KARMIKUS FELADAT, AMIKOR A HOLDCSOMÓPONT: IKREK

Az ilyen holdcsomóval született ember hívást kap, hogy csatlakozzon a közösséghez, a társadalomhoz. Önteltsége miatt képtelen arra, hogy mások álláspontját méltányolja. Hajlik a szélsőségekre. Béklyókhoz nem szokott lelke mindent elkövet azért, hogy megtartsa szabadságérzetét. Előző, szabad életének lelkében őrzött emlékei lehetetlenné teszik, hogy közel lehessen hozzá férkőzni. A befolyásolást pedig végképp nem tűri.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig szívesen segít másoknak, végighallgatja ismerõsei, barátai panaszait és ez bizony igencsak lecsökkenti energiáit. Itt az ideje, hogy feltöltõdjön, kedves Ikrek. Ma fordítson önmagára is egy kis idõt, mert ha nem teszi, hamarosan igencsak ki fog égni, s akkor nem hogy másoknak, de magának sem tud majd hathatós támasza lenni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Úgy hiszi, csak a tettek számítanak, ettől élete eleinte hemzseg az elkapkodott cselekvésektől. Szabadságához való görcsös ragaszkodása miatt folyton megpróbál kibújni a felelősség alól. Úgy véli, minél gyorsabban eleget tesz minden kötelességének, annál gyorsabban válik szabaddá.

A társadalmat, a közösséget úgy éli meg, mint ami épp ezt a szabadságot akarja elvenni tőle. Nem ismeri fel, hogy minden egyes cselekedet azonos értékű ellentétes reakciót von maga után. Ezért minden szabadító akciójával ténylegesen még jobban bebörtönzi magát.

Mégsem lehet haragudni rá, mert egész lénye valahogy átlátszó, eredeti, légies. Még a haszonlesése is valahogy ártatlan. Korábbi, az emberi kapcsolatokról szerzett tapasztalataiból hiányzott az együttműködés, a társaságkedvelés és főképp a tapintat. Érzi, hogy képtelen magát félreértések nélkül megmutatni, mert nem tudja megérteni, hogy egy éremnek két különböző oldala van.

Ebben az életben azt a leckét kapja, hogy megtanulja, milyen az élet mások szemén át nézve. Ekkor felismeri, hogy valamennyi negatívum, amit másoknak tulajdonit, olyan dolog, amit önmagában kell fellelnie és megértenie. Deviáns módon viselkedik, annyira nem tűri a szabályokat. Energiájának legnagyobb részét arra kell fordítania, hogy elsajátítsa a kommunikáció művészetét. Képeznie kell magát, hogy a társadalomban megbecsült személyiségként léphessen elő. Jelen életében legalább egyszer szembetalálja magát azzal a kérdéssel, hogy beköltözzön-e a városba, avagy vidéken folytassa életét. A lelki fejlődésének a városi élet új tapasztalatai válhatnak hasznára.

Míg teste sportos tevékenységre, a természet, az egyszerű élet után vágyik, szelleme nyelvek tanulására ösztönzi, utazni, megismerni vágyik. Mivel magában hordozza a paradoxonra való hajlamot, könnyen válik közvetítővé a másik emberek számára.

Csillagjegyed alapján megmondjuk milyen anyóst rendelt el neked a sors

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: