Még nem voltatok idén nyaralni? Semmi vész, most sincs késő egy út megszervezéséhez. Persze, ha tanácstalanok vagytok, merre induljatok, érdemes a horoszkópot is segítségül hívni.

 

Kos

Mivel számodra a vakáció egyet jelent az aktív pihenéssel, így a vízparti napozás szóba sem jöhet. Jobban érzed magad, ha nyakadba veheted a várost, vagy ha olyan, turisták által kevésbé ismert helyeket fedezhetsz fel, ahol egyúttal megismerkedhetsz a helyi szokásokkal is. Akár egy túra az Őrségben, akár egy múltidéző hollókői látogatás során jól érezheted magad.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-06)

Egy már meglévõ, vagy éppen alakuló románc ma sokat mélyülhet, akár testi, akár lelki értelemben egyaránt. Ehhez az is hozzájárul, hogy a mai, egy spirituális szempontból igen különleges és kiemelkedõ napnak ígérkezik, aminek következtében erõs érzelmi töltettel bíró, mély energiák járhatják át a Kos jegy szülötteit. Szeressen, kényeztessen és engedje, hogy önnel ugyanezt tegyék!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Pénteki Horoszkóp - Néha úgy érzi, hogy az lenne a legjobb, ha mindent hátra hagyva elmenekülne...

Bika

Nem veted meg a hedonista életmódot, ha nyaralásról van szó, tényleg minden egyes percét kihasználod a vakációnak. Pont ezért ideális nyaralóhely lehet számodra Eger, vagy Balaton környéke, ahol a pihenés mellett túrázhatsz is, sőt, ahol a helyi pincészetek kínálatát is meg tudod kóstolni.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-06)

Már a mai nap reggele igen intenzív, mély érzéseket hozhat fel a Bikában, melyeket már nagyon régen nem tapasztalt. Az öröm a nap folyamán a tetõfokára hághat és általában az egész napra jellemzõ lehet a meghittség és a szeretet. Kiváló lehet ez a nap arra, hogy egy kicsit kidíszítse otthonát, s néhány aprósággal, esetleg egy-két finomsággal, megszépítse a benne lakók életét is. Ha épp szerelmes, az este igazán varázslatos és tökéletes lehet!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Ikrek

Mivel a mozgás állandó lételemed, ezért képtelen vagy hosszasan időzni a fövenyen. Sokkal jobban élvezed, ha felderítheted a kultúrát, vagy ha elveszhetsz olyan utcákban, amiket még a helyiek sem ismernek. Minél több meglepetést tud egy hely okozni, te annál boldogabb vagy, ezért azt mondanánk, hogy irány a főváros! Budapesten – illetve a többi nagyobb városban is –, rengeteg lehetőség van arra, hogy ilyen jellegű vágyaidat kielégítsd.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-06)

A mai napon egy forgatagban, vagy vásárban, nagy eséllyel találkozhat valakivel, akivel már elsõ pillantásra nagy hatással lehetnek egymásra, ezért, ha teheti, ma semmiképpen se heverésszen, vagy lustálkodjon otthon, még akkor sem, ha odakint kifejezetten rossz idõ tombol. Mozduljon ki, császkáljon egy kicsit a városban és nézze meg, mit, vagyis kit tartogat az ön számára az univerzum! Lehet, hogy nagyon meg fog lepõdni!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: