2 vagy 10 jegynyi távolság

Kiegészítitek egymást, mint a borsó meg a héja. Amiben te jó vagy, abban ő sutább, míg az ő szakterületéhez te nem értesz annyira. Ennek ellenére tulajdonképpen alig kellett dolgoznotok egymásért, hiszen a vonzalom szinte tapintható köztetek. Szívesen hallgatjátok egymás sztorijait, és szívesen hagyjátok érvényesülni a másikat. Igaz, ez a tolerancia csak addig tart, amíg mindkét fél szabadságot ad a másiknak.

Hogyan javíthatod a kapcsolatotokat? Tekintsd a szerelmedet felfedezendő földrésznek, és mint egy kalandor utazó, térképezd fel az érzéseit, vágyait, ösztöneit és képességeit. Hidd el, mindent vonzónak fogsz látni, amit ezen az új földrészen találsz. Minél részletesebb térképpel rendelkezel a másikról, annál hosszabb és boldogabb kapcsolatra számíthatsz vele.

Asztrológusok figyelmeztetnek, hogy vigyázz velük! Ők a legbosszúállóbb csillagjegyek

3 vagy 9 jegynyi távolság 

Szerelmetek nem nevezhető zökkenőmentesnek. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne lehetnétek boldogok együtt, de az már biztosan neked is feltűnt, hogy milyen nehéz természetű párt választottál magadnak. Ő pedig nyilván úgy gondolja, hogy veled nem egyszerű az élet. A valóságban azonban a személyiségjegyetek különbözőségei tehetnek mindenről. Ti azért választottátok egymást, hogy fejlesszétek, tanítsátok a másikat. Néha ezt bizony eléggé direktben kell megtennetek, mintha tanár-diák kapcsolat lenne köztetek.

Hogyan javíthatod a kapcsolatotokat? Őrizzétek meg a szerelmetek boldog perceit is! Az ilyen kapcsolatok legnagyobb hibája az, ha annyira nevelni akarjátok a másikat, hogy megfeledkeztek a szerelemről, a szeretetről és a szexről. Minél többször fejezzétek ki egymás iránti szereteteteket, és szeretkezzetek minél többet!

4 vagy 8 jegynyi távolság 

Olyanok vagytok, mint egy szerelmes gerlepár. Ezt a viszonyt és egymást valószínűleg ajándékba kaptátok a sorstól. A környezetetek szerint ti vagytok a tökéletes pár, és magától értetődő, hogy együtt vagytok. Könnyen, gyorsan fogadtátok el a másikat, de ez a könnyedség lehet a kapcsolatotok veszte is: ennél a jegytávolságnál bizony gyakran unatkozni kezdenek a partnerek, és gyakran hiányolják a kapcsolatból az izgalmakat, a partnerből pedig a tüzet.

Hogyan javíthatod a kapcsolatotokat? Vigyetek több izgalmat a viszonyotokba! Próbáljatok ki együtt újfajta programokat, és igyekezzetek minél változatosabbá tenni a közös életeteket. Adjatok egymásnak rendszeresen „kimenőt”, amikor mindketten a saját barátaitokkal vagytok, illetve a párotok nélkül vesztek részt valamilyen programon. Ezekről a programokról azután részletesen számoljatok be egymásnak!

5 idézet a csillagjegyed szerint, ami tökéletesen passzol a személyiségedhez!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: