A tökéletes karácsonyi ajándékot sosem egyszerű megtalálni. Még akkor sem, ha nagyon jól ismered a rokonodat, barátodat, és tudod, nagyjából minek örülne. Ha viszont olyan meglepetést szeretnél adni neki, ami biztosan passzol a személyiségéhez és az érdeklődési köréhez, a csillagjegye alapján is érdemes lehet körbenézned. Mi segítünk, hogy az egyes horoszkópokkal rendelkező emberek minek örülnének a legjobban!

Kosoknak

A Kos nők és férfiak jellemzője, hogy rendkívül pörgősek, bátrak, és erős véleményük van. Nem szívesen töltik otthon a hétvégéket, mindig van egy programjuk, és nem éppen azok a türelmes fajták. Szóval a puzzle-ket, önéletrajzi könyveket felejtsd el! Bármi, ami az életstílusukhoz passzol, sokkal jobb ajándéktipp lehet. Például egy koncertjegy vagy mozijegy, hogy ki tudjanak mozdulni otthonról, egy praktikus utazótáska, ha hosszabb útra indulnak, vagy akár egy menő kávégép (ami ébren tartja őket egy hosszúra nyúlt éjszaka után) jó választás lehet!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-23)

Ma egy igen kellemes meglepetésben lehet része, mely abból adódhat, hogy egy régi barátja, vagy szerette látogatást tesz önnél, melynek során a parázs eszmecsere mellett, érzelmek is szóba kerülhetnek. Ha ez megtörténik, jól fog esni ez a kis lelki fröccs önnek is, hiszen gyakran nem adatik meg az embernek, hogy egy kicsit befelé koncentráljon eme rohanó világban, így még értékesebbek az ilyen pillanatok, találkozások.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Bikáknak

A Bikák szeretik a természet közelségét, és szívesen töltenek órákat a szabadban. Ajándékok terén imádják a praktikus dolgokat, ugyanakkor viszont elég jó szemük van arra, hogy kiszúrják, mi került sokba, és mi nem. Persze nekik ettől még nem az anyagi része a fontos, de tény, hogy egy igazán nívós márkájú parfümmel, menő táskával le lehet venni őket a lábukról. Ugyancsak jó ötlet különleges csokoládét vagy ajándékutalványt adni nekik egy klassz étterembe. Ami pedig a természetet kedvelő oldalukat illeti, egy gyönyörű szobanövénnyel is klassz ötlet lehet meglepni őket!

Hogyan talál rád a szerelem? - A csillagok elárulják

Hogyan talál rád a szerelem? - A csillagok elárulják

Biztos sokszor hallottad már, hogy úgy tudod legkönnyebben magadhoz vonzani a szerelmet, ha kiegyensúlyozott vagy és önmagadat adod. Ezt az állapotot úgy tudod elérni, ha megéled a csillagjegyedhez tartozó energetikát.

Cikkajánló Tovább olvasom

Ikreknek

Az Ikrek jegy egy igazán sokoldalú jellemet takar, akit lényegében minden érdekel, úgyhogy szerencsés helyzetben vagy. Imádja az új hobbikban kipróbálni magát, szeret játszani, és a kirándulásért is rajong. Szuper ötlet lehet venni neki egy vásárlási utalványt könyvesboltba, befizetni egy jobb agyféltekés rajztanfolyamra, de az is klassz, ha egy kisebb ajándéktáskába pakolsz össze neki mindenféle klassz holmit (kulcstartó, szempillaspirál, pocket könyv) aminek örülne. Imádja az ajándékbontogatás örömét!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-23)

Ma egy baráti összejövetelre kerülhet sor, amelynek alkalmával nagyon is jól fog szórakozni, ráadásul most a kellemes perceket még jobban feldobhatja egy kínálkozó, üzleti, vagy más egyéb szakmai lehetõség is, ami ráadásul most egy igen váratlan irányból érkezhet, így igazán izgalmas napnak nézhet elébe, kedves Ikrek!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: