KARMIKUS FELADAT, AMIKOR A HOLDCSOMÓPONT: RÁK

Ez a lélek hatalmas büszkeséggel születik e holdcsomó állásnál, és nem érti, mások miért nem tisztelik őt elvárásainak megfelelően. Mindent tettének motivációját a méltóság elérése utáni vágy adja. Vannak olyanok is ebben a holdcsomópont-állásban, akik azért házasodnak, hogy elérjenek egy remélt és vágyott társadalmi státuszt, amit Korábbi inkarnációkban ez az ember nagyon keményen dolgozott az elismerésért.

Szívesen venné, ha tudná a világ, milyen nehéz is volt neki, ezért vállalja a mártíromságot is akár. Ezért a szükségesnél job¬ban megnehezíti munkáját.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-05-27

Nagy gyakorlattal betegíti meg magát úgy testileg, mint lelkileg. Ezt azért teszi, mert ki akarja kerülni azokat a helyzeteket, amelyekben megérzése szerint nem állná meg a helyét. A világot igen elfogultan szemléli, képtelen kritika nélkül vizsgálni mások ténykedését. Folyton ítélkezik, véleményét azonban megtartja magának. Előző életeiben a leginkább önmagával szemben volt elfogult. Soha nem fogadott el senkitől tanácsot, ami saját magára vonatkozott. Most még mindig azon a véleményen van, hogy az ember személyes élete szigorúan magánügy.

Kicsiben takarékos, de nagyban költekező. Ismerőseinek előbb-utóbb feltűnik, hogy adakozóból szélsőséges érzelmi kitörések után ismét fösvénnyé válik. Hajlamos rá, hogy mások gyengeségét saját előnyére használja fel. Ahol csak egy kis rés adódik a törvényben, megtalálja a módját a kibúvóra.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-24)

A könnyebb megoldás, bár csábítóbb, de nem feltétlenül biztos, hogy hosszútávon is kevesebb energia-befektetést igényel, így érdemes meggondolni annak választását. A kockázat az élet része, s nagy magasságokba repítheti az embert egy-egy ilyen természetû dolog, ha bejön, ha viszont nem, a nagy veszteséget is fel kell tudni dolgozni! Mérlegeljen, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szeretne maga körül mindent és mindenkit irányítani, így élete feladatok tárházává válik, ahol másokon keresztül akarja bizonyítani saját képességeit. Sokszor igen súlyos családi kötelességek hárulnak rá, amit azért kap, hogy megtanulja mások emocionális igényeit. A hidegségből a melegségbe tart, az öregségből a fiatalságba. Sokan évről-évre egyre fiatalabbnak látszanak.

Megtanulja, hogy érzéseit őszintén kimutassa. Egyre könnyebben válik képessé majd arra, hogy bocsánatot kérjen, ha nincs igaza, és egyre kevésbé viseljen álarcokat. Végül jobban kezd majd ragaszkodni a természethez, mint pénzhez, az érzésekhez, mint a hatalomhoz. a Életének legnagyobb feladata, ami rá vár az ugyanis pontosan az, hogy másokról gondoskodjon.

Fel kellene ismernie, hogy amit ad, annak ellenértékét nem feltétlenül, sőt szinte soha nem attól kell várnia, akinek adta.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: