RÁK: A KAMÉLEON EMPATA

A Rák a legérzékenyebb és legtisztább az empaták közül. Akár tiszta, vagy igaz empatának is nevezhetnénk, hiszen a legapróbb érzelemhullámot is tökéletesen érzi. Ez azonban teljesen természetes számára, sőt, meg is változtatja. Észrevetted, mennyire máshogy reagálsz, amikor egyik szobából átmész egy másikba, ahol új emberek vannak? Mindenki rezdülésére reagálsz, ami úgy változtat és alakít téged, mint folyómedret a sodrás. 

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma egy nehéz és fárasztó nap elé nézhet, kedves Rák. Ön nagyon jól átlátja a kényes helyzeteket és meg tudja vizsgálni õket minden oldalról, s ezért általában jó döntéseket képes hozni bonyolult ügyekben is. Ma is egy hasonló problémával kerülhet szembe, ahol esetleg egy szerzõdést kell újra mérlegelni, vagy felülírni. Bízzon saját ítéletében és tapasztalataiban, s akkor nem történhet semmi probléma.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

OROSZLÁN: A PSZICHOMETRIKUS EMPATA

Elképesztő, mennyi információhoz jutsz, amikor valaki más holmiját megérinted. A kulcs az, hogy elengedd magad, és hagyd, hogy az érzelmeid eltöltsenek. Minden tárgynak története van, és te ezeket mind el tudod mondani. Ezért van az, hogy amikor valami olyat viselsz, vagy tartasz magadnál, ami igazából nem a tiéd, az igencsak befolyásolja a hangulatodat. Észrevetted már? Ez a pszichometrikus képesség egyedülálló az empaták között.

Szombati Horoszkóp 2021-05-01

SZŰZ: A NÖVÉNYVILÁG EMPATÁJA

Minden empata közül te vagy az, akit az őt körülvevő virágok, növények és fák befolyásolnak. Nem titok, hogy az asztrológusok mind azt tanácsolják a Szüzeknek, hogy ültessenek a házukba gyógynövényeket. A levendula, a menta és a rozmaring a Szüzek legjobb barátai, de tulajdonképpen minden növény közel áll a szívedhez. Ha megtanulsz kapcsolódni a fák energiáihoz, megállíthatatlan leszel.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: