A betegségek is mutathatják, ha nem egészséges karmikus kapcsolatban vagy. Ha egy személlyel találkozol, majd ezt követően lebetegszel, talán valamilyen érzelmi sokkot vált ki belőled. Bármennyire is szereted a másikat, ez egy pusztító kapcsolat, amelyet meg kell szakítani, mielőtt komolyabb következményei lesznek.

Lehet, hogy szenvedsz a kapcsolat miatt: állandó veszekedések és nézeteltérések miatt nehéz együtt élnetek, de sokkal nehezebb elképzelni az életet a másik nélkül. A probléma az, hogy a karmikus kapcsolat megszakítása nagyon nehéz, de szükség van rá. Ha a jelenlegi kapcsolat miatt szenvedsz, össze kell szedned magad, fel kell állnod, és meg kell tenned az első lépést a szabadságod/boldogságod felé.

MEGÉRKEZETT a februári horoszkóp! Ez vár rád egy hónapon keresztül!

A kapcsolatok olyanok, mintha egy forgatókönyv alapján történnének. Ha gyakran érzed úgy, hogy előre megírt szerep szerint teszed a lépéseket a kapcsolatodban, akkor ez a karmikus kapcsolat megköt téged.Ha nem vagytok együtt, és gyakran álmodsz róla, ez is egy karmikus jelzés, de ha minden éjjel vele álmodsz ez már a függőség jele. Érdemes komolyan venni!

Hogyan határozható meg a karmikus kapcsolat születési dátum szerint?

Ha a születési dátumokat egyesítettük, megkapjuk azt a számot, amely jellemzi a karmikus kapcsolatunkat. 

Például a születési dátumod: 1982-08-15, a szerettedé: 1987-05-22, akkor az alábbiak szerint összegezni kell az összes számot: 1 + 9 + 8 + 2 + 8 + 1 + 5 + 1 + 9 + 8 + 7 + 5 + 2 + 2 = 68.

Ha ezt redukáljuk: 6+8=14 >> 1+4 =

Ilyen gyorsan esnek szerelembe az egyes csillagjegyek: Valakinek egy pillantás, valakinek egy örökkévalóság

Nézzük, mit jelent mindez:

1 – ezek a kapcsolatok többnyire szenvedélyesek, de a karmának ehhez semmi köze nincs. Amint az érzések elkezdenek halványulni, a szerelmi egység megszűnik.

2 – Ha már találkoztál vele a múltban, erős szerelem volt köztetek. Azonban ebben az életben a kapcsolat köztetek nem valószínű, hogy jó eredményhez vezet.

3 – egy ilyen kapcsolatban a nő hordja a nadrágot. De ha ezt a férfi elfogadja, akkor nagyon boldogan tudnak élni együtt.

4 – az ilyen kapcsolat bár karmikus, nagyon gyenge lábakon áll. Viszont a partnereket nem fenyegeti az a veszély, hogy függőkké válnak.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Nem minden az, aminek elsõre látszik, Kedves Bak. Ma sajnos errõl kell megbizonyosodnia egy ismerõsével kapcsolatban, akirõl eddig pozitív véleménnyel volt. Lehet, hogy õ változott ekkorát? Vagy az ön értékrendje változott volna meg az idõk során? Mindenesetre nem árt, ha rendezi gondolatait és azt, hogy ismerõsei körében kivel hányadán áll.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

5 – erős lelki és karmikus kapcsolat, amely sokáig tarthat -boldogságban.

6 – veszélyes szám! Azt jelzi, hogy a partnerek előző életükben sokat szenvedtek. Egyikőjük korán meghalt, a másik nem tudott élni nélküle. Most a kapcsolat hosszú – és ugyanúgy fájdalmas lehet köztük.

7 – szerencsés kapcsolat. Hosszú boldog életet ígér.

8 – a nyolcas szám a végtelenséget szimbolizálja. Azt jelzi, hogy a partnerek a múltban mártalálkoztak, de újra és újra fognak majd találkozni későbbi életeik során is.

9 – nincs karmikus kapcsolat, ezért a kapcsolat hossza csak a partnerektől függ.

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: