Horoszkópja előre megjósolja, mire számíthatsz. Különösen egy alakulóban lévő, friss kapcsolatban merül fel a kérdés, vajon mennyire hűséges az újdonsült pár, ám az sem ritka, hogy egy régebben tartó kapcsoltban marad meg vagy merül fel valami miatt a kétség hűségében. A férfi horoszkópjából megtudhatod, mire számíts: képes lenne megcsalni? Hajlamos a flörtre? Csillagjegye most elárulja a választ.

KOS ( III. 21 - IV. 20. )

A Kosban, bár boldogsággal tölti el, hogy kapcsolatban élhet, mindig ott motoszkál a szabadsága elvesztésétől való félelem. Ennek okán érdemes odafigyelni, és elegendő szabad teret hagyni neki. Ellenkező esetben bepánikolhat, és talán félre is lép.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Valahonnét egy nagyobb pénzösszeg kifizetését várhatja, ami azonban késhet, s emiatt frusztrált lehet ma, kedves Kos. Sajnos bizony sokszor elõfordulhat, hogy egy utalás késik és ilyenkor természetes az idegesség. Ne aggódjon, meg fog érkezni, amire vár, csak nyugodjon meg és várja hátradõlve.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

BIKA ( IV. 21 - V. 20. )

A Bika nyugalmat és állandóságot keres, párja mellett pedig kitartó és hűséges lesz. Ő igazán komolyan gondolja a kapcsolatát. Félrelépni nem valószínű, hogy valaha is fog, de az esztétikai élmény számára belülről fakadóan vonzó, ezért gyakran megnézhet másokat.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Ma prioritásba kerülhet életében a romantika, kedves Bika. A kedves bókoktól, amiket a mai nap folyamán kaphat, igencsak vonzónak érezheti magát, ami némileg felszabadítja a mindennapok terhe alatt sínylõdõ gátlásait. Vegyen egy csinos ruhát és lepje meg párját valami kedvességgel.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

IKREK ( V. 21 - VI. 21. )

Az Ikrek férfiban kettősség lakozik a szerelem terén is. Noha szeretne egy biztos kapcsolatot, mindig piszkálja a kísértés, a másik út titokzatossága. A kulcs az, hogy valóban szerelmes legyen. Ha ez megvan, akkor nem csábítja többé a virágról virágra szálldogálás.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Ha egyedül él, eszébe juthat múltjából egy szerelem és feltörhet önben a kíváncsiság, hogy vajon mi lehet rég nem látott kedvesével. Ha kapcsolatban van, úgy ma lehet, hogy egyedül tölti az estét. Esetleg egy kisebb nézeteltérés állhat a pillanatnyi szétválás hátterében. Próbálja meg jól kihasználni az egyedül töltött idõt, ne aggódjon és jegyezze meg, ha állandóan a telefont figyelgeti, biztosan nem fog megcsörrenni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

RÁK ( VI. 22 - VII. 22. )

A Rák maga nem az a hűtlen típus, ellenben nagyon fél, hogy őt fogják megcsalni. Végtelenül gyanakvó, elég féltékeny típus. Nála tehát bárki is próbálkozna, nem járna sikerrel, és nem tudná elhódítani attól, akit igazán, teljes szívéből szeret.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Kedves Rák, ma szívesen tölteni idejét inkább párjával, mintsem munkahelyén. Titokban talán reménykedik is abban, hogy kedvese meglepi és elrabolja kötelezettségei elõl. Sajnos azonban õ lehet, hogy ma egészen más dolgokra koncentrál, s ez kihathat estéjükre is.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: