Július

A júniusi nők elhivatottak, őszinték, és nyitottak, ugyanakkor intelligensek, gyönyörűek, de olykor elérhetetlenek. A hétköznapokban kerülik a konfliktusokat, és az utolsó percig megpróbálnak kedvesen viselkedni. Összességében csodálatos teremtések. Azonban a hazugságokat nem tűrik, mert ha egyszer ez megesik, azonnal faképnél hagyják a férfit. Ezek a hercegnők nem bocsátanak meg.

Augusztus

Az augusztusi nők az egoizmus és az önzetlenség tökéletes keverékei. A férfiak jó ha tudják, hogy ha ezekkel a nőkkel kezdenek viszonyt, sosem győzhetik le őket. Ritka az a férfi, aki képes leélni egy életet egy augusztusi nővel úgy, hogy tudatában van annak, hogy nincs sok szava a házban. Az augusztusi nőknek nagyon jó a humorérzékük, de nem szeretik azt, ha kinevetik őket. Mindig a figyelem középpontjában szeretnek lenni.

Szeptember

A szeptemberi nők gyönyörűek, melegszívűek, elhivatottak. Nem szabad velük egyéjszakás kalandba bonyolódni, mert csúnyán pórul járhat az a férfi, aki mégis belemegy a játékba. Ezek a nők nagyon igényesek, így a férfiak tekintetében is válogatósak. Csak az a pasi győzhet náluk, aki egyediségével le tudja őket venni a lábukról.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: