Ez egy „rövid”, de annál találóbb horoszkóp. Nagyon pontosan és lényegre látóan írja le a csillagjegyek legjellemzőbb tulajdonságait. Nos, egyetértesz? Megvannak benned ezek a jellemvonások?

A horoszkóp nagyon pontosan leírja a csillagjegyek személyiségét. A személyes horoszkópokból pedig tökéletesen látni lehet a jellemvonások mellett a múlt, a jelen, a jövő eseményeit is. Nem véletlen tehát, hogy hihetetlenül pontos képet kapsz magadról a születési időpontod alapján kiszámított horoszkópból. S azt sem véletlenül érzed néha, hogy az általános horoszkópokban írt tulajdonságok nem minden esetben fedik a valóságot. A csillagjegyek jellemzőit nagyon sok más tényező is befolyásolhatja, egészíti ki a személyes horoszkópban.

Ez a mostani összeállítás ugyanakkor a három alapvető és legjellemzőbb tulajdonságot mutatja meg. Mindenkiről számos jelzőt lehetne felsorolni, de kétségtelenül ezek a tulajdonságok írják körül a csillagjegyeket a legpontosabban. S ezeket a személyes horoszkópok is megemlíthetik. Nos, igaznak érzed ezt a három tulajdonságot? Megvannak benned is, ugye?

Kos

  1. vakmerő
  2. gondtalan
  3. bátor

Bika

  1. makacs
  2. érzelmes
  3. kitartó

Ikrek

  1. könnyen elunja magát
  2. önálló
  3. mozgékony (szellemileg, fizikailag egyaránt)

Rák

  1. ragaszkodó
  2. szeretetteljes
  3. nagylelkű

    A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: