondolatait és azt, hogy ismerõsei körében kivel hányadán áll.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-03-10 - Ha mérges, esetleg csalódott, akkor se mutassa ezt ma ki, mert...

Vízöntő 

Vannak jobb időszakok az életedben, mikor utad tiszta és könnyen járható. De általában életutad csúszósnak mondható. Pont azért, mert alapvetően egy dinamikus, lendületes egyén vagy, aki a fejébe vesz valamit, véghez akarja vinni és néha meggondolatlanul is, de halad előre, mint az őrült spanyol és nem számít neki semmi és senki. Nem néz szét és nem figyel. Márpedig így néha rossz döntéseket hozol  - lásd, mikor elcsúszol – vagy kellemetlen helyzetbe hozod magad. Az élet így akar téged folyamatosan lelassítani, hogy elkerüld a bakikat és megtanuld kiélvezni az életet, amihez az kell, hogy lassan járj. Ha elcsúszol, szerencsére mindig fel is állsz és képes vagy levonni a leckét.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Vízöntõ, ma nem lesz egyszerû napja, mert néhány, ön által lezártnak hitt, projekt újra visszaköszönhet, s ismét át kell rágnia rajtuk magát. Ez valószínûleg nincs ínyére, de vegyen egy nagy levegõt és leselkedjen neki ismét a feladatnak. Ha elakadna, vagy csak megerõsítésre vágyik, inkább menjen biztosra és kérjen segítséget bizalommal.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

A te utad pont olyan álomszerű és ezzel együtt változékony, mint az életutad. Ismeretlen. Te szándékosan nem akarsz tudni az életutadról, mert a nem tudás híve vagy olyan tekintetben, hogy majd arra mész, amerre menned kell, majd az istenek vagy az angyalok vezetnek. De ha választhatsz, te akkor is az ismeretlen utad választod, mert neked az rejt kihívásokat, kalandokat, meglepetéseket. Igen, ez a spontaneitás is rád váll, akárcsak a hosszas tervezgetések helyett az élj a mának felfogás is. Beláthatod, nem könnyű így másnak lépést tartania veled, ha azt se tudják, merre mész, merre viszed őket. Persze, sok jó dolgot rejthet magában az ismeretlen út, de jól tudod, hogy kockázatot, mert sokszor ezért maradsz le valamiről vagy csúszol le, mert azt se tudod hová szeretnél menni vagy hogyan kellene oda eljutnod…

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma egy hatalmas felfedezést tehet, kedves Halak, mely gyökerestõl változtathatja meg gondolkodásmódját. Miközben néhány, a múltban történt eseményen morfondírozik, váratlanul kikristályosodhat ön elõtt valami, ami magyarázat lehet arra, hogy azok az események hogyan befolyásolják jelenlegi döntéseit rossz irányba.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: