Rák

A Rákok nagyon családcentrikusak, szeretik maguk körül tudni a gyerekeiket, és azon ritka apukák közé tartoznak, akiknek nem okoz gondot, hogy az anyáéval hasonló közelséget alakítsanak ki a gyerekeikkel. Hajlamosak lehetnek azonban a túlaggódásra, különösen egy lánygyerek esetében, és nehezen viselik, amikor az utódok elkezdenek felcseperedni, és már nem szorulnak többé apa védelmező tekintetére.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Kedves Rák, ma szívesen tölteni idejét inkább párjával, mintsem munkahelyén. Titokban talán reménykedik is abban, hogy kedvese meglepi és elrabolja kötelezettségei elõl. Sajnos azonban õ lehet, hogy ma egészen más dolgokra koncentrál, s ez kihathat estéjükre is.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

A Skorpió apa erős, tekintélyt parancsoló személyisége nem egy udvarlót ijeszt el a lánya mellől, pedig a határozott, céltudatos, időnként szenvedélyes személyiség hatalmas beleérző képességet rejt, és a gyermekei tudják, hogy legbelsőbb titkaikban az apjuk mindig cinkosuk lesz. A Skorpiók szeretnek irányítani, így nehezen viselik, ha a családban valami nem az ő elképzeléseik szerint alakul, ám a gyerekei tudják, hogy hamar megbocsájt, észérvekkel pedig mindig mindenről meggyőzhető, ezért nem félnek tőle, inkább tisztelik és megbecsülik.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Valószínûleg sokszor megfordult már a fejében, hogy alkosson valamit, kedves Skorpió, vagy lehet, hogy már meg is tette, de eddig nemigen figyelt fel önre senki. Ma azonban fordulhat a kocka. Kreativitása lehetõséget kaphat arra, hogy szárnyaljon. Legyen türelmes és várja ki, hogy az önt körülvevõ lehetõségek kiforrják magukat.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétvégi horoszkóp, 2022. március 5-6.: csakis pozitív élmények várnak a csillagjegyekre

Halak

A Halak apának egy gyengéje van, és ez a fegyelmezés. Szinte képtelen nemet mondani a kérlelő szempárnak, és a gyerekei hamar rájönnek, hogy amit anya nem enged, azt apánál könnyen elérhetik. Szeretnék boldoggá tenni a gyerekeiket, és a nagy engedékenységből konfliktusuk adódhat a párjukkal, akinek folyton a szigorú szülő szerepében kell feltűnnie. Ugyanakkor képesek együtt érezni a gyerekkel, és megbízhatóak is, bármilyen gyerek körüli teendőt elvégeznek, egészen addig, amíg nem kell nemet mondani imádott kis utódjuknak.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Egy munkatársa iránt váratlan vonzódást érezhet, amit igencsak furcsállhat, mert eddig nem táplált iránta hasonló érzéseket. Mielõtt azonban rögvest kiterítené lapjait, inkább várjon néhány napot, hogy vonzalma tényleg valós alapokon nyugszik-e és nem csak pillanatnyi fellángolás.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: