Bika

A Bikáknak nagy az akaraterejük, öntudatosak és kitartóak, és hasonlóan elszánt viselkedést várnak el a gyerekeiktől is. Elsőre úgy tűnhet, hogy szigorúak, de valójában csak igyekeznek a legjobbat kihozni az utódjaikból, és felkészítik őket arra, hogy az életben mindenért keményen meg kell dolgozni. Nem hajlamosak a kényeztetésre, de ha látják, hogy a gyerek valóban nem boldogul, vagy segítségre szorul, akkor azonnal ott teremnek, és az egész család számíthat rájuk.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Már hosszú ideje nem érezhette magát ennyire energikusnak és motiváltnak, mint ma, kedves Bika, ennek hatására, valósággal megtáltosodhat, és sikert, sikerre halmozhat! Bátran emelje a tétet, mert ma nincs az a feladat, amit ne lenne képes megoldani!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nyilas

A Nyilas örök álmodozó, aki apaként újraéli a saját gyerekkorát a gyerekeivel. Különösen, amíg a lurkók kisebbek, imád velük játszani, nagy mesemondó, akinek a történeteiért nem csak a saját gyerekei, a környék apróságai is rajonganak. A kamaszkori problémákat azonban nehezen viseli, úgy érezheti, hogy azok, akiket a legjobban szeret, elárulják őt, és nehezen érti meg, hogy ez csak az önállóság kereséséről, és nem a család elhagyásáról szól. A későbbi években a Nyilas kapcsolata ismét felhőtlen lehet a gyerekeivel.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma hamar a figyelem középpontjába kerülhet az által, hogy sok tapasztalatát és meglátását osztja meg másokkal, akik szinte csak úgy isszák szavait. Ne csodálkozzon, hogy nagy hatással van másokra munkássága, hisz van mit tanulni öntõl! Legyen büszke és készséges!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csillagjegyed megmutatja milyen titkos tehetséged van!

Ikrek

Az Ikrek apukát imádják a gyerekei, mert érti a viccet, bármikor kapható a mókára, és a legdurcásabb gyerkőcöt is meg tudja nevettetni. A fegyelmezés azonban nem az erősségük, nem szeretik, ha be kell látniuk, hogy apaként már nem akkora a szabadságuk, mint egyedülálló férfiként, és ez időnként frusztrálhatja őket. Szükségük lehet egy kis kimozdulásra, kikapcsolásra, de emellett, ha szükség van rájuk, azonnal a gyerek mellett teremnek, akit tűzön-vízen át hajlandóak védelmezni.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma rendkívül mozgalmas lehet a napja, ráadásul, a technika vívmányaival is meggyûlhet a baja, így nem éppen stresszmentes napnak nézhet elébe. Végzõdjenek bárhogy is a dolgok, a legfontosabb, hogy ne veszítse el a fejét, legyen kitartó és áldozatkész. Este mindenképpen oldja a stresszt, egy forró fürdõ, vagy egy masszázs most ebben sokat segíthet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: