Oroszlán:

Ha utálsz valakit az azt jelenti, hogy az illető legyőzött téged.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-12-08)

Ma a kommunikáció kerülhet elõtérbe. A nap folyamán egy politikai, vagy vallási, esetleg szakmai vitába keveredhet, ami mintha csapokat nyitna tudatában, eláraszthatják fejét a gondolatok, s parázs vitára kerülhet sor. Bármennyire is úgy érzi, igaza van, ne nyomja el vitapartnerét, hallgassa meg õt is, s végül törekedjen a megértésre, a konszenzusra, amellett, hogy markánsan hangot adott véleményének.

Szűz:

Légy szigorú önmagadhoz és szelíd a körülötted lévőkhöz, mert csak így szabadulhatsz meg, a kicsinyesnek tűnő érzésektől.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-12-08)

Ma legyen nagyon precíz és körültekintõ a napi program kidolgozásában, kedves Szûz, ugyanis ez most a bajok elkerülésének, s így az eredményességének a kulcsa. Ne akarjon továbbá megint erején felül teljesíteni, valamint feszült tempóban haladni, mert egyik sem vezet célra, amellett, hogy még egészségének is árt velük. Csigavér. Kezdje a reggel egy nyugodt, finom reggelivel, majd egy kényelmes tempót felvéve folytassa a napot, amit tartson is meg egészen estig, akkor remekül alakulhat minden, s még élvezni is fogja elejétõl a végéig az egészet!

Napi horoszkóp február 10. hétfő – Ami ma történik vagy megerősít vagy lerombol egy kapcsolatot.

Mérleg:

Amikor úgy tűnik, hogy a cél amit kitűztél magad elé elérhetetlen, akkor ne a célon változtass, hanem a hozzáállásodon.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-12-08)

A mai napon meglehetõs nehézségekbe ütközhet az érzelmek kifejezése terén, s, ha sikerül is szavakba öntenie õket, azt mások mégis meglehetõsen félreérthetik. Talán jobb is, ha ma inkább meg sem próbálja taglalni, ami önben zajlik, mert azt önnél jobban, úgysem érthetik az emberek. Ezúttal egyedül kell, hogy feloldja az érzelmi gócot. Ha ez nem sikerülne, akkor is a segítségkéréssel csak holnap próbálkozzon, addig pedig próbáljon elmerülni a feledés örömébe.

Skorpió:

Az az ember aki elmozdítja a hegyeket a helyükről, az a kavicsok szedegetésével kezdi.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-12-08)

Ma úgy érezheti, csupán vesztegeti az idejét valakire, aki sehogy sem érti önt. Ez most odáig is fajulhat, hogy kifejezetten dühös lesz erre a személyre, s, ha nem vigyáz, még, akarva, vagy akaratlanul, meg is bánthatja. Bármennyire is idegesítõ, ha az embert zsinórban nem értik, mérgelõdés helyett inkább legyintsen egyet és hagyja a csudába az egészet... Inkább foglalkozzon olyannal, aki megérti és érezze jól magát, azzal senkinek sem árthat!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: