Május

Megbízható, erős személyiség vagy, aki lendületes. Azonban tudsz túl makacs lenni és sokat aggodalmaskodsz. Életed zökkenőmentes lesz. A munkahelyen hasznát veszed a tiszta gondolkodásodnak. A kapcsolatok terén nehezen tárulkozol ki, de ha valakit megkedvelsz, azt közel engeded magadhoz.

Június

Kommunikatív, kreatív ember vagy, szereted a humort. A hátrányod, hogy önző, habozó típus vagy, aki késésre hajlamos. Az emberek azt gondolják, hogy kiismernek téged, de ilyenkor mindig megleped őket. A céljaid megvalósítod, de nem mindig tudod megőrizni az elért sikereket. Nehezen leszel szerelmes, de ha szeretsz valakit, azért mindent megteszel, hajlamos vagy a féltékenységre.

Július

Felelősségteljes, toleráns, lojális, hallgatag ember vagy. Hátrányod, hogy visszahúzódó, néha misztikus és monotonitásra hajlamos vagy. A küldetésed, hogy egyre többet érj el, hogy minél nagyobb sikereid legyenek. Hamar felidegesíted magad. Amikor megtalálod a társad, kimutatod az érzelmeid. Nehezen barátkozol, csak egy szűk kört engedsz magadhoz közel, de ez nem is baj.

Augusztus

Érzelmes, barátságos, kreatív vagy. A kevésbé jó tulajdonságaid a féltékenység, az egoizmus és szeretsz mindenkinél mindent jobban tudni. Általában hosszútávú célokat tűzöl ki és el is éred azokat. Szeretsz versengeni. Vágysz a szerelemre, de nehezen mutatod ki az érzéseid. A társadat nagyon szereted és mindent megteszel érte.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: