Kevesen tudják azt, hogy ahogyan a csillagjegyünk, úgy a születési hónapunk is befolyásolja egész életünket. Ez predesztinálhat bennünket bizonyos adottságokra, hiányosságokra és szükségletekre.

Január

A januári nők agresszívek, eltökéltek és majdnem rendmániásak. Komolyan veszik az élet dolgait, konzervatív nézeteket vallanak. Sokszor kritikusak, igényesek, mert a legjobbat akarják kihozni mindenből. Az érzelmeikről nem szeretnek beszélni. Csak azokat az embereket kedvelik, akik közvetlen környezetükben vannak, és akik egy intellektuális szinten vannak velük.

Mennyire irigy rád a környezeted? A csillagjegyedben a válasz

Február

A februári nők nagyon romantikus alkatúak, türelmesnek kell lenni velük. Nem mindenik férfi tudja megfejteni a titokzatos lelki világukat, és hangulatingadozásaikat. Ezek a nők mindig valami különlegesre vágynak, nagy képzelőerővel, absztrakt gondolatvilággal rendelkeznek. Ha a férfi egyszer hazudik nekik, többé nem fogja látni ezt a nőt.

Március

A márciusi nők karizmatikusak, nagy vonzerővel bírnak. Elhivatottak és nehezen esnek szerelembe. Nehezen mozdíthatók ki az egyensúlyukból. Egy életre választanak maguknak párt, a legjobb, ha az illető férfi is márciusi születésű, mert akkor mindenben nagy lesz a egyetértés.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: