Vízöntő

A Vízöntő apa fontosnak tartja, hogy saját szellemi értékeit átadja a gyermekeinek, ezért képes órákon át beszélgetni velük, és kiveszi a részét a nevelésükből. Mivel másként nem tudna elszámolni a lelkiismeretével, a gyakorlati dolgok tekintetében is igyekszik helyt állni, noha ezek gyakran nehézséget okoznak neki. Bár újszülött koruktól kezdve rajong a gyerekeiért, el kell telnie néhány évnek, mire igazán szoros kötelék alakul ki közöttük, erre ugyanis a legtöbb Vízöntő akkor képes, amikor a gyereknek már elkezd nyiladozni az értelme.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma nagy eséllyel barátkozhat össze, köthet barátságot egy olyas valakivel, aki nagy hatást gyakorolhat életére. Vezesse be mielõbb a baráti körébe, mutassa be minél több embernek, hogy ezzel is mindinkább közel tudhassa magához!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

A Szűz apa megfontolt, bölcs személyiség, aki elsődleges céljának tartja, hogy megteremtse azokat a feltételeket, amelyek biztosítják a családja békés, nyugodt megélhetését. Szeret alapos döntéseket hozni, ezért biztos, hogy kiveszi a részét az iskola kiválasztásából, vagy más, hasonló döntésekből. A Szüzeknek nem mindig egyszerű, hogy kimutassák az érzelmeiket, de a bölcs, higgadt családfő személyében mindig ott állnak, így a gyerekeik számára egy percre sem lesz kérdéses, hogy az apjuk szereti őket.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

A mai napon, kerüljön sor bármilyen szakmai, vagy egyéb találkozóra, esetleg társadalmi eseményre, összejövetelre, egyszerûen vonzhatja maga köré az embereket, ami kiváló lehetõséget biztosít a kapcsolatépítésre! Cseréljen minél több elérhetõséget azokkal, akikkel jól szórakozik, ugyanis, több potenciál lehet némelyikükben, mint amennyire ma fény derült!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-03-28

Kos

A Kos apák könnyen tesznek elhamarkodott kijelentéseket, hajlamosak olyasmit is megígérni a gyereknek, amit aztán megbánnak, nem, vagy csak nagyon nehezen tudnak megvalósítani. Általában nem megy nekik jól, hogy nemet mondjanak szemük fényének, és noha hajlamosak kicsit türelmetlenek lenni, az igaz, hogy mindent megtesznek azért, hogy a gyerekeik mindenből a lehető legjobbat kaphassák.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma számos új emberrel ismerkedhet meg, ami legfõképpen mai, szakmai tevékenységének köszönhetõ, néhányan közülük ráadásul, meglehetõsen jó partnernek bizonyulnak a jövõbeni terveihez. Bármennyire is bizalomgerjesztõnek tûnnek, csak lassan, tapogatózva ossza meg velük elképzeléseit, hogy még idõben megállhasson, ha szükséges!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: