Nem kell szakemberhez fordulnod, hogy megismerd életutad. A születési hónapod meghatározza, milyen a személyiséged. Ha tisztán látsz magaddal kapcsolatban, sokkal könnyebben boldogulsz a jövőben.

Január

Ambiciózus, lojális és nagyon okos vagy, a jó tulajdonságaid mindig kisegítenek téged az életben. Azonban kitett vagy a féltékenységnek, makacs és a introvertált lehetsz, ami miatt az életed néha nehézkessé válhat. A küldetésed, hogy jó vezető légy. Lehet, hogy a munkahelyeden nem te vagy a főnök, de akkor is jó vezető vagy. A családodat is te vezérled, elfogadnak, szívesen követnek téged mások. A szerelmi kapcsolatod akkor lehet a legkiegyensúlyozottabb, ha leküzdöd a makacsságod.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma igazán erõs és tartós kapcsolatok kialakítására lehet lehetõsége, kedves Kos. A szerelemben egy magasabb szintre léphetnek kedvesével, míg üzleti értelemben elmélyítheti, sõt lekötelezheti hosszú távra is üzlettársait. Használja ki jól ezt a napot és élvezze, hogy nem csak eddigi ismeretségei mehetnek át minõségi javuláson, de új, gyümölcsözõ ismerõsökre is szert tehet.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Február

Kedves, finom lelkű és bátor vagy, ezek a pozitív tulajdonságaid. Viszont hajlamos vagy lenézni másokat, haragtartó vagy és sokszor lusta. A feladatod hogy a szereplési vágyadat aknázd ki, érdemes olyan állást választanod ahol az előadói képességeid megmutathatod. Az érzelmeidet sokszor eltitkolod. Könnyen változtatod a hozzáállásodat, ami nehézzé teszi a szoros emberi kapcsolatok kialakítását.

Tudtad? Ez a 4 leghűségesebb csillagjegy! A te párod köztük van?

Március

Érzelmes, tiszta és laza ember vagy. Azonban a szégyenlősség sok mindenben visszahúz, bosszúálló típus vagy, könnyen felhúzod magad. A kikapcsolódás számodra nagyon fontos. Szereted ha sokan vannak körülötted, így testhezálló számodra a showbizniszben elhelyezkedni. Hamar meggondolod magad, ami másoknak zavaró lehet. A kapcsolatod terén csak akkor vagy hajlandó alkalmazkodásra, ha megtalálod azt aki minden tekintetben tökéletes számodra.

Április

Nagyvonalú, élénk, kezdeményező személy vagy. A hátrányod, hogy önző vagy, ha céltalanná válsz, kikészülsz, és a féktelenség se válik mindig előnyödre. Aki ebben a hónapban született meg akarja hódítani a világot, hogy kitalálja. mi a megfelelő a számára. Határozott vagy, ami jó tulajdonságod. Nem vagy hűséges, viszont ha igazán szerelmes leszel, már nem vágysz kalandokra.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: