KARMIKUS FELADAT, AMIKOR A HOLDCSOMÓPONT: OROSZLÁN

Ebben az inkarnációban az ember kénytelen megtanulni, hogy egyedül csak a saját belső erejéből lehet képes a fejlődésre. De ehhez előbb közönyösségre és gondatlanságra, való hajlamán kell változtatnia. Jellemző rá, hogy hajlamos sajnáltatni magát amiatt, hogy nincsenek barátai. Mégsem szokatlanok ennél az embernél a hosszú, magányban, eltöltött időszakok. Idővel rájön, hogy erre szüksége van, mert elszigeteltsége önmagára rótt feltétel ahhoz, hogy erőt gyűjtsön. Ebben az életében nagyszerű, és kiemelkedő vezetővé válhat.

A vágya arra, hogy legyenek barátai igazából, gyengíti őt, mert ezek a baráti kapcsolatok csak nagyon kevéssé járulnak hozzá önbizalma megszilárdításához. Meglévő barátait igazából azért gyűjti, hogy rajtuk keresztül a látókörét szélesítse.

Csütörtöki Horoszkóp 2022-04-21

Folyton a jövőre gondol, sőt, szinte a jövőben él, míg egy napon meg nem állapítja, hogy csak a pillanat van. A külvilág számára ő egy rejtély. Az életben fő nehézsége, hogy senki nem gyakorol és nem is gyakorolhat felette ellenőrzést. Fegyelem nélkül viszont erejét haszontalan tervekbe öli mindaddig, amíg fel nem ismeri, hogy senki nem befolyásolja őt, de akkor is szabályok szerint kell játszania.

Ha múltjából magával hozott korábbi tudására épít, képes lesz az emberiségért sokat tenni, mert csak az emberiség javáért tud igazán személytelenül cselekedni. Sokan ezzel a holdcsomópont-állással a szegénységből juthatnak a jólétbe.

Akkor lesz boldog, ha megtalálta azokat az elveket, amelyeknek életét alárendelheti. Erősen zavarja mások szétforgácsolt aktivitása, mivel emlékezteti őt saját elmúlt életeire. Olyan vezetővé válhat, aki forra¬dalmi változtatásokra képes, és a végeredménynél még maga is csodálkozik, és el van ragadtatva a saját eredményei láttán.

Bárkinek könnyebben megbocsát, ha az emberek beismerik hibáikat. Sohasem képes alárendeltjével veszekedni, vagy hatalmát oktalanul éreztetni. Mindig inkább baráti viszonyra törekszik. A korrektség annyira hozzánőtt énjéhez, hogy becstelen versenynél rosszul érezné magát. Jelenlegi karmája szerint Uránuszi zsenialitását a gyakorlatias és konvencionális Oroszlán tevékenységi területen kell kifejtenie, mégis nagyon küzd egyedülálló karakterének megtartásáért.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Ez egy nehéz nap lehet érzelmileg az ön számára ,kedves Oroszlán. Egy beszélgetés során néhány régi, mély érzése törhet fel, melyekrõl nehezen beszél, talán azért mert nehezen, vagy még egyáltalán nem dolgozta fel õket. Lehet, hogy ez egy jó alkalom arra, hogy ezeket kiadja magából, de vigyázzon, mert ha egyszer belekezd, lehet, hogy igen kemény szavak is elhagyhatják száját, melyekre talán még ön sincs teljesen felkészülve.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: