Akár látjuk őket, akár nem, energiarezgésekkel vagyunk körülvéve, amik mindannyiunkra hatással vannak, és minden lélegzettel alakítanak rajtunk valamit. Ám nem minden empata ugyanolyan, léteznek különféle típusok, akik érzik, vagy akár hallják a fájdalmat, esetleg képesek megmondani, miért beteg egy-egy állat vagy fa, és így tovább. Benned vajon melyik lakozik?

Az empaták típusai és a csillagjegyek

10 negatív beidegződés, ami miatt nem úgy működik a Vonzás Törvénye, ahogy azt TE szeretnéd!

A csillagjegyünk alapján rengeteget megtudhatunk a potenciálisan bennünk rejlő mágikus erőről. Emlékezz, empatának lenni csak az első lépés, a másodikhoz az energiák érzékelése tud eljuttatni.

KOS: AZ ÁLLATVILÁG EMPATÁJA

A Kos birtokolja a Tavasz erejét. Egy igencsak sajátságos módon fut benne az energia, hiszen amikor a Nap belép a Zodiákus jegyébe, minden lény győzelmet akar aratni a tél felett. Ez minden Kost közelebb hoz az állatokhoz, akikkel a többi jegynél jobban tudnak kommunikálni. Lehet, hogy szeret vadászni és horgászni, de számára ez csak egy újabb módja annak, hogy az Élet Körforgásának része legyen.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma számos új emberrel ismerkedhet meg, ami legfõképpen mai, szakmai tevékenységének köszönhetõ, néhányan közülük ráadásul, meglehetõsen jó partnernek bizonyulnak a jövõbeni terveihez. Bármennyire is bizalomgerjesztõnek tûnnek, csak lassan, tapogatózva ossza meg velük elképzeléseit, hogy még idõben megállhasson, ha szükséges!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

BIKA: A FIZIKAILAG ÉRZÉKENY EMPATA

Amikor a Nap belép a Bikába, néhány dolog valódivá, kézzel foghatóvá válik. Sőt, a Bika érzései olyan erőssé válhatnak, hogy akár még manifesztálódhatnak is. A Bika tipikusan az a fajta empata, aki az érzelmeket a saját testén tükrözi vissza. A pszichoszomatikus tünetek rendkívül gyakoriak nála. Sok egészségügyi problémája csupán az empata mivoltának következménye.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Már hosszú ideje nem érezhette magát ennyire energikusnak és motiváltnak, mint ma, kedves Bika, ennek hatására, valósággal megtáltosodhat, és sikert, sikerre halmozhat! Bátran emelje a tétet, mert ma nincs az a feladat, amit ne lenne képes megoldani!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

IKREK: A TELEPATIKUS EMPATA

Az Ikrek szülött rendkívül független egyéniség, aki teljesen rá tud hangolódni a körülötte előforduló hangokra és rezgésekre. Ettől lesz telepatikus empata, aki birtokolja az üzenetek fogadásának és küldésének a képességét azokkal az emberekkel kapcsolatban, akiket kedvel. Fontos, hogy megőrizd a szabadságodat, és ne ítéld el a gondolataidat, hanem hagyd, hogy szabadon szálljanak. A telepátia ritka ajándék, és veszélyes fegyver is egyben. Bölcsen használd ki.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma rendkívül mozgalmas lehet a napja, ráadásul, a technika vívmányaival is meggyûlhet a baja, így nem éppen stresszmentes napnak nézhet elébe. Végzõdjenek bárhogy is a dolgok, a legfontosabb, hogy ne veszítse el a fejét, legyen kitartó és áldozatkész. Este mindenképpen oldja a stresszt, egy forró fürdõ, vagy egy masszázs most ebben sokat segíthet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerdai Horoszkóp 2021-06-09

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: