5 vagy 7 jegynyi távolság 

A környezetetek valószínűleg egyáltalán nem érti, hogy hogyan szerethettetek egymásba. A kívülálló számára szinte két teljesen más univerzumban léteztek, amikben nincs is közös találkozási pont. Rosszakaróitok szerint valószínűleg pont egymást fogjátok vissza és akadályozzátok a fejlődésben. Ti ennek ellenére könnyen élhetitek meg úgy, hogy életetek legnagyobb szerencséje, hogy nem szalasztottátok el egymást. Valószínűleg volt néhány szakításközeli mélypont a viszonyotokban, amely ha ezeket túlélte, akkor bármit túlél majd.

Hogyan javíthatod a kapcsolatotokat? Vegyétek figyelembe, hogy nagyon más a tempótok, az érzelmi életetek és talán a világfelfogásotok is. Felejtsétek el a kapcsolat folyamatos tesztelését, és ne szabjatok feltételeket egymásnak. A legjobbat azzal tehetitek a szerelmetekért, ha mindketten maximálisan önmagatokat adjátok. Ehhez persze az kell, hogy feltétel nélkül tudjátok elfogadni a másik különcségeit, és ne akarjátok megváltoztatni őt. Ez ugyanis csak állandó harchoz vezetne. Teremtsetek olyan biztonságos burkot magatoknak, amelybe nem hatolhat be a külvilág.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-09-20

6 jegynyi távolság 

 Az ellentétek vonzzák egymást, és ez a ti szerencsétek. Kapcsolatotokban a tűz és a víz találkozott, hogy együtt valami teljesen újat hozzanak létre. Mindaddig lehettek boldogok együtt, amíg egyikőtök nem lesz túl erős. Akkor ugyanis a víz kioltja a tüzet, vagy a tűz változtatja gőzzé a vizet. Azaz arra kell vigyáznotok, hogy megtaláljátok a szerelmetekben a kellő egyensúlyt. Ha bármelyikőtök irányító szerepbe kerül, az a másik elnyomásával, és hosszú távon a viszony szétbomlásával jár. A szex igen fontos szerepet játszik a viszonyotokban.

Hogyan javíthatod a kapcsolatotokat? Értékeld és csodáld a párodban a különbözőségét! Ne akard, hogy olyan legyen, mint te, és te se akarj olyanná válni, mint ő. A kapcsolatotok akkor működik a legboldogabban, ha demokratikus módon hozzátok meg a döntéseiteket. Bátran éljétek meg az egymás iránti szenvedélyeteket, és bátran mutassátok ki az érzelmeiteket!

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: