Volt már olyan érzésed, amikor valakivel (ebben) az életedben először találkoztál, mégis olyan volt, mintha már régóta ismernéd? Ez valószínűleg nem volt véletlen. Születésetek előtt már eldöntöttétek, hogy ti találkozni fogtok. És valami nagyon fontos dolgot tanultok meg egymástól.

Minden embernek megvan a lehetősége arra, hogy találkozzon a lelki társával. A karmikus kapcsolatoddal akár munkán keresztül, akár bármilyen véletlen helyzet során összefuthatsz. De felismerni nem könnyű! Ebben adhat segítséget a számmisztika. Ha tudjuk a másik születési dátumát, akkor nagy valószínűséggel bepillantást kaphatunk a kapcsolatunk minőségébe, megismerhetjük az egymással való feladatunkat.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-08-16

A karmikus kapcsolat jelei

Az Univerzum törvényei szerint nincsenek véletlen találkozások életünk során. Mielőtt meghatároznánk a karmikus kapcsolatot a születési dátum szerint, észre kell vennünk az erre utaló jeleket. Olyan, mintha egész életünkben őrá vártunk volna. Az első pillanatban azt érzed vele, hogy már régóta ismered őt. Úgy érzed, hogy ő is mindent tud rólad, ismeri a szokásaidat, a szenvedélyeidet – és te is ugyanígy tudsz róla mindent. Hirtelen összefutsz egy ismerőssel, aki néhány másodperccel a találkozás előtt jutott eszedbe… Ez nemcsak a véletlen műve.

Nagy erővel vonzódtok egymáshoz. Nem tudsz egy napot sem élni nélküle – ez azt sejteti, hogy ez egy karmikus kapcsolat. Ezt a vonzalmat nagyon nehéz megmagyarázni, de még egy rövid szétválás is őrjítően hat.

Néha a szerelmesek örülnek, ha a kapcsolatuk nagy sebességgel fejlődik. A karmikus kapcsolatok nagyon gyorsan fejlődnek.  Sokan közülük tévesen úgy gondolja, hogy az ilyen gyors fejlődés oka az erős szeretet. Sajnos ez nem mindig így van. Bizonyos esetekben ez azt jelenti, hogy egy karmikus kapcsolat túsza lettél.

Drámai változások történhetnek az életben. Tegnap még eszedbe sem jutott, ma pedig már azon gondolkodsz, hogy új lakóhelyre költözöl, vagy porig égeted az eddigi életed és teljesen újat kezdesz. Bátorítalak is, meg nem is! Ne dönts hirtelen! Gondold át! Lépj egyet hátra, úgy dönts. Adj időt magatoknak. Próbálj meg rálátni a nagy egészre. Ha túl hamar túl nagy lépéseket teszel, sokkal nehezebb lesz “szabadulni”.

Napi Karmahoroszkóp április 16. csütörtök – Minden csillagjegy számára van egy fontos üzenetünk...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: