Szerelmi asztrológuskodásra hívunk! Számold ki, hány csillagjegynyi távolság van kettőtök között, és mi eláruljuk, hogy milyen a szerelmetek. Bónuszként pedig azt is megmondjuk, mivel javíthatsz a kapcsolatotokon.

Ahhoz, hogy kielemezd a kapcsolatotokat, nem kell mást tenned, mint megszámolnod, hogy hány jegynyi távolságra vannak egymástól a csillagjegyeitek. Ha nem tudod pontosan, hogy hogyan követik egymást a csillagjegyek, nem baj, segítünk! A sorrend ez: Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő, Halak. A Halak után pedig kezdődik elölről újra a Kossal. Nincs jelentősége annak, hogy előre vagy hátrafelé számolod-e a távolságot. A saját jegyedet vedd nullának, a mellette lévőt pedig egyesnek. (Például a Kostól a Bika 1 jegynyire van, a Mérleg 6 jegynyire, a Halak pedig 11 jegynyire.) 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Bika, ma nagy lehetõségek akadhatnak útjába, ha elég figyel és nyitva tartja a szemét. Nem feltétlenül fog pénzt találni a járdán, de lehet, hogy barátaival egy remek ötletet eszelnek ki, amibõl hosszú távon gyümölcsözõ vállalkozás is lehet. Ne becsülje alá magát, vágjon bele bátran egy új projektbe.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

0 jegynyi távolság, azonos csillagjegyek 

Ha mindketten ugyanabban a jegyben születtetek, igen erős a vonzódás köztetek. Az azonos jegyű szerelmek gyakran kezdődnek azzal, hogy a két fél utálja egymást, ám a gyűlölet egyszer csak átcsap szerelembe. Gyakori, hogy szakítás után helyreáll az eredeti érzelem, és sokáig képtelenek megbocsátani egymásnak az exek.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-02-23

Hogyan javíthatod a kapcsolatotokat? Párod szinte teljes mértékben tükröt tart eléd, azaz ugyanazok a rossz tulajdonságai, mint a tieid. Ami zavar benne, az valószínűleg valami olyasmi, amivel magadban sem vagy megbékélve, amit szeretnél elnyomni. Ha elfogadod a saját hibáidat (és ezekkel együtt az övéit is), az elmélyítheti a kapcsolatotokat, és elsimítja a konfliktusaitokat!

1 vagy 11 jegynyi távolság

Az ilyen szerelmek jellemzője, hogy a kapcsolat csak lassan kezd el kibontakozni. Ritka, hogy két egymás melletti jegy első látásra egymásba szeressen. Az idő előrehaladtával azonban egyre mélyebb kapcsolat alakul ki köztetek, és egyre jobban megtanuljátok szeretni és kezelni a másikat. Ha egy évtizedet kibírtok egymás mellett, akkor a szerelmetek örök életű lesz.

Hogyan javíthatod a kapcsolatotokat?Legyél minél tudatosabb szerető és társ. Mivel a kapcsolatotok alapja a folytonos fejlődés és tanulás, ne szégyellj önismereti és párkapcsolati szakkönyveket, cikkeket segítségül hívni a szerelmetek megtartása érdekében. A spontaneitás helyett legyél tudatos – ez a boldogságotok titka.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: