Április

Az áprilisi nők született diplomaták. Kommunikatívak, szinte bárkivel könnyen megtalálják a közös hangot. A hibájuk az, hogy gyakran bűntudatot ébresztenek magukkal szemben. Ezek a nők szörnyen féltékenyek, így nem éri meg kockáztatni, mert abból nagy baj lehet. Ezek a nők tudják, hogy mivel tehetik boldoggá a férfiakat. A lelkükhöz csak azokat engedik közel, akikben megbíznak.

Május

A májusi nők hisznek a meggyőződéseiknek, hűségesek az elveikhez. Morális tartásuk van, ami megingathatatlan. Kívülről nagyon vonzóak, de olykor nehéz a személyiségük, és minden férfira “veszélyt” jelentenek, ha bárki beléjük szeret. Egy ilyen nőre mindig emlékezni fog a férfi, ha már évek teltek is el a szakítás óta.

Hétvégi szerelmi horoszkóp - Izgalmas kalandokban lehet részed a hétvégén

Június

A június nők nagyon kíváncsi természetűek. Kommunikatívak és nagy bennünk az alkotás iránti vágy. Ami hibának tekinthető, hogy mindig mindennel kapcsolatban kifejtik a véleményüket, sokszor anélkül, hogy megválogatnák a szavaikat. Úgy tartják, hogy a legjobb, ha valakinek a szemébe mondják a véleményüket, nem pedig a hátuk mögött beszélik ki, de abba nem gondolnak bele, hogy meg is sérthetik az illetőt. A szerelemben a júniusi nő veszélyes játék. A férfiak sokszor a játékszerükké válnak a kezeik között.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: