Szeptember

Érzelmes, megnyugtató személy vagy, jó társaság. Viszont tudsz kritizálni és uralkodni is szeretsz. Nagyon elégedetlenkedő típus vagy, hiába érsz el valamit, az sosem elég neked. Tudod mit akarsz és mindent meg is teszel érte, a te életed egy nagy küzdés. A kapcsolatok terén arra vágysz, hogy minél többeket meghódíts, így azonban nem könnyen lelsz párra.

Október

Érzékeny és empatikus vagy. Viszont nehezen tudsz határozni dolgaidban, nem mindig vagy energikus és hajlamos vagy a féltékenységre. A képességeid ott vannak ahhoz, hogy megvalósítsd a céljaid, de nem bízol magadban. Magabiztosabbnak kell lenned és meg kell tanulnod határozottabbnak lenni. A kapcsolatok terén sok csalódás érhet,  mert mindenkit szebbnek látsz, mint amilyen valójában.

Szombati Horoszkóp 2024-03-23

November

Élénk, idealista, nyitott ember vagy. Azonban a hullámzás, a düh és a makacsság is körüllengi a hétköznapjaidat. A munkádban eléred, amit szeretnél. A kapcsolatodban hamar megunod azt ami van, így nehezen találod meg a számodra megfelelő párt

December

Összeszedett, magabiztos ember vagy, aki szereti a humort. Viszont mindig uralkodni akarsz. A dolgaidat szereted egyedül véghez vinni, de másoknak szívesen segédkezel, ha bajban vannak. A munkahelyeden lehetnek viták. A kapcsolataidban szeretsz irányítani.

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: