Ez az igazság pillanata. A csillagjegyek alapján mindenki egy bizonyos típust képvisel. Vajon a házi tündérféle, a királynő típusú vagy a férje legjobb barátja feleség lakozik benned? A csillagok felfedik, hogy milyen mentalitású, gondolkodású nő válik belőled azután, hogy felkerült a gyűrű az ujjadra! Legalább lehetőségük van a férfiaknak is megtudniuk, mire számíthatnak…

Kos – A támasz

A Kos feleség a férj legjobb támasza. Egy olyan erős, magabiztos, határozott nő a Kos, akinek nincs szüksége a másik pénzére, segítségére, egyedül is megállja a helyét és mindig tudja, mit akar. Nem függ a párjától. Viszont olyan sziklaszilárd jelleme van, akire bármilyen körülmény között lehet támaszkodni. Ha ügyel a férje arra, hogy ne bántsa meg és ne verje át, hanem egyenes és tisztességes legyen vele szemben, akkor a felesége lesz az ő menedéke, aki azért esténként domináns szexéhes asszonnyá válik.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Kos. Sokszor az ember hajlamos elveszni a részletekben, ahelyett, hogy megpróbálná látni a dolgokat egészben. Lehet, hogy most ön is fél szembenézni valamivel, ami nyomasztja. Esetleg munkájában nem találja a helyét és fél változtatni? Ne húzza túl sokáig a dolgot, mert ha elmérgesedik a helyzet, nehezebb lesz szabadulni belõle.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika – A kapitány

A Bika úgy tekint a párkapcsolatára, mint egy hajóra, ami folyamatos kormányozást és törődést igényel, sosem lehet elhanyagolni. Ehhez pedig az kell, hogy utazzanak, randizzanak, éljenek, szórakozzanak, tehát otthon vagy bárhol máshol, de mindig csináljanak valamit. Igényli a sok-sok új élményt, az új dolgokat, hogy mindig részese legyen valaminek. Ezért ő az, aki mindig megadja a kapcsolat irányát. Ám ha szemernyi hálát sem lát érte, akkor feladja az egészet és akkor szokott zátonyra futni a hajó.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma túlteng önben a szeretet, kedves Bika. Használja ki ezt a rengeteg pozitív energiát és szervezzen párjával valami vidám programot, aminek mindketten örülnek. Amennyiben még szingli, úgy itt az ideje, hogy kiszemeltjét, ha van ilyen, megkérdezze, nem lenne-e kedve önnel tölteni egy kellemes estét.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez az 5 csillagjegy nem tud kitörni a szorongás börtönéből

Ikrek – A sokoldalú

Az Ikrek feleség maga a kaland. Kifejezetten sokoldalú, hiszen mindig elő tud rukkolni valami újdonsággal, ha elég motivált a kapcsolatban. Az is igaz, hogy egyik nap még felettébb optimista, lelkes, pörgős-forgós, másnak meg kissé depresszív, semmihez sincs kedve hangulata van. Ugyanakkor elegendő teret és szabadságot hagy a párjának és igénye van arra, hogy néha ő is békén legyen hagyva és azt csináljon, amit akar. Valójában olyan, mintha nem csak az ember felesége, hanem barátja is lenne.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig szívesen segít másoknak, végighallgatja ismerõsei, barátai panaszait és ez bizony igencsak lecsökkenti energiáit. Itt az ideje, hogy feltöltõdjön, kedves Ikrek. Ma fordítson önmagára is egy kis idõt, mert ha nem teszi, hamarosan igencsak ki fog égni, s akkor nem hogy másoknak, de magának sem tud majd hathatós támasza lenni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: